icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

briketaaaa
12. črc 2016

@andela01 to je darda😮 malý je taky hodný, ale takhle mi teda nespí, pres den se mu musím hodně věnovat, doma stiham v pohodě.

andela01
12. črc 2016

@briketaaaa právě že zvedli cenu skoro o 100% i u mrazení, tak jsem se úplně bála zeptat na cenu klasického ivf. KET stal před tím taky 5t

briketaaaa
12. črc 2016

@andela01 za mrazení platim ročně 1000,tak doufám, ze me také nebude čekat nemile překvapení😮

andela01
12. črc 2016

@briketaaaa taky jsme platili loni 1000, letos 1800 ☹ to je byznys, co?

briketaaaa
12. črc 2016

@andela01 fakt jo? A kde to jr?

andela01
12. črc 2016

@briketaaaa Unica Brno

briketaaaa
12. črc 2016

@andela01 me platba čeká v říjnu,tak jsembm tedy zvědavá

andela01
12. črc 2016

@briketaaaa a tys byla kde?

briketaaaa
12. črc 2016

@andela01 IRMG Karlovy Vary

pajala
21. črc 2016

@rollova moc me to mrzi drž se

pajala
21. črc 2016

@briketaaaa ahoj ja stimulují na 3ivf.v březnu jsme měli druhý pokus a zase nic tak teď uvidíme.s těmi doplatky teda nevím ja loni za ivf platila 21500kč.letos v březnu upevnili léky tak už jen 18500kc a teď 18300kc.v pondělí nejspíš proběhne opu tak mám trochu strach jak to všechno dopadne.

briketaaaa
21. črc 2016

@pajala moc držím palecky✊

pajala
21. črc 2016
pajala
15. kvě 2017

@briketaaaa ahoj koukám ze čekáte další prirustek☺

briketaaaa
15. kvě 2017

@pajala a já koukam,ze vám to také vyšlo, držím palecky, at je vše v pořádku.
Já jsem ted otěhotněla přirozené, hned po první MS, co jsem přestala kojit. Sok to byl veliký,nečekala jsem,ze bychom mohli mít takové štěstí.

m.aa.b
15. kvě 2017

Jeee @briketaaaa @pajala veliká gratulace a držím palce 😍

pajala
15. kvě 2017

@briketaaaa teď uz snad bude vše ok.nakonec se povedlo-po třetím neúspěšném ivf jsme sli do darovanych vajicek a povedlo se a ještě máme 2+2zmrazené sice mi právě bylo 39tak uvidíme jak se budu cítit možná ještě jedno pak zkusíme každopádně jsme šťastní ze se povedlo-na 1screeningu mi vyšla špatně krev tak me poslali na plodovku a ta naštěstí vyšla dobře tak snad bude uz všechno dobrý.před 14dny sme se i vzali☺.je bezva ZE bude mit malej sourozence a ze to takhle vyšlo ten stres kolem ivf je desnej.

pajala
15. kvě 2017

@m.aa.b dekujume🙂

briketaaaa
15. kvě 2017

@pajala tak držím palce, at už je to bezproblémové a gratuluji k svatbě. Já mám ještě taky ještě 3 mrazacky,tak uvidíme, co s nimi pak uděláme. Jinak tohle těhotenství je úplně jiné,než to prvni-bez stresu, problémů, které byly u prvniho a nemám čas se pozorovat.
Určité jak uvidis ten malý uzlicek štěstí,tak hned budeš chtít další

pajala
15. kvě 2017

@briketaaaa čekáme holčičku i když nám to bylo jedno hlavně ze se povedlo a ve čtvrtek jdu ná predporodni kurz.
js tak to je bezva ze nemáš problémy jako u prvního uz sis to vybrala.

briketaaaa
15. kvě 2017

@pajala já také doufám v holčičku, ale hlavně, aby mimco bylo zdravé

pajala
15. kvě 2017

@briketaaaa to je jasny☺kolik uz je malým u ?

briketaaaa
15. kvě 2017

@pajala 14 měsíců, bude to masakr😀, ale ted už z něho začíná byt partak,tak snad se z toho nezblaznim😂

pajala
15. kvě 2017

@briketaaaa určitě ne moje kamosky mají většinou děti po dvou letech a taky to zvladly😀

m.aa.b
15. kvě 2017

Holky to je tak skvělé 👏 normálně vám to až závidím 😇 také bychom chtěli ještě jedno, jen už nemáme žádné snehulacky, tak budeme muset komplet ivf. Zatím ale porad kojím, tak holt musíme počkat 🙂
@pajala také gratuluji k svatbě 🙂

briketaaaa
16. kvě 2017

@m.aa.b třeba vám to půjde zrovna jako nám ✊🏻
@pajala určité to zvladneme...Zvláštní jen,jak člověk ma zase hnízdící pudy i když je tak nějak vše připraveno😂

pajala
16. kvě 2017

@m.aa.b vy uz to mate nacviceny ja zatim nevim co me ceka ale tesim se.
@briketaaaa ja uz davam dohromady veci abych byla pripravena🙂

pajala
22. čer 2017

Tak holky my uz jsme na světě.malá musela jít 10.6.ven císařem a protoze má jen 1030g musime to dohánět v inkubatoru v Mostě.

briketaaaa
22. čer 2017

@pajala no moc gratuluji.👏 Holčička byla teda netrpělivá, ale snad je v pořádku a budete brzy doma. Pak úkaz nějakou fotecku🙂

sticker
andela01
22. čer 2017

@pajala gratuluji k holcicce a zaroven moc drzim.palecky, at to bobek rychle dozene a vse bude v poradku
@briketaaaa jee, to je super. Moc gratuluji k prirozenymu otehotneni

U nas se zatim ket porad odsouva, jestli vubec bude. Male zjistili genetickou vadu a nedoporucuji zavest embryjka, co mame. Takze cele nove ivf. Cas bezi, protoze pojistovna hradi do 38 let vcetne a mne bude za pul roku 39. Ted mame o prazdninach v planu dovolenou a svatbu a do zari se rozhodneme, co dal...

Strana