KET v únoru 2025. Čeká některou z vás?
Ahoj,ceka nekterou z vas v unoru KET?😊
Nás čeká na začátku měsíce odběr 😊
@peta19888 Ahoj, já půjdu na další Ket někdy z jara, asi duben to nechám. Dva transfery už mi nedopadly. Našla jsem si fyzio, cvičím Mojžíšovou a půjdu na mobilizaci kostrče. Potom se do toho zase pustím. Je to tvůj první tranfer? Hodně štěstí 🍀
@reeeza Ahoj,budu moc drzet palce⭐️Ja pokud vse vyjde jak ma (ohledne me ovulace na ultrazvuku),tak bych mela jit v unoru.Jeste nevim presne kdy.Bude to muj 14.KET. Ale z 13. mame miminko a jeste mame zamrazena nejaka embryjka,tak bychom radi sourozence.Tvuj to bude prvni?A kde?My Praha.
@marketa1218 To me moc mrzi,ale urcite to brzy dopadne,my cekali 4 roky (v procesu IVF) nez se zadarilo a bude to muj 14.KET.Z 13. mame miminko, ale chteli bychom sourozence,mame jeste par zamrazenych.Jinak na Mojzisovou jsem take chodila,i na mobilizaci kostrce,to je urcite fajn😊🤩❤️.Drzim moc palce,at to vyjde co nejdriv⭐️
@peta19888
@marketa1218 přeji ať to vyjde 😊
@peta19888 13 tý Ket, to máš teda můj velký obdiv. Já už taky jednu cácorku mám, ta se povedla přirozeně. Sourozenec nejde už přes dva roky,proto řešíme IVF nicméně jdu jenom do jednoho kolečka, to jsem rozhodnutá. Tak snad tam jedno miminko čeká 🙂. Jenom nechápu proč už se ty transfery nepovedly. 🤔.
@nevimne Také přeji hodně štěstí 🙂. Moc let?😄 Neeee, já už taky nejsem žádná jarní rosa .
@marketa1218 Holky nevim co je moc let,ale kdyz chceme miminko,je to jedno,nekdo proste nemel to stesti/nechtel dite do 30.😊 Preju at to vyjde co nejdriv❤️
@marketa1218 My se o sourozence budeme snazit tedka (no jak to rict) …poprve v CAR,zkouseli jsme pres pul roku prirozene,ale nechceme cekat (vek),takze jsme se rozhodli tak.Syn mel ted rok.Toho mame taky prave z toho 13. pokusu transferu. Teda 12 pokusu bylo v jinem CARu,syn se povedl na prvni pokus v CAR,kam pujdeme ted.
Jinak taky nechapu,proc se ty transfery predtim nepovedly,mozna ne tak kvalitni embrya…?🤷🏼♀️ Nevim.
Jinak teda jedno kolecko znamena,ze Te ceka teda jeste odber?A na jare asi jsi rikala ze.
@marketa1218 za pár měsíců 40 takže moc času touhle cestou už nemáme 😔
Tak ja objednana na ultrazvuk pred KET na pristi stredu,tak uvidime jak to bude vypadat,kdy pak bude ovulace a na kdy KET vyjde.
@peta19888 Tak držím palce, já mám ještě 3 mrazáčky, tak doufam, že jedno miminko tam mě čeká . Jinak dcera zůstane sama 😏. Už taky nejsem nejmladší.
@nevimne to je smutné, přeju moc moc štěstíčka! 🍀
@marketa1218 Dekuju,i ja drzim palce,at se zadari❤️.My mame 5 mrazacku,z toho 3 geneticky super,dve mene.Ale syn byl z ET a nebyl tim padem geneticky testovany.Taky doufam,ze nam to jedno miminko jeste vyjde.
@marketa1218 jarní rosa 🤣🤣🤣 tos mě pobavila.
Ahoj,tak ja dneska druhy ultrazvuk a KET bude 14.2.
(celkem pekny datum)😊. Tak jsem zvedava. Tentokrat bez embryoglue. Nechysta se ted nekdo v blizke dobe?
Ahoj všem nás se čeká až se nejde vhodná darkyne 😊 tak snad to bude co nejdříve ❤️ a všem přeji hodně štěstí 😊
@peta19888 To je hezký datum, na moje narozeniny❤️. To určitě vyjde