KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
a můžu se zeptat v kolikátém týdnu se to pokazilo?
@maikkynna doufám že bude sílit 😊
@briketaaaa přišli jsme na to 11-12 tt na kontrole kdy odpovídalo nějakému 9tt. Přesně jsem věděla kdy to skončilo ☹ jenže doktor dovolenou..... a všichni ze se nic neděje ze příznaky nejsou po cele tehu....nu ale melo to tak byt a ted už bude dobře 😉
@m.aa.b bude dobře, musí
já jsem přišla o mimi asi ve 13 týdnu, šla jsem na první velký ultrazvuk a tam už se zjistilo, že srdíčko nebije. Užili jsme si ještě hezký vánoce a silvestra a hned 4. ledna taková rána.
Ale zase na druhou stranu díky tomu, jsem já a manžel změnily práci, takže to mělo svůj význam.
@m.aa.b Byla jsem na et ve stejném dnu. A test chci zkusit zítra. ..už jsem napnuta jak struna...
@m.aa.b Testovala si s ranní moci nebo je ti jedno?
@valerie111 Pokud jsi byla stejný den jako m.aa.b, tak můžeš zkusit taky už dnes. Z ranní moči být nemusí, jen ta moč nesmí být moc naředěna.
@maikkynna Ok. Tak po práci zkusím. .ze začátku jsem byla hrdinka,jak testovat nebudu a poslední 2 dny už je to k nevydržení...
@valerie111 Dej hned vědět. Budu držet palce!!!
Ok. Jsem ráda, že to mám s kym resit 😊
@valerie111 ranní moč. ... přeci jen je to opravdu brzy a v těch vedrech hodně piju tak by to bylo hodně nareděne. . .
@valerie111 taky držím pěsti 😉 kam chodíš do CARu?
@m.aa.b Taky me to napadlo. Vydržím do rana..To už bude 8.den po et. A jeste Me napadlo,že muže byt i rozdíl,že me zavádění jen 1 embryjka. .co myslíš?
@m.aa.b Art v českých budejovich
@valerie111 Jojo, tak jsem to měla taky. MS držely léky. Tím, že to tentokrát probíhalo úplně jinak, tak jsem se uklidňovala, že snad je výsledek pozitivní... Mno prví metu máme za sebou. Pozitivní test a potvrzení HCG... Teď musím čekat dalších 14 dnů na UTZ... A snad už tam bude i srdíčko a vyloučené mimoděložní... Popravdě, mi tyto dny přijdou ještě napínavější, jak těch prvních 12 dní. Musím si najít nějakou činnost, radost... něco, na co se můžu těšit 🙂 ať nemyslím, pořád na těhulkování...
@valerie111 vydrz do rána urcite to bude lepší než odpo 😉 jinak rozdíl 1 nebo dvě jen když se chytnou obě a podle me záleží i asi na tele 😉 kolik tam toho hcg je ...
Holky a plánujete být doma nebo budete chodit normálně do práce?
@valerie111 Taky bych vydržela do rána. 🙂 Ten duch je teď ještě opravdu slaboučký. Alespoň se ti bude rychleji stávat z postele.
@briketaaaa Myslím, že jsi z nás všech tady nejdál. 19. den.
já když jsem testovala z první ranní moči, tak jsem čárku měla slabší, než pak během dne. Na některých testech píšou, že je nejvhodnější první ranní moč, na jiných, že je zase nejvyšší hladina HCG kolem 13 hodiny myslím.
Co děláte za práci? Já jsem dělala zdravotní sestru, tak to jsem při prvním těhotenství zůstávala doma na rizikovém. Teď učím na zdrávce, takže je to klidnější, ale od září bych měla začít chodit se žákyněma na praxi, tak nevím, zda zůstat doma nebo ne.
@smtanka bohužel holky co byly přede mnou, tak se jim nezadařilo ☹
@briketaaaa To už jsi v 6. týdnu, že? Já už bych chtěla mít prvních 14 týdnů za sebou... Ty zkušenosti, které některé máte, jsou mi velkým strašákem ☹
Já jsem ted doma na dovolené, ale nevím co pak. Když bude test pozitivní, tak se budu muset rozhodnout. Dělám kanceláři, kde jede neustále klima na plný perdy a jezdím taky hodně autem. Nemám vyloženě stresovou práci, ale nestíhám se pomalu ani najíst.
@briketaaaa Nechci na to myslet... Chci si užívat každý den, kdy se mám možnost radovat. Pokud to nevyjde, budu mít dost dní na smutnění po tom... ☹
@smtanka Jj,prvních 14.dni je začátek čekání....Naše nervi...Taky se zaměstnávám, aby bylo co nejmíň času na přemýšlení. .ale vždycky to dozene😕

@m.aa.b Pokud jsi nepíchala pregnyl, tak teď už bude jenom sílit. Jak píšeš, kdyby se embryo nechytlo, tak je test bílý 🙂