KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa vyskytl se u me hellp syndrom-bylo mi špatně a tlak sem mela 195/105takze jsme byli ohroženy na životě tak to šlo hrozně rychle-přijela sem do nemocnice vzali mi krev,udělali ozvy a ultrazvuk a pak za mnou přišel Malimanek a rika-jdeme na sál není nač čekat a bylo to.takže malá byla 28+5
@pajala takže jsi rodila ve Varech a pak vas převezli do mostu? Tak to je docela brzy, ale určité to bude dobré.
@briketaaaa malou prevezli hned -ja byla dva dny na jipu a pak me dali na oddělení a vlastně za týden jsem jela za ni.
@pajala mela jsem za to,ze z Varu převážejí do Plzně. Ve Varech berou tuším od 32tt? Snad vas pak prevezou. Me tam bude každou chvíli rodit švagrová😀a od kud jsi?
@briketaaaa říkal ze podle toho kde bude místo buď Plzeň,Most nebo Praha.kamarádka mi zjišťuje jak to je a jestli by to šlo.ja sem narozena v Ostrově ale provdana do Nejdku.
@pajala já jsem taky narozena v Ostrově🙂 provdaná do KV. Tak to jsou ty Vary opravdu lepší, snad to půjde. A co malá? Jak se ma? Už přibývá?
@briketaaaa dnes ma porodni vahu.ve čtvrtek ji vyndali trubicku na dýchání a ma jen takový hadicky do nosu co ji tam foukaji kyslík ale dneska se ji nějak špatně dýchá tak ji dělali nějaké odběry tak uvidíme.
@pajala je nádherná❤
@briketaaaa ahoj jak se vede?nás možná příští tyden pustí domu☺
@pajala tak to je krásná zprava. A jse ve Varech nebo porad v mostě? Já zatím držím dva v jednom, ale ty vedra mi dávají zabrat, ještě s tím malým drakem😀
@briketaaaa no tak to tí verim☺.jsme v Moste nakonec jsme řekli ze to tu vydržíme akorát s tím propuštěním me tady stvou nejdriv řeknou v pondeli a za dva dny přijdou ze az úterý nebo streda-ja už si domluvila i odvoz a hlavně uz chci být doma uz je to tu fakt dlouhý.
@briketaaaa ahoj jak se mate?
@pajala ahoj, už jste doma z nemocnice? Určitě už ano, jak zvladate?
U nás dobrý, akorát jsem jak valící se koule a malý mi dává zabrat, tak je to takové náročnější. Pořádně se neohnu a nic už pořádně 😀
@briketaaaa uz jsme doma pět týdnů.malá vše krasne dohnala a uz vážíme 3797g.obdivuju všechny co máte doma mrnouse a pořídíte si dalsiho-ja mám čo dělat s jednim-manžel do večera v praci 😒
@pajala tak to je super. Je to hrozně náročné ze začátku, pak kolem toho roka už je to lepší😀 ale asi až se malá narodí,tak se z nich zblázním. Ukaž nějakou fotku princezny
Dlouho jsem tu nebyla a hned tu na mě vykoukne taková Princeznička nádherná 😍😍😍 velká gratulace.
Zkusím si to tu trochu pročíst, abych byla v obraze 😅
Jinak mi už začíná plánovat další návštěvu v CARu, jen musím odstavit malou, pořád ještě kojím 😅
Tak se zatím mějte fajně a užívejte si těch lásek 🙂

V poradku vypadá ze je ale je to zabicka maličká takze to tu bude na dlouho-počítám tak do termínu porodu urcite.chtěla bych se zkusit zeptat jestli by nás az trochu nabereme nepředložili do Varů.