icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

pavlina1976
29. zář 2015

@martulle No to mi povídej, myslela jsem, že mě trefí a hlavně jsem se bála jít i na záchod 😕 . Po tolika letech snažení jsem viděla dnes srdíčko 😉 . Teda musely jsme ho s dr hledat, ale ta malá tečka se fakt hýbala 😀 . Přeji také moc štěstí! Teď už je to nejhorší za tebou 😉

smtanka
29. zář 2015

@pavlina1976 Je to krásná zpráva. Mám radost s tebou.

smtanka
29. zář 2015

Děkuji moc za srdíčko. Dostala jsem první. 😀 Nevím pořádně, jak to funguje. Jen že dělá radost. Tak já se hned podívám na to, jak udělat radost někomu dalšímu. 🙂

rollova
29. zář 2015

Děkuji moc za srdicko 🙂

ankil
30. zář 2015

ahoj holky, přidávám fotečku z 9dne po KET, tak snad bude vše ok, v pondělí jdu na krev

pajala
30. zář 2015

@ankil gratuluju

pavlina1976
30. zář 2015

@ankil No ta je pořádná, žádný lovec duchů 😉 . Gratuluju, to bude krásné číslo 😉 . Dávali jste dvě, nebo jedno?

ankil
30. zář 2015

@pajala
@pavlina1976 děkuji, dávali jsme jen jedno (6denní hatch.blas.), tak snad bude jen sílit 😵

pajala
30. zář 2015

@ankil tam už skoro není co sílit je paradni 😉

rollova
1. říj 2015

@ankil gratuluji 🙂, me ceka Ket dneska , taky bych si to moc přála mit dalnici 🙂

martulle
1. říj 2015

@ankil 9den po ket...uplná nádhera..to já tak silnu neměla,já 9den holia ducha 🙂 gratuluju... @rollova kolik si necháte zavést embryjek?moc držím palečky at máš taky dálnici... 🙂

pavlina1976
1. říj 2015

@rollova Jé tak přeju pohodové hnízdění a pořádné // 😉

rollova
1. říj 2015

@pavlina1976 Dekuji, už čekam v andelickovi 🙂. UFF přijde mi to jako včera

ankil
1. říj 2015

@rollova díky a držím palečky

ankil
1. říj 2015

@martulle no vidíš a ulovila jsi

bobyna
1. říj 2015

@rollova tak šup šup at se vrtáá

martulle
1. říj 2015

@rollova tak co,už je tam bublinka a nebo dvě-?tak ted pěkně odpočívej a opatruj se 🙂 @ankil jjj ulovila,spíš budulínek ulovil nás a drží se bojovníček malý...po 4letech snažení a 2 zt je to zázrak... a jak se ctíš?

rollova
1. říj 2015

Holky díky za podporu .Nechala jsem si dát jedno , protože už mám syna to za prve a za druhé jsem po konizaci čipku a neodnosila bych dvojčátka a upřímě bych byla to nezvládla. Ted mam ročního klučíka

rollova
1. říj 2015

Holky , dnes po hodně dlouhe době ležím a nic nedělám.Petu má na starosti muž a musím vam říct , že to je fakt super 🙂)), už si to ani nepamatuji , kdy jsem jen tak ležela ..., vlastně pamatuji .před ..porodem 😀.

rollova
1. říj 2015

Test si mam dělat az ta 16 dnu. ..to bude utíkat pomalu ...:(, jsem napnuta jak kšandy 🙂 Můj Péťa ❤

bobyna
1. říj 2015

Krasaveček♡♡♡

martulle
1. říj 2015

to je hezký klučina 🙂 🙂 tak jen polehávej a odpočívej,aspon ted...a neboj,velice rychle to uteče...než se naděješ,budeš testovat 🙂

pajala
1. říj 2015

@rollova to je pravda nakonec to rychle utece-precti si knížku nebo tak něco na co nemáš normálně cas 😉

rollova
1. říj 2015

@pajala
@martulle Můj Péťa mi číst opravdu nenechá 🙂, jen mi řekli nezvedat nic tezkeho, ale jeho proste musím. , už má tak 10kg. ..tak doufám , že to mrazacek vydrží

pajala
1. říj 2015

@rollova tak dá ven pozor-držím palecky 🙂

ankil
2. říj 2015

holky zobkáte kyselinu listovou?

pajala
2. říj 2015

@ankil ja od začátku ivf a i teď v pauze zobu 🙂

pavlina1976
2. říj 2015

@pajala Jj koupila jsem si femibion, beru od ketíku 😉

rollova
2. říj 2015

Holky, bolelo vás břicho po Ket? Trochu me jakoby pálí mocak, ale to je možná od toho ultrogestanu, co jste cítili ?

briketaaaa
2. říj 2015

@rollova břicho mě pobolívalo skoro pořád, ale spíš jako na ms, něž močák. Hlavně mě bolely prsa

Strana