icon

KET v srpnu 2017

petruska23
25. črc 2017

Zdravím holky...
Teď v srpnu se chystám na první ket. Ráda bych si popovidala...vyměnila si nějaké rady a zkušenosti. Chodíme do Motola.
Na opu jsem byla před rokem a dělali nám u embryjek pgd, protože máme synka s velmi vzácnou genetickou poruchou...zbylo nám jedno zdravé embryjko, tak se modlim, aby to vyšlo😍

wendissek
20. zář 2017

@pasiba Dekuji snad ted po dvou zt a pak 3 Ivf ted už do konce 🙂 tobě držím palecky u screeningu

wendissek
20. zář 2017

@petruska23 neboj ted už ta stimulka poleti a ted už se to povede

adusinka123
24. zář 2017

Holky já jsem 9tt a je mě pořád zle, nezvracim, ale od rána do večera je mi na zvracení, na jídlo se nemůžu ani podívat, přitom mám hrozny hlad, nevíte, kdy bude líp?

pasiba
25. zář 2017

Ahoj, me se udělalo lépe az tak ve 12tem tydnu. Je to priserne obdobi 🤐 výdrž 🙂

luciebx
25. zář 2017

@adusinka123 mě u prvního tehu taky kolem 12 tt. Ale teď až někdy kolem 18 tt

gabcat
25. zář 2017

@adusinka123 Já zvracela do 21.tt a zle mi bylo cca do 25.tt 😔 ale většině se uleví 12.tt nebo s koncem 1. trimestru. A jinak musíš do sebe dostat aspoň něco, najít něco neutrálního. Pokud budeš hlady, bude ti to nevolnost jenom zhoršovat.

adusinka123
25. zář 2017

Holky děkuji za odpověď, člověk musí něco vydržet pro prcka, ale je to nekonečné. Dnes se mi k tomu ještě tak točila hlava, horší jak na kolotoči, ale tlak mám dobrej. Tak snad už bude lip

gabcat
25. zář 2017

@adusinka123 Celé těhotenství mi přijde nekonečné 😊 a je to čím dál horší 🙈 ale je to schválně, abychom se o to víc těšily na porod 😁 tak se drž 😉

pasiba
26. zář 2017

@gabcat No u me to zabírá 🙂 i když vím, jak priserna bolest to je a nikdy jsem nic horšího nezazila tak se ale hrozne těším 😍

gabcat
26. zář 2017

@pasiba Já se zatím hrozně těším v blahé nevědomosti 😊 ale už je to fakt dlouhé a hrozná otrava. A že by teda i to těhotenství bylo úplně bezbolestné, to se teda hlavně teď na konci taky říct nedá 😃

pasiba
3. říj 2017

@petruska23 Ahoj, už máš injekce doma? Je vše v pořádku?

petruska23
autor
3. říj 2017

@pasiba ahojky...to jsi hodná, že se ptáš😘
Jojo, už od včerejška si picham ten Fostimon...5 ampuli denně, takže docela koňská davka😇 zatím to ale jde...a v pátek jdu zase na kontrolní ultrazvuk. Tak uvidíme co bude dál..
Jakpak se vede tobě?😘

pasiba
4. říj 2017

No ja jen kvetu. Už mě je i docela dobře. Jen jsem porad hrozne unavena. Ale jinak je vše v pořádku. Zatím jsou i všechny vyšetření dobré a dnes už začínám 16 ty týden. Boze toto leti 😊tak vše ty injekce skvěle zvladni 😉

petruska23
autor
11. říj 2017

Ahojky...tak jak se vám všem daří?
Já byla dnes na kontrolním utz a mám cca 30 foliku...v pátek mě čeká odběr, tak jsem zvědavá, kolik se podaří odebrat...oplodnit...prodlouzena kultivace...biopsie..pgd a kolik bude zdravých...bude to spousta nervů😇
Všem držím palce❤

pasiba
11. říj 2017

Ahoj, panejo ... tak to jsou Velké šance na spoustu děti 😀 to je báječný. Já už ted vlastně jen trpelive vyčkávam na porod. Dokonce jsem už cítila párkrát pohyb, ale budeme Mít asi lenošika 😀

pxtulka
11. říj 2017

@pasiba buď v klidu co se týká pohybů, jsem o pár týdnů dál a pohyby jenom občas a jenom zlehka...taky budeme mít lenocha, nebo tam má tolik místa že si hezky plave 🙂
@petruska23 týýýjo tolik folikul. To je velká šance na úspěch 🙂

petruska23
autor
12. říj 2017

@pasiba no jsem zvědavá, kolik se jich povede vyndat...ale už aby to bylo...včera mi doktor říkal, jestli mě už nebolí bříško, po těch koňských dávkách😝 a teda musím říct, že BOLÍ..
Tobě držím palce, ať je těhotenství bezproblémové a rychle uteče❤

pasiba
12. říj 2017

@petruska23 No snad bude vše v pořádku. Mas jich docela dost tak ať to nebolí potom. I když to za to stoji 😉

petruska23
autor
12. říj 2017

@pasiba Na tu bolest se moc netěším, ale jak píšeš, za to to stojí❤
Zítra dám vědět😘

pasiba
12. říj 2017

@petruska23 Jako na každou bolest i na tuhle brzy zapomeneš 🙂 me to bolelo priserne a dnes už ani nevím 🙂 dej vědět a posílám štěstíčko 🍀😘

petruska23
autor
13. říj 2017

Ahojky, tak mám opu za sebou a jsem nějak zklamaná...Odebrali mi 25 vajíček a jen 9 je zralych a dalších 5 tak nějak polo zralych, které pry mohou ještě dozrát v mističce...tak uvidíme, ale nevím, kde se stala chyba😕

pasiba
13. říj 2017

Nebud zklamana 🙂 není důležitý kolik jich je, ale jestli je mezi nimi ten JEDEN JEDINY! 🙂 Me oplodnovali 29 vajíček a ve finále Dobrý byl jen jeden jediny a zvládl to! Ty tam toho jednoho zdravého prdouska mas určíte taky 🙂

pasiba
13. říj 2017

@wendissek Ahoj, jakpak se daří? Zvládáte to a jste v pořádku?

petruska23
autor
19. říj 2017

Ahoj holky...tak si představte, že máme odbioptovano a zamrazeno 7 nádherných blastocyst❤
Teď už jen počkat na výsledky Pgd.
Tak prozatím jsem nadšená😍

anettak
19. říj 2017

@petruska23 Ahojky to je paráda😉jen tak dále 🙂

pokaja
19. říj 2017

@petruska23 to je nádhera 😍, kéž bych měla taky takový štěstí, jen tak dál 😉

pasiba
19. říj 2017

@petruska23
No ja to věděla 😉

petruska23
autor
22. říj 2017

Holky moc děkuji...nemůžu se dočkat výsledků❤
Jak se daří vám?

pasiba
22. říj 2017

Já čekám na další výsledky krve. V těhotenství je to jen samé čekání 🙂 ale ja už cítím pohyby 🤰

luciebx
22. říj 2017

@pasiba 😍

Strana