KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa no to je síla hematom jeden hnusnej ja zacala špinit v utery a s přestávkami až do dnes na ult ve středu mimi v pořádku dnes jsem volala znovu že to je nejspíš hmatom a pokud nejsou velké křeče a červená krev tak je prý vše v pořádku a nemám panikařit copak se to dá 😒 😒
@pavlina1976 určitě 🙂
čím jste holky stimulovaly před KET
@ankil Já mám jen estrofem na sliznici a dnes začínám utrogestan 😉 . A na NK buňky mám již 6 týdnů metypred, týden pře Ket dvojitá dávka....Vždy jsem píchala i fraxiparin, ale teď mi ho dr nenapsal, tak nevím jestli ten zbytek co mám doma mám dopíchat, nebo ne 🙂
@pavlina1976 já mám estrimax a pak taky utrogestan, ale ten až pak. Tak s tím ti bohužel neporadím
@bobyna nedá se nepanikarit,je to hrozný. Pořád se mi chce brečet. Doufam,ze se k tomu porodu aspoň prolezim. Přitom jsem byla jen na procházce. Pořád mám v břiše takové jako vrcení, tak nevím jestli už můžu cítit pohyby, nebo jestli se deloha stahuje nebo co. Jinak pobrisek poboliva jako na ms.
@briketaaaa musíme to vydržet taky mám pnutí v podbříšku nedá se nepanikařit
@briketaaaa a krvácela jsi moc,---
@bobyna docela ano,ale už jen víc spinim
@briketaaaa tak to je dobře a seš pod dohledem 🙂
@bobyna doktor rekl,ze kdyby se to opakovalo,tak bych tu musela ležet dyl. Tak doufam,ze je to poslední krvaceni,ktere mě čeká. Jsem zvědavá kdy mě pusti
@briketaaa moc držím palečky aby to už přestalo a šla jsi brzičko domu...ještě,že už nekrvácíš...Ale tebe špinění provází pomalu od začátku,že jo....Já vás tu holky sleduju od začátku,taky jsem byla v červnu na ket,ale nechtěla jsem se zapojovat,už jsme o mimi 2x došli a ted už jsme byli aj na screningu...Vím,že je před náma ještě daleká cesta,ale aj tak už je to zázrak...
Já taky špinila a to dost,akorát minulý víkend,hodně mě to vylekalo,ale vzala jsem si askorutin a celý víken ležela.Pak jsem šla ještě v pondělí do práce a od uterka už marodím.je mě líp a špinění ustalo uplně,snad to vydrží....@bobyna taky držím palečky at to brzo přejde....
@martulle Já byla na screeningu v pondělí a vše bylo v pořádku. Teď jsem krvacela už po třetí. Jinak jsem spinila asi do 8 týdne, od té doby byl klid. Měla jsem klidovy režim. Teď jsem už doma dělala víc veci,ale včera jen ta prochajda. Břicho taky pořád poboliva. Nikdy jsem s krvácením čehokoliv problém nemela, ani pri prvním tehu. Chtěli jsme to dnes oznámit, hold znamení. Myslite,ze ten hematom může mít vliv na mimco? Zapomněla jsem se optat.
@bobyna minulý pátek jak jsem došla z práce...šlo ze mě až černisko a dost...sem si vzala askorutin a polehávala...Nachystala jsem si aj věci,že kdyby se to zhoršilo pojedu do nemocnice..ale nějak to zesláblo a v sobotu slabo...tak jsem ležela celý víkend.V pondělí jsem šla ještě se strachem do práce,ale v uterý jsem už šla marodit a snažím se šetřit...Su to nervy a vyleká to pořádně...zvlášt,když v loni jsme tak nějak z ničeho nic o mimíska došli...Ležíš a nic neděláš?nožky hod navrch a mysli na to,že to bude dobré..musí...
@martulle ne už jen spinim. Naštěstí mě prijmal můj gynekolog, tak tu mám trochu protekci. Dali mě na nadstandart zadarmo. I když mě chtěli dát jinam,že tu má spát uklizecka 😀. Taky mě ráno ani nepozdravila. Nemocnice se rekonstruuje,takže tu jsou i chirurgicti pacienti, tak ještě abych něco chytla. Za chvíli tu budu známá firma, už mě poznal i dr z pohotovostí když jsem krvacela prvně.
Ahojky vsem.Mam dotazek na Vas.Uzivala jste nektera Estrimax 1-1-1 ? Beru ho 4ty den a od vcera mam bolesti v podbrisku.Zajima me,jestli je to normalni..Mooc dekuju :-*
@briketaaaa Držím pěsti, aby se to co nejdřív dalo do pořádku.
@hanickas1 Ahoj. Já měla dokonce 2-2-1. Estrimax je tuším na podporu růstu sliznice. Snad si to pamatuji dobře. Je tedy možné, že tlaky v podbřišku cítíš a je to tak v pořádku. Já cítila bříško od začátku stimulace nonstop. Přešlo to pak i na bolesti jako na MS. Časem ti budou vadit těsné kalhoty
@briketaaaa moc přeju at špinit přestaneš a at jste s miminkem v pořádku doma...Tak ty jsi převzala pokoj uklizečce.. 🙂 .to je moc fajn,že máš pokoj sama pro sebe....jak bylo na screningu?co miminko?nám jak ho sestřička natočila a řekla,že ted se dívá na vás a mává ..mě aj vyletěli slze...bylo to moc hezké ho vidět....zprávu jsem teda nedostala,tu že budou posílat k doktorovi,tak jak tam po neděli pujdu a na to se poptám...
@bobyna jen lež a odpočívej,to bude dobré,uvidíš...nezhoršuje se to?snad ne.....
@martulle Já byla na screeningu u svýho gynekologa,takže dobrý. No mimco nebylo natočený jak melo, taky na nás pořád koukalo a pěkně se vrtelo 🙂 včera na usg taky pěkně tancovalo, tak doufam,ze je v pořádku 😒
@briketaaaa Uff...to jsem rada🙂Tak pěkně odpocivej🙂
Ahoj.10.9jdu na svůj první ket-tak sem se chtěla zeptat jestli mi může někdo odpovědět co se pak musí dodrzovat😊.
@briketaaaa jejda, tak ještě, že mimi je v pořádku a ty si odpočineš a manžel jak si poradil s klíčem?? To musel být štěstím bez sebe co.... Na uklízečku nemysli, však ona to přežila a ty potřebuje víc klidu ...držím palečky ať je vše ok a už si doma ...... 😉
Já jsem dnes 5-tý den po Ket, od začátku mě pobolívá břicho,ale spíš takové pnutí, tak doufám, že to jak se blastička otevřela a mimísek se zahryzává. Kolikátý den jste testovaly?? Byla by středa , 7 den moc brzo? Chtěli bysme vydržet do soboty,ale já nevím, jestli to vydržím 😉 🙂 🙂
Já brala na sliznici Divinu, dnes ráno posledné dávka, Prednison na potlačení imunity, dnes taky poslední pilule a už mám teda jen Utrogestan na zavádění ráno a večer 4. 😕 a listovku 😝

@briketaaaa Jejda, tak hlavně, že je mimi v pořádku! Bude to určitě OK! Tak to vydrž v tý nemocnici, to je blbý, ale možná fajn, že tě tam mají pod kontrolou 😉 . Drž se, držím pěsti 😉