icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

pavlina1976
5. zář 2015

@briketaaaa Jejda, tak hlavně, že je mimi v pořádku! Bude to určitě OK! Tak to vydrž v tý nemocnici, to je blbý, ale možná fajn, že tě tam mají pod kontrolou 😉 . Drž se, držím pěsti 😉

bobyna
5. zář 2015

@briketaaaa no to je síla hematom jeden hnusnej ja zacala špinit v utery a s přestávkami až do dnes na ult ve středu mimi v pořádku dnes jsem volala znovu že to je nejspíš hmatom a pokud nejsou velké křeče a červená krev tak je prý vše v pořádku a nemám panikařit copak se to dá 😒 😒

ankil
5. zář 2015

@pavlina1976 určitě 🙂

ankil
5. zář 2015

čím jste holky stimulovaly před KET

pavlina1976
5. zář 2015

@ankil Já mám jen estrofem na sliznici a dnes začínám utrogestan 😉 . A na NK buňky mám již 6 týdnů metypred, týden pře Ket dvojitá dávka....Vždy jsem píchala i fraxiparin, ale teď mi ho dr nenapsal, tak nevím jestli ten zbytek co mám doma mám dopíchat, nebo ne 🙂

ankil
5. zář 2015

@pavlina1976 já mám estrimax a pak taky utrogestan, ale ten až pak. Tak s tím ti bohužel neporadím

briketaaaa
5. zář 2015

@bobyna nedá se nepanikarit,je to hrozný. Pořád se mi chce brečet. Doufam,ze se k tomu porodu aspoň prolezim. Přitom jsem byla jen na procházce. Pořád mám v břiše takové jako vrcení, tak nevím jestli už můžu cítit pohyby, nebo jestli se deloha stahuje nebo co. Jinak pobrisek poboliva jako na ms.

bobyna
5. zář 2015

@briketaaaa musíme to vydržet taky mám pnutí v podbříšku nedá se nepanikařit

bobyna
5. zář 2015

@briketaaaa a krvácela jsi moc,---

briketaaaa
6. zář 2015

@bobyna docela ano,ale už jen víc spinim

bobyna
6. zář 2015

@briketaaaa tak to je dobře a seš pod dohledem 🙂

briketaaaa
6. zář 2015

@bobyna doktor rekl,ze kdyby se to opakovalo,tak bych tu musela ležet dyl. Tak doufam,ze je to poslední krvaceni,ktere mě čeká. Jsem zvědavá kdy mě pusti

martulle
6. zář 2015

@briketaaa moc držím palečky aby to už přestalo a šla jsi brzičko domu...ještě,že už nekrvácíš...Ale tebe špinění provází pomalu od začátku,že jo....Já vás tu holky sleduju od začátku,taky jsem byla v červnu na ket,ale nechtěla jsem se zapojovat,už jsme o mimi 2x došli a ted už jsme byli aj na screningu...Vím,že je před náma ještě daleká cesta,ale aj tak už je to zázrak...
Já taky špinila a to dost,akorát minulý víkend,hodně mě to vylekalo,ale vzala jsem si askorutin a celý víken ležela.Pak jsem šla ještě v pondělí do práce a od uterka už marodím.je mě líp a špinění ustalo uplně,snad to vydrží....@bobyna taky držím palečky at to brzo přejde....

bobyna
6. zář 2015

@martulle no je nás tu asi víc a jak dlouho jsi špinila jsm z toho strašně vystrašená i když to je sem tam a krev je tmavá a pak sraženinky a pne mě sem tam i břicho ale ne moc tak mě to straší v uterý utz

briketaaaa
6. zář 2015

@martulle Já byla na screeningu v pondělí a vše bylo v pořádku. Teď jsem krvacela už po třetí. Jinak jsem spinila asi do 8 týdne, od té doby byl klid. Měla jsem klidovy režim. Teď jsem už doma dělala víc veci,ale včera jen ta prochajda. Břicho taky pořád poboliva. Nikdy jsem s krvácením čehokoliv problém nemela, ani pri prvním tehu. Chtěli jsme to dnes oznámit, hold znamení. Myslite,ze ten hematom může mít vliv na mimco? Zapomněla jsem se optat.

martulle
6. zář 2015

@bobyna minulý pátek jak jsem došla z práce...šlo ze mě až černisko a dost...sem si vzala askorutin a polehávala...Nachystala jsem si aj věci,že kdyby se to zhoršilo pojedu do nemocnice..ale nějak to zesláblo a v sobotu slabo...tak jsem ležela celý víkend.V pondělí jsem šla ještě se strachem do práce,ale v uterý jsem už šla marodit a snažím se šetřit...Su to nervy a vyleká to pořádně...zvlášt,když v loni jsme tak nějak z ničeho nic o mimíska došli...Ležíš a nic neděláš?nožky hod navrch a mysli na to,že to bude dobré..musí...

