KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@pavlina1976 Je to krásná zpráva. Mám radost s tebou.
Děkuji moc za srdíčko. Dostala jsem první. 😀 Nevím pořádně, jak to funguje. Jen že dělá radost. Tak já se hned podívám na to, jak udělat radost někomu dalšímu. 🙂
Děkuji moc za srdicko 🙂
@ankil No ta je pořádná, žádný lovec duchů 😉 . Gratuluju, to bude krásné číslo 😉 . Dávali jste dvě, nebo jedno?
@pajala
@pavlina1976 děkuji, dávali jsme jen jedno (6denní hatch.blas.), tak snad bude jen sílit 😵
@rollova Jé tak přeju pohodové hnízdění a pořádné // 😉
@pavlina1976 Dekuji, už čekam v andelickovi 🙂. UFF přijde mi to jako včera
Holky díky za podporu .Nechala jsem si dát jedno , protože už mám syna to za prve a za druhé jsem po konizaci čipku a neodnosila bych dvojčátka a upřímě bych byla to nezvládla. Ted mam ročního klučíka
Holky , dnes po hodně dlouhe době ležím a nic nedělám.Petu má na starosti muž a musím vam říct , že to je fakt super 🙂)), už si to ani nepamatuji , kdy jsem jen tak ležela ..., vlastně pamatuji .před ..porodem 😀.
Krasaveček♡♡♡
to je hezký klučina 🙂 🙂 tak jen polehávej a odpočívej,aspon ted...a neboj,velice rychle to uteče...než se naděješ,budeš testovat 🙂
holky zobkáte kyselinu listovou?
@pajala Jj koupila jsem si femibion, beru od ketíku 😉
Holky, bolelo vás břicho po Ket? Trochu me jakoby pálí mocak, ale to je možná od toho ultrogestanu, co jste cítili ?
@rollova břicho mě pobolívalo skoro pořád, ale spíš jako na ms, něž močák. Hlavně mě bolely prsa

@martulle No to mi povídej, myslela jsem, že mě trefí a hlavně jsem se bála jít i na záchod 😕 . Po tolika letech snažení jsem viděla dnes srdíčko 😉 . Teda musely jsme ho s dr hledat, ale ta malá tečka se fakt hýbala 😀 . Přeji také moc štěstí! Teď už je to nejhorší za tebou 😉