icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

m.aa.b
9. črc 2015

Držím palce holky a jsem zvědava 😀

valerie111
9. črc 2015

Dobré ranko všem, tak 8. Den po et test negativní. Flintu do žita zatím nehazim. .Zítra už mám první termín ms max do neděle. Tak to už vydržím. .Doktor říkal že utrogestan1x1x1 by mi ms držet nemel. Všem ostatním držím palce

maikkynna
9. črc 2015

@valerie111 Ani dušík na něm není? On ten 8 den je ještě brzy. Někomu se čárka už může objevit, ale většinou si myslím až později 🙂

m.aa.b
9. črc 2015

@valerie111 mam kamarádku, ktera neměla vůbec pozitivní testy a tehu byla 😉 sice to bylo prirozene ale to je jedno 🙂

briketaaaa
9. črc 2015

já už od včerejška trochu špiním, tak nevím, zda volat do centra, nebo vydržet....

maikkynna
9. črc 2015

@briketaaaa Já bych zavolala. Kolikátý jsi den?

briketaaaa
9. črc 2015

20. den. Já jsem už špinila zhruba 6. - 12., ale to jsem přisuzovala uhnizdování vajíčka

maikkynna
9. črc 2015

@briketaaaa Ono tě to špinění může provázet celý první trimestr. Já bych určitě hned volala a zeptala se.

briketaaaa
9. črc 2015

dobře dám na radu, jsem z toho nervózní

smtanka
9. črc 2015

Dobré ráno 🙂

smtanka
9. črc 2015

@valerie111 Držím všechny prsty i u nohou, aby to Hcg povyrostlo co nejdřív 🙂

smtanka
9. črc 2015

@briketaaaa určitě zavolej. A nohy podložit a ležet. Mě to pomohlo. Na kliniku bych taky zavolala. Nicméně holky mají pravdu, může to provázet celý první trimestr. Hlavně žádné obavy... Dobře to dopadne.

briketaaaa
9. črc 2015

Tak mám píchat akorát víc Agolutinu. Vím, že to nic znamenat nemusí, ale člověk má strach

maikkynna
9. črc 2015

@briketaaaa Píchni víc agolutinu, dej nohy nahoru a nic nedělej! Bude to dobré 🙂

valerie111
9. črc 2015

@maikkynna 4Snehobilo..

valerie111
9. črc 2015

@briketaaaa Já bych volala.

valerie111
9. črc 2015

@smtanka Dokud to nedostanu mam naději. Moc dekujuu

renda12
9. črc 2015

Tak holky zatím test nic neukazuje ale mám dost času na krev jdu až 20 a MS bych měla mít 15 tak uvidíme ještě

maikkynna
9. črc 2015

Holky, u mě pořád stejné bolest břicha. Když chodím po zahradě a teď jsem byla u štěňat, tak mě začalo bolet a když si lehnu, tak to ustane.

Navrhuji testovat až v to pondělí. To už nám test ukáže 🙂

renda12
9. črc 2015

Ok ✅ 🙂

valerie111
9. črc 2015

@maikkynna Kolikátý si dnes den od et?

maikkynna
9. črc 2015

@valerie111 6 den

bobyna
9. črc 2015

Neni brzi na test 😏 ja to chci vydržet aspoň deset dni 😀😀😀

briketaaaa
9. črc 2015

poprvé jsem měla 9. den skoro neviditelného ducha po uběhnutí 5-ti minut.

bobyna
9. črc 2015

Mě se to mluví jsem 3 dny po Et uvidíme příští týden jak budu bláznit😀je fakt jak jsem doma a nic nedělám je nuda tak pořad něco čtu a přemýšlím nad ptakovinama 😊

briketaaaa
9. črc 2015

@bobyna já taky 😒

maikkynna
9. črc 2015

@briketaaaa Holky, taky čtete všechny příznaky po ET/KET a čučíte na tety od diskutujících? 🙂 Jsem jako šílená :D

briketaaaa
9. črc 2015

@maikkynna já už jsem si to zakázala číst 😀 a v centru mi to taky zakázali 😀

bobyna
9. črc 2015

😅😅😅😅no neni to jednoduchý budem to muset vydržet když jsem čekala syna skoro před 17 lety bylo všechno jinak bylo mě 20 a měla jsem to tak trochu na salamu 😀

maikkynna
9. črc 2015

@bobyna a to je ten správný přístup.. mít no na háku a ono to bude dobrý 🙂

Strana