martulle
6. zář 2015

@briketaaa hematom by neměl mít vliv na miminko...a už nekrvácíš?bříško se zklidní a bolet nebude,uvidíš,to bude dobré....a co doktoři,su v pohodě?

briketaaaa
6. zář 2015

@martulle ne už jen spinim. Naštěstí mě prijmal můj gynekolog, tak tu mám trochu protekci. Dali mě na nadstandart zadarmo. I když mě chtěli dát jinam,že tu má spát uklizecka 😀. Taky mě ráno ani nepozdravila. Nemocnice se rekonstruuje,takže tu jsou i chirurgicti pacienti, tak ještě abych něco chytla. Za chvíli tu budu známá firma, už mě poznal i dr z pohotovostí když jsem krvacela prvně.

hanickas1
6. zář 2015

Ahojky vsem.Mam dotazek na Vas.Uzivala jste nektera Estrimax 1-1-1 ? Beru ho 4ty den a od vcera mam bolesti v podbrisku.Zajima me,jestli je to normalni..Mooc dekuju :-*

bobyna
6. zář 2015

@martulle Jj pořad lezim musím to do úterý vydržet pořad se uklidňuji že je to jen špiněni tmavou krvi

smtanka
6. zář 2015

@briketaaaa Držím pěsti, aby se to co nejdřív dalo do pořádku.

smtanka
6. zář 2015

@hanickas1 Ahoj. Já měla dokonce 2-2-1. Estrimax je tuším na podporu růstu sliznice. Snad si to pamatuji dobře. Je tedy možné, že tlaky v podbřišku cítíš a je to tak v pořádku. Já cítila bříško od začátku stimulace nonstop. Přešlo to pak i na bolesti jako na MS. Časem ti budou vadit těsné kalhoty

smtanka
6. zář 2015

@ankil Přeji hodně úspěšnou stimulaci 😉

martulle
6. zář 2015

@briketaaaa moc přeju at špinit přestaneš a at jste s miminkem v pořádku doma...Tak ty jsi převzala pokoj uklizečce.. 🙂 .to je moc fajn,že máš pokoj sama pro sebe....jak bylo na screningu?co miminko?nám jak ho sestřička natočila a řekla,že ted se dívá na vás a mává ..mě aj vyletěli slze...bylo to moc hezké ho vidět....zprávu jsem teda nedostala,tu že budou posílat k doktorovi,tak jak tam po neděli pujdu a na to se poptám...
@bobyna jen lež a odpočívej,to bude dobré,uvidíš...nezhoršuje se to?snad ne.....

ankil
6. zář 2015

@smtanka děkuji, no nevím po estrimaxu se mě pěkně točí hlava a mám takové návaly horka 😖

bobyna
6. zář 2015

@martulle no je to stejný pořad jak kdybych se čistila tmavá krev sraženiny ale nárazově trosku cítím podbrišek uvidim ráno co se bude dít

briketaaaa
6. zář 2015

@martulle Já byla na screeningu u svýho gynekologa,takže dobrý. No mimco nebylo natočený jak melo, taky na nás pořád koukalo a pěkně se vrtelo 🙂 včera na usg taky pěkně tancovalo, tak doufam,ze je v pořádku 😒

valerie111
6. zář 2015

@briketaaaa Uff...to jsem rada🙂Tak pěkně odpocivej🙂

pajala
7. zář 2015

Ahoj.10.9jdu na svůj první ket-tak sem se chtěla zeptat jestli mi může někdo odpovědět co se pak musí dodrzovat😊.

dudus
7. zář 2015

@briketaaaa jejda, tak ještě, že mimi je v pořádku a ty si odpočineš a manžel jak si poradil s klíčem?? To musel být štěstím bez sebe co.... Na uklízečku nemysli, však ona to přežila a ty potřebuje víc klidu ...držím palečky ať je vše ok a už si doma ...... 😉
Já jsem dnes 5-tý den po Ket, od začátku mě pobolívá břicho,ale spíš takové pnutí, tak doufám, že to jak se blastička otevřela a mimísek se zahryzává. Kolikátý den jste testovaly?? Byla by středa , 7 den moc brzo? Chtěli bysme vydržet do soboty,ale já nevím, jestli to vydržím 😉 🙂 🙂
Já brala na sliznici Divinu, dnes ráno posledné dávka, Prednison na potlačení imunity, dnes taky poslední pilule a už mám teda jen Utrogestan na zavádění ráno a večer 4. 😕 a listovku 😝

Strana