icon

KET v srpnu 2017

petruska23
25. črc 2017

Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍

petruska23
autor
8. zář 2017

@wendissek ahojky..už se to blíží a už se moc těším❤
Jak se daří tobě?😍

anettak
9. zář 2017

@adusinka123 já jsem byla ne Ketu 11.8. a kolikátý týden to přesně ještě nevím, to jsem nepočítala, ani mi to Dr. neřekl, ale vím že přibližný porod bude cca 22. dubna😇👶ale je to ještě taková strašná doba, a já doufám že bude vše v pořádku🙂

anettak
9. zář 2017

@petruska23 a jak pak ty?? už se ti to také blíží že??

wendissek
9. zář 2017

@petruska23 ahoj jde to mimi je zatím v pořádku ale už týden lezim v nemocnici prasknul me hematom

adusinka123
9. zář 2017

@anettak tak to máme ket chvilku po sobě😃Taky tě bolí podbřišek?Já v týdnu jeden den krvácela,myslela jsem,že je všechno v háji,ale zatím naštěstí dobrý.Ale stejně jsem kvůli všemu vyděšená 😣

anettak
9. zář 2017

@adusinka123 joo, jen pár dnů,já začínám být více unavená, a dneska mi bylo i dosti divně a bolesti bříška.
Můj Dr říkal že se to může stát, to je fajn že je to dobré, věřím že jsi byla vyděšená, já bych byla také.
Jdu na kontrolu ještě za 10 dnů tak doufám že bude vše v pořádku, jelikož mi byli vloženy dva mrazáčky a Dr viděl jen jednoho mimíska a malinko se bojí aby ten druhý nebyl mimoděložní, tak proto mě chce ještě vidět

petruska23
autor
9. zář 2017

@wendissek jee, chudinko..a jak se cítíš..a na jak dlouho to v nemocnici vidíš?❤

petruska23
autor
9. zář 2017

@anettak držím moc palecky na další kontrolu..budu na tebe myslet❤
Já už se těším, až začne ta nová stimulace..už aby to bylo😎

wendissek
10. zář 2017

@petruska23 to nevím minulý patek mi prasknul velký hematom a já sem dojela ve špitále totálně v krvi vše sem jim tu umazala i doktorka myslela ze je konec ale zatím se drží tak nevím kdy me pustí

pasiba
10. zář 2017

@wendissek Vypadá to, že je to opravdu silný plod. Když se takhle přes všechno drží. Je super, že jsi pod drobnohledem. Jen se nech rozmazlovat v nemocnici. Doma bys takhle určíte nelezela. A tedy hematom je pryc? Nebo ještě krvacis?

wendissek
10. zář 2017

@pasiba ten ze me vypadl hned po ultrazvuku poslední utz sem mela v patena srdíčko pěkně bílo musím mu verit

pasiba
10. zář 2017

Tak ted to bude už rozhodne v pořádku. Jistě ti zítra udělají vyšetření a pusti te domu odpočívat 😉

wendissek
10. zář 2017

@pasiba dělají me upltazvuk vždy 3 den tak uvidíme zda udělají zítra a už pustí byla bych rada doma

pasiba
10. zář 2017

Pokud nemáš jine problémy a hematom je pryc tak bych je o vyšetření i poprosila. To už tam lezis možná zbytecne a doma budeš vic v psychicke pohodě

wendissek
10. zář 2017

@pasiba já nekrvacim od minulé neděle ale po dvou zt a 3 Ivf si me hlídají predce jen pan doktor řekl ze kolegyni sestricku si pohlidat musí 🙂 i když sem z ldn

adusinka123
10. zář 2017

@anettak tak to ti držím pěsti ať to dobře dopadne! Druhé miminko se určitě stydelo a schovalo se za první, neboj. Mě už bývá pěkně zle, naštěstí nezvracim, ale kolikrát to mám na krajicku😞Tak se drž!

anettak
11. zář 2017

@adusinka123 ja myslim že se uchytilo jen jedno, zato jsem strašně stastna pac to byli nasi dva posledni mrazacci, mě obcas je take pekne zle boli mě brisko a je mi na zvraceni, tak se jdu najist a po chvili je to dobre🙂

petruska23
autor
20. zář 2017

Ahoj holčičky..tak jakpak se vám všem daří?❤

anettak
20. zář 2017

@petruska23 Ahojky u mě upřímně pěkně na ho..., dneska jsem byla na revizi 😢, mimísek to opět vzdal☹jelikož je to druhý potrat tak mi rovnou vzali krev na genetiku a co ty??

wendissek
20. zář 2017

@anettak ach jo to me mezi a kolik si mela byt já se toho šíleně desim v pátek mám ko trolu jsem 10 tt

anettak
20. zář 2017

@wendissek kolem 6tt, bohužek už nemáme ani žádné mrazáčky, tak že jedeme od znova, po novém roce by jsme mohli podstoupit 2 IVF, ještě uvidíme co zjistí z genetiky, přeji ať kontrola dopadne dobře

pasiba
20. zář 2017

@anettak Boze to me mrzí ☹ držím palce aby zjistili čim to je 🙏

pasiba
20. zář 2017

@petruska23 Ahojky, ja už nemám nevolnosti a konečně je vidět i břicho 🙂 v sobotu konečně končím 1. trimestr. 26.září jdu na velký ultrazvuk a když dopadne dobře (screening ) tak už začnu nakupovat. A co ty? 🙂

wendissek
20. zář 2017

@anettak my neměli nikdy mrazacky zůstalo nám vždy jedno embryjko ☹ takže kdyby se něco stalo čeká nás 4 Ivf nám dělali genetiku hned než jsme šli do prvního Ivf i imuno atd

petruska23
autor
20. zář 2017

@anettak jezisi to mi neříkej...ja na tebe pořád myslím, jak jsme spolu začínaly...Strašně mě to mrzí..Posílám pusinku ❤
Budu držet palečky do dalšího boje❤ a ať se na genetice zjistí, co je za problém...

petruska23
autor
20. zář 2017

@pasiba Tak to jsou krásné zprávy❤ závidím bříško😍
Budu na tebe myslet, ať pokračuje všechno jak má.
Já jsem byla včera na nové konzultaci v Motole a krásně mi to vyšlo, že jsem to i dostala..takže rovnou utz a doktorka mi tentokrát nastavila dlouhý protokol. Dostala jsem injekci do zadku a mám přijít za 14 dní na kontrolní utz a vyfasuju injekce na doma. Takže nová honba za miminkem právě začala❤

petruska23
autor
20. zář 2017

@wendissek tobě držím palce, ať je v pátek všechno v pořádku...jak se cítíš?😘

wendissek
20. zář 2017

@petruska23 porad občas spinim ale už to není to krvácení se kterým sem ležela v nemocnici takže porad lezim jinak občas cítím podbřišek a trochu prsa nic hrozneho

pasiba
20. zář 2017

@petruska23 Skvěle 🙂 budu na tebe myslet tak nám Prosím piš jak to zvládáš 🙂 zasloužíš si to!

pasiba
20. zář 2017

@wendissek Držím palečky 🍀

Strana