KET v srpnu 2017
Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍
@adusinka123 já jsem byla ne Ketu 11.8. a kolikátý týden to přesně ještě nevím, to jsem nepočítala, ani mi to Dr. neřekl, ale vím že přibližný porod bude cca 22. dubna😇👶ale je to ještě taková strašná doba, a já doufám že bude vše v pořádku🙂
@petruska23 a jak pak ty?? už se ti to také blíží že??
@petruska23 ahoj jde to mimi je zatím v pořádku ale už týden lezim v nemocnici prasknul me hematom
@anettak tak to máme ket chvilku po sobě😃Taky tě bolí podbřišek?Já v týdnu jeden den krvácela,myslela jsem,že je všechno v háji,ale zatím naštěstí dobrý.Ale stejně jsem kvůli všemu vyděšená 😣
@adusinka123 joo, jen pár dnů,já začínám být více unavená, a dneska mi bylo i dosti divně a bolesti bříška.
Můj Dr říkal že se to může stát, to je fajn že je to dobré, věřím že jsi byla vyděšená, já bych byla také.
Jdu na kontrolu ještě za 10 dnů tak doufám že bude vše v pořádku, jelikož mi byli vloženy dva mrazáčky a Dr viděl jen jednoho mimíska a malinko se bojí aby ten druhý nebyl mimoděložní, tak proto mě chce ještě vidět
@wendissek jee, chudinko..a jak se cítíš..a na jak dlouho to v nemocnici vidíš?❤
@anettak držím moc palecky na další kontrolu..budu na tebe myslet❤
Já už se těším, až začne ta nová stimulace..už aby to bylo😎
@petruska23 to nevím minulý patek mi prasknul velký hematom a já sem dojela ve špitále totálně v krvi vše sem jim tu umazala i doktorka myslela ze je konec ale zatím se drží tak nevím kdy me pustí
Tak ted to bude už rozhodne v pořádku. Jistě ti zítra udělají vyšetření a pusti te domu odpočívat 😉
Pokud nemáš jine problémy a hematom je pryc tak bych je o vyšetření i poprosila. To už tam lezis možná zbytecne a doma budeš vic v psychicke pohodě
@anettak tak to ti držím pěsti ať to dobře dopadne! Druhé miminko se určitě stydelo a schovalo se za první, neboj. Mě už bývá pěkně zle, naštěstí nezvracim, ale kolikrát to mám na krajicku😞Tak se drž!
@adusinka123 ja myslim že se uchytilo jen jedno, zato jsem strašně stastna pac to byli nasi dva posledni mrazacci, mě obcas je take pekne zle boli mě brisko a je mi na zvraceni, tak se jdu najist a po chvili je to dobre🙂
Ahoj holčičky..tak jakpak se vám všem daří?❤
@petruska23 Ahojky u mě upřímně pěkně na ho..., dneska jsem byla na revizi 😢, mimísek to opět vzdal☹jelikož je to druhý potrat tak mi rovnou vzali krev na genetiku a co ty??
@petruska23 Ahojky, ja už nemám nevolnosti a konečně je vidět i břicho 🙂 v sobotu konečně končím 1. trimestr. 26.září jdu na velký ultrazvuk a když dopadne dobře (screening ) tak už začnu nakupovat. A co ty? 🙂
@anettak jezisi to mi neříkej...ja na tebe pořád myslím, jak jsme spolu začínaly...Strašně mě to mrzí..Posílám pusinku ❤
Budu držet palečky do dalšího boje❤ a ať se na genetice zjistí, co je za problém...
@pasiba Tak to jsou krásné zprávy❤ závidím bříško😍
Budu na tebe myslet, ať pokračuje všechno jak má.
Já jsem byla včera na nové konzultaci v Motole a krásně mi to vyšlo, že jsem to i dostala..takže rovnou utz a doktorka mi tentokrát nastavila dlouhý protokol. Dostala jsem injekci do zadku a mám přijít za 14 dní na kontrolní utz a vyfasuju injekce na doma. Takže nová honba za miminkem právě začala❤
@wendissek tobě držím palce, ať je v pátek všechno v pořádku...jak se cítíš?😘
@petruska23 porad občas spinim ale už to není to krvácení se kterým sem ležela v nemocnici takže porad lezim jinak občas cítím podbřišek a trochu prsa nic hrozneho
@petruska23 Skvěle 🙂 budu na tebe myslet tak nám Prosím piš jak to zvládáš 🙂 zasloužíš si to!

@wendissek ahojky..už se to blíží a už se moc těším❤
Jak se daří tobě?😍