icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

dudus
2. zář 2015

@bobyna mělas pravdu, rozmrazilo se krásně, volala jsem dvakrát , jestli můžeme přijet a nervičky teda byly,ale teď už je fajn. Blastička je v bříšku, léků plná kabelka a za 14 dní na krev. To je dlouhá doba, ale teď už je to nic, proti předešlému čekání. 😀
Nevím, jestli vydržím netestovat......asi ne, takže za týden směr lékárna 😅
To je mi líto bobynko, že ses tak vylekala....ale je dobře, že je vše ok....neboj, bude dobře

bobyna
2. zář 2015

@dudus no vidíš tak se opatrujte a hlavne odpočívej to je nejdůležitější na světe

hof78
3. zář 2015

@hanulkavelunka hi, heute bin ich irgendwie total pesimistisch. seit heute früh (8 Tage nach ET) habe ich leichtes Schmierblutung, es ist wie Schleim mit braun-rot, aber nur ganz wenig. kennt sich jemad aus? ich könnte heulen.

hanulkavelunka
3. zář 2015

@hof78 ???? Czech pls

hof78
3. zář 2015

holky, ja jsem uplny vul, omlouvam se, napsala jsem svuj prispevek v nemcine. asi me vazne uz hrabe - takze, muj dnesni dotaz je - jsem 8 den po ET a zacalo me spineni dnes rano. jen slabe a zase skoro ustalo. jsem z toho uplne zoufala, byl to spise takovy jako hlenovy vytok s tmave hnedou krvi. zna to nekdo ?

hof78
3. zář 2015

@hanulkavelunka no, uz jsem napsala - samotne me to dotuklo. promin, stojim asi tak 3 metry vedle sebe

briketaaaa
3. zář 2015

@hof78 ahoj, špinění je zhruba 6-12 den úplně normální. Embryjko se uhnizduje a jak se snaží přichytit, tak mohlo nějákou cévu narušit. Dokud je to tmavé, tak to tak nevadí, ale kdyby to bylo hodně silné nebo červené, tak je lepší kontrola, ale ty asi čekáš, zda nepřijde MS? Tohle tmavé je pozitivní, že se vevnitř něco děje 😉

Já jsem špinila asi od 6 dne snad do 6 týdne nejspíš kvůli hematomonu a 2x jsem i silně krvácela.

hof78
3. zář 2015

vazne ? ani nevis, jak jsem ted poskocila radosti a doufanim. MS jeste necekam, na to je prilis brzy. moc se omlouvam za detaily, ale je to takovy hlen s tmave hnedou barvou. a nebyla jsem si jista, zda termin "spineni", co se tady na forum uvadi, je jen cista krev, nebo to muze byt i s hlenem. jsem z toho uprimne na nervy a nestastna. ale test z moci nechci delat, na to je prilis brzy. je to nas ctvrty pokus ☹

briketaaaa
3. zář 2015

@hof78 špinění je právě to co popisuješ. Úplně chápu co prožíváš, prožívala jsem naprosto to samý. Když špiníš, tak radši klidový režim, ať se nerozjede něco víc. Já dokud jsem neulehla, tak to nepřestalo, ale nevím jestli to byla shoda náhod. I teď mám z toho pořád strach

hof78
3. zář 2015

moc dekuju, jsi zlaticko. psala jsem si s lekarkou (jezdim 600km z Nemecka az do Gennetu v Praze), a ona taky rikala, ze to nemusi byt spatne znameni. tak musim vydrzet do utery na test. mam klidnou praci, jen sedim a namaham si jen hlavu 🙂 ale dam si vecer nohy nahoru. v jakem TT jsi ?

briketaaaa
3. zář 2015

@hof78 Já jsem ve 14tt. Screening dopadl dobře a snad i krev, dneska nikdo nevolal, tak doufám, věřím 🙂

hof78
3. zář 2015

tak to je urcite vsechno uplne v naprostem poradku, rika se, ze prvni 12 tt je tech nejdulezitejsich - nejrisikovejsich. pak uz to je jen ok, tak si to uzivej 🙂

briketaaaa
3. zář 2015

@hof78 riziko je vždycky,ale snažím se na to nemyslet

smtanka
3. zář 2015

@hof78 přesně jak popisuješ. Sama jsem takto špinila. Byl to jen hematom, který sám nakonec zmizel. Teď jsem ve 13.tt. Jak psala briketaaa, je to známka, že se tam dole něco děje. Takže pozitivní zpráva 🙂

