icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

valerie111
7. črc 2015

@renda12 Já mám taky neschopenku. Do prace chodim jen od 13 do 18h. Mam právě kavarnu🙂 Můj manžel to zatím moc neresi

renda12
7. črc 2015

@valerie111 je tak to jo ty vedra jsou ale hnusný mám vycházky do 19 ale ani Do té doby se nedá nikam vyjít každý den máme 38 stupňů.. Hnus

valerie111
7. črc 2015

@maikkynna Já 6.den po et a picha me v podbrisku,mam citlivý prsa a obcas cítím krize. A přijde mi,že jsem vic unavena. Už začínám byt nervózní
.když jsem v podstate v pulce čekání. .je to hruza

maikkynna
7. črc 2015

@renda12 Já jsem pila bylinkové čaje do KETu, beru fembion a jím ananas.

Holky, mě tak to břicho bolí, že mám strach, aby opravdu MS nedorazila.

valerie111
7. črc 2015

@maikkynna Nemaluj certa☺Mé chvilkama taky..
Ale nepripoustim si to😐Stále verim,te to bude dobry. Proc ananas?Já jim jen listovou. Vic mi nedoporucili😕

smtanka
7. črc 2015

@maikkynna Přesně tak. Tím se vůbec nezabývej. Já jsem poprvé nic necítila a MS dorazila až po vysazení prášků. Teď naopak od začátku pocity jako na MS, teď večer dokonce velmi autentické a přitom jsem v tom.

smtanka
7. črc 2015

Hlavně ať ty horka už skončí. Mam rada teplo, ale teď už mi fakt z toho horká není dobře ☹

maikkynna
7. črc 2015

@valerie111 Ananas na uhnízdění. Už mi ale leze ušima, tak s nim končím :D Říkám manželovi, ať mi koupí tři ananasy a on jich doveze deset :D

@smtanka Bolest jsi měla pýr dní po transferu?

renda12
7. črc 2015

Ananas piju taky jsem se dočetla že to holky pijí ale proč přesně nevím já mám hlavně bolení břicha večer jak ležím ale říkám si co se má stát se stane tak holky určitě nám to vyjde a pršet má dnes a zítra večer 🙂

renda12
7. črc 2015

To se spí těžko když v ložnici je 30 stupňů a větr se nepohne 🙂

valerie111
7. črc 2015

@maikkynna Tak o účincích ananasu slyším poprve😃Tak 6.den po et už je to asi fuk.

maikkynna
7. črc 2015

@smtanka no a samozřejmě velká gratulace! Pročetla jsem diskuzi a narazila na to, jak si doma pozitivní test oznámila...je to hezké 🙂

Kdy jsi dělala první test?

valerie111
7. črc 2015

@maikkynna Bolesti jsem měla od transferu...to hlavně prsa,břicho průběžne a obcas to pichnout v podbrisku. A celkove mam břicho citlivý. Špatne se mi i chodu.

maikkynna
7. črc 2015

@valerie111
@renda12 Holky já umírám, my máme 31 v ložnici a okna dokořán :(

renda12
7. črc 2015

@valerie111 holka není nikdy pozdě kor jak je horko je to dobré osvěžení já to tak beru začala jsem ho pít 4 den😉

renda12
7. črc 2015

@valerie111 hlavně hodně pijes ať nemáš komplikace denně přes 3 litry

valerie111
7. črc 2015

@smtanka Poprvé mi po et ms dorazila přesně v terminu a pak se stalo něco co mi dodnes nikdo nevysvětlil. Az když jsem byla na kontrole po MS tak tak jsem měla pozitivní test,hcg v krvi...ale pár dni po opakování testu klesalo na ultz nic nebylo ale v krvi ano,ale nejspíš už to odcházelo, strašili me i mimodeloznim. To jsem měla strašný stavy při stimulaci,ale jinak žádný pocit,bolesti. Po 3m jsem šla na ket,MS v terminu nepřišla,test jsem po předchozích skusenostech nedělala a už věřila v úspěch. A pod ms drželi léky. ..A pocity jen občas břicho. Takže ted po et vůbec netuším....a cekam☺

valerie111
7. črc 2015

@renda12 Ok. Já myslela že když je to na uhnízdění, tak ze je pozdě. Zítra zahájím😊

valerie111
7. črc 2015

@renda12 Jj,s pitím problém nemám. To dodržuje i normálně. A o hss vím.

maikkynna
8. črc 2015

Dobré rán děvčata, jak se dnes cítíte? Mě už tolik břicho nebolí a cítím se fajn. Konečně je venku přijatelně 🙂

m.aa.b
8. črc 2015

Ahoj ve spolek 🙂 1.7. jsme měli KET, tak bych se k vam ráda připojila 🙂
Všem moc držím palce...
Jinak u nás poslední zmrzlinky z 2 IVF, takže snad.....
Beru Utrogestan 2-2-2, Estrofem 1-1-1, a ráno 1/2 Prednisonu a chodíme do Pronatalu v Praze.
Nu a jelikož dnes sedmy den po KET..... nevydržela jsem 🙂

m.aa.b
8. črc 2015

Tak snad ..........

briketaaaa
8. črc 2015

Dobré ráno, dneska ráno jsem vstala, jak zmlácená, Už v noci mě bolelo břicho, bolí mě hlava, jsem taková malátná a nemám chuť k jídlu. Tak doufám, že to jsou všechno pozitivní příznaky. Z toho polehávání už mě bolí i záda, ale co bychom neudělali 😉

Mě břicho bolelo zhruba 6-12 den po KET, to jsem i trochu špinila. Teď jsem 19. den, tak snad jsou bolesti v pořádku. Jelikož jsem MS předtím neměla, tak by mě to teď vážně naštvalo 😀

briketaaaa
8. črc 2015

@m.aa.b krásná čárka. Držím palce. Pregnyl si předtím nepíchala? Ja jsem právě píchala 3x v pětidenních intervalech, tak jsem musela čekat dlouhou na testík

maikkynna
8. črc 2015

@m.aa.b Ta čárka je jasná 🙂 Budeš testovat každý den?

maikkynna
8. črc 2015

@briketaaaa Byla jsi už na krvi ?

briketaaaa
8. črc 2015

@maikkynna na krvi jsem byla v pátek. HCG jsem měla 1075. Na USG jdu až 22. 7.

m.aa.b
8. črc 2015

Pregnyl jsem právě vůbec neměla 🙂 jinak mi hodně bolí kříž. ... jinak žádný příznaky asi ani zatím nemám.
Ofiko mam testovat až 18.7. a na utz pak 27.7.
Kazdy den testovat nebudu, to ani nemá smysl ..... Další zkusim v patek a pak bych to asi řekla manželovi 🙂

briketaaaa
8. črc 2015

je to ještě hodně brzy, ale testík vypadá úžasně. Je vidět, že je to bojovník. Ja jsem pak testova ob den, je tam vidět ten rozdíl.

m.aa.b
8. črc 2015

Vím že je hodně brzy, nicméně po tech X pokusech a jednom úspěšném byt bohužel nedotazenem do konce, vím, že kdyby nic tak tam proste nic nebude 🙂🙂

Strana