KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
Dobré ranko všem, tak 8. Den po et test negativní. Flintu do žita zatím nehazim. .Zítra už mám první termín ms max do neděle. Tak to už vydržím. .Doktor říkal že utrogestan1x1x1 by mi ms držet nemel. Všem ostatním držím palce
@valerie111 Ani dušík na něm není? On ten 8 den je ještě brzy. Někomu se čárka už může objevit, ale většinou si myslím až později 🙂
@valerie111 mam kamarádku, ktera neměla vůbec pozitivní testy a tehu byla 😉 sice to bylo prirozene ale to je jedno 🙂
já už od včerejška trochu špiním, tak nevím, zda volat do centra, nebo vydržet....
@briketaaaa Já bych zavolala. Kolikátý jsi den?
20. den. Já jsem už špinila zhruba 6. - 12., ale to jsem přisuzovala uhnizdování vajíčka
@briketaaaa Ono tě to špinění může provázet celý první trimestr. Já bych určitě hned volala a zeptala se.
dobře dám na radu, jsem z toho nervózní
Dobré ráno 🙂
@valerie111 Držím všechny prsty i u nohou, aby to Hcg povyrostlo co nejdřív 🙂
@briketaaaa určitě zavolej. A nohy podložit a ležet. Mě to pomohlo. Na kliniku bych taky zavolala. Nicméně holky mají pravdu, může to provázet celý první trimestr. Hlavně žádné obavy... Dobře to dopadne.
Tak mám píchat akorát víc Agolutinu. Vím, že to nic znamenat nemusí, ale člověk má strach
@briketaaaa Píchni víc agolutinu, dej nohy nahoru a nic nedělej! Bude to dobré 🙂
@maikkynna 4Snehobilo..
@briketaaaa Já bych volala.
@smtanka Dokud to nedostanu mam naději. Moc dekujuu
Tak holky zatím test nic neukazuje ale mám dost času na krev jdu až 20 a MS bych měla mít 15 tak uvidíme ještě
Holky, u mě pořád stejné bolest břicha. Když chodím po zahradě a teď jsem byla u štěňat, tak mě začalo bolet a když si lehnu, tak to ustane.
Navrhuji testovat až v to pondělí. To už nám test ukáže 🙂
Ok ✅ 🙂
@maikkynna Kolikátý si dnes den od et?
@valerie111 6 den
Neni brzi na test 😏 ja to chci vydržet aspoň deset dni 😀😀😀
poprvé jsem měla 9. den skoro neviditelného ducha po uběhnutí 5-ti minut.
Mě se to mluví jsem 3 dny po Et uvidíme příští týden jak budu bláznit😀je fakt jak jsem doma a nic nedělám je nuda tak pořad něco čtu a přemýšlím nad ptakovinama 😊
@bobyna já taky 😒
@briketaaaa Holky, taky čtete všechny příznaky po ET/KET a čučíte na tety od diskutujících? 🙂 Jsem jako šílená :D
@maikkynna já už jsem si to zakázala číst 😀 a v centru mi to taky zakázali 😀
😅😅😅😅no neni to jednoduchý budem to muset vydržet když jsem čekala syna skoro před 17 lety bylo všechno jinak bylo mě 20 a měla jsem to tak trochu na salamu 😀

Držím palce holky a jsem zvědava 😀