bobyna
4. zář 2015

ráno jsem šla jen pro pečivo a zas jsem zašpiinila se z toho zblázním ale dr řikala že pokud to není červena tak to mám ignorovat a ještě ty nevolnosti kdy to skončí

pavlina1976
4. zář 2015

Ahoj, tak hlásím, že dnes utz OK 😉 . 😉 Sliznice 8mm a to ještě doroste....V pondělí si budu volat jak se rozmrazují broučci a v úterý, nebo ve středu 9.9., nebo 8.9. si jedu pro dvě miminka 😉 . Takže dřív než jsem počítala 😉 . Už se těším!

smtanka
4. zář 2015

@pavlina1976 To je super zpráva!

dudus
5. zář 2015

@pavlina1976 pěkný výsledky, já měla sliznici 8, za dva dny na ult. 10 a ve středu jsme vkládali jednu blastičku, víc nemáme. Tak snad to výjde 😉 Uvidíš, bude to nádherný zážitek. Teda alespoň mě všechno ukázali na ultrazvuku....jak je blastička v obalu a pak jak se klube, tak celé zavádění a pak i vaginální ultrazvuk, že tam opravdu je pěkně obklopená bublinkama......bylo to fakt nádherný. 😵 Když jsem to popisovala mé těhotné kamarádce, tak se rozbrečela 😵

pavlina1976
5. zář 2015

@dudus Teď ve středu? Tak to budeme o týden 😉 . To je paráda, víc nebudeš potřebovat, ta už je určitě pořádně zahryzlá 😀 . To je hezký, že ti to takhle ukázali, mě vždy jen, že tam je na monitoru. A kdy jdeš na krev? Nebo budeš testit? Moc se těším na ty naše // 😉

dudus
5. zář 2015

@pavlina1976 Jj to budeme o týden. Taky doufám, že je zahryzlá......tady holky skoro všechny mají krásný výsledky.....tak doufám, že se k nim přidáme 😉 😉 na krev jedu 16, ráno na krev a ve 12 výsledky.......ale to víš, že to nevydržím, je to 14 dní, tak zkusím po 7-8 dnech testnout 😉
Budou ti vkládat dvě, tak to držím palečky......aby bylo vše ok 😉

valerie111
5. zář 2015

@briketaaaa Tak to je super...Já včera začala 9tt..takže dnes 8+1tt. Přijde mi,že to vůbec neutika:/ Další kontrolu mam az 10.9.To budu startovat 3m a dostanu prukazku🙂 A co bříško, už roste?🙂

briketaaaa
5. zář 2015

@valerie111 ze začátku mi to také moc neutikalo,ale teď to docela letí. Já jdu na kontrolu až asi 22.,hrozně dlouhá doba. Trochu už mi roste,ale pořád to schovam pod volnější tričko. Dneska se jdem s mazelem vyfotit na oznamovací fotku. Držím pěstí, at máš krásnou prukajdu😉

valerie111
5. zář 2015

@briketaaaa Tak to se tesim🙂Pac ted se to vlece:/ A navíc mi od rána není dvakrát. ...nevolno az do večera a s jídlem mám taky problem:/Tak se i Těšíme az do budeme moct říct a ne si vymyslet kraviny🙂

ankil
5. zář 2015

ahoj, můžu se k Vám holky přidat? Dnes jsem začala stimulovat na KET

pavlina1976
5. zář 2015

@ankil Ahoj, a kdy máš kontrolní utz? Super, budeme nervit spolu 😉 . Já si jedu buď v úterý, nebo ve střede pro dva mimísky 😉

briketaaaa
5. zář 2015

Holky,tak ležím v nemocnici. Byla jsem venku na procházce a začala jsem krvácet. Na utz mimco v pořádku ale mám tam hematom. Tak si tu do pondělka nejspíš polezim. Tak mi prosím držte palce,ať je všechno ok 😢

valerie111
5. zář 2015

@briketaaaa Jejda....ty nemůžeš Mít chvilku klid..tak hlavně že mimo v pořádku. .tak pěkně odpocivej🙂

briketaaaa
5. zář 2015

Do toho si manžel zabouchl klíče a já si je nebrala

ankil
5. zář 2015

@pavlina1976 v pondělí 14-tého

pavlina1976
5. zář 2015

@ankil Takže budeš zhruba týden po mě 😉 . Tak si budeme držet pěstičky 😉 .

Strana