icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

Strana
z76
pajala
22. čer 2017

V poradku vypadá ze je ale je to zabicka maličká takze to tu bude na dlouho-počítám tak do termínu porodu urcite.chtěla bych se zkusit zeptat jestli by nás az trochu nabereme nepředložili do Varů.

briketaaaa
23. čer 2017

@pajala kamarádka co ležela právě v kV, tak ji pustili,když mala byla jakoby 38tt, neměla teda žádné potíže. A co se stalo,ze chtěla ven? Voda?
@andela01 držím palce, at vám to vyjde, aspoň mate jednu berusku,co vám dělá radost, ale tatouha po dalším je hodně silná

pajala
23. čer 2017

@briketaaaa vyskytl se u me hellp syndrom-bylo mi špatně a tlak sem mela 195/105takze jsme byli ohroženy na životě tak to šlo hrozně rychle-přijela sem do nemocnice vzali mi krev,udělali ozvy a ultrazvuk a pak za mnou přišel Malimanek a rika-jdeme na sál není nač čekat a bylo to.takže malá byla 28+5

briketaaaa
23. čer 2017

@pajala takže jsi rodila ve Varech a pak vas převezli do mostu? Tak to je docela brzy, ale určité to bude dobré.

pajala
23. čer 2017

@briketaaaa malou prevezli hned -ja byla dva dny na jipu a pak me dali na oddělení a vlastně za týden jsem jela za ni.

briketaaaa
23. čer 2017

@pajala mela jsem za to,ze z Varu převážejí do Plzně. Ve Varech berou tuším od 32tt? Snad vas pak prevezou. Me tam bude každou chvíli rodit švagrová😀a od kud jsi?

pajala
24. čer 2017

@briketaaaa říkal ze podle toho kde bude místo buď Plzeň,Most nebo Praha.kamarádka mi zjišťuje jak to je a jestli by to šlo.ja sem narozena v Ostrově ale provdana do Nejdku.

briketaaaa
24. čer 2017

@pajala já jsem taky narozena v Ostrově🙂 provdaná do KV. Tak to jsou ty Vary opravdu lepší, snad to půjde. A co malá? Jak se ma? Už přibývá?

pajala
24. čer 2017

@briketaaaa dnes ma porodni vahu.ve čtvrtek ji vyndali trubicku na dýchání a ma jen takový hadicky do nosu co ji tam foukaji kyslík ale dneska se ji nějak špatně dýchá tak ji dělali nějaké odběry tak uvidíme.

pajala
8. črc 2017
briketaaaa
9. črc 2017

@pajala je nádherná❤

pajala
9. srp 2017

@briketaaaa ahoj jak se vede?nás možná příští tyden pustí domu☺

briketaaaa
10. srp 2017

@pajala tak to je krásná zprava. A jse ve Varech nebo porad v mostě? Já zatím držím dva v jednom, ale ty vedra mi dávají zabrat, ještě s tím malým drakem😀

pajala
10. srp 2017

@briketaaaa no tak to tí verim☺.jsme v Moste nakonec jsme řekli ze to tu vydržíme akorát s tím propuštěním me tady stvou nejdriv řeknou v pondeli a za dva dny přijdou ze az úterý nebo streda-ja už si domluvila i odvoz a hlavně uz chci být doma uz je to tu fakt dlouhý.

pajala
18. zář 2017

@briketaaaa ahoj jak se mate?

briketaaaa
18. zář 2017

@pajala ahoj, už jste doma z nemocnice? Určitě už ano, jak zvladate?
U nás dobrý, akorát jsem jak valící se koule a malý mi dává zabrat, tak je to takové náročnější. Pořádně se neohnu a nic už pořádně 😀

pajala
18. zář 2017

@briketaaaa uz jsme doma pět týdnů.malá vše krasne dohnala a uz vážíme 3797g.obdivuju všechny co máte doma mrnouse a pořídíte si dalsiho-ja mám čo dělat s jednim-manžel do večera v praci 😒

briketaaaa
18. zář 2017

@pajala tak to je super. Je to hrozně náročné ze začátku, pak kolem toho roka už je to lepší😀 ale asi až se malá narodí,tak se z nich zblázním. Ukaž nějakou fotku princezny

pajala
18. zář 2017
m.aa.b
19. zář 2017

Dlouho jsem tu nebyla a hned tu na mě vykoukne taková Princeznička nádherná 😍😍😍 velká gratulace.
Zkusím si to tu trochu pročíst, abych byla v obraze 😅
Jinak mi už začíná plánovat další návštěvu v CARu, jen musím odstavit malou, pořád ještě kojím 😅
Tak se zatím mějte fajně a užívejte si těch lásek 🙂

pajala
20. zář 2017

@m.aa.b dekujem držíme palce aby se zadarilo.

m.aa.b
21. zář 2017

@pajala děkuji, doufám, že to půjde hladce 🙂

Strana
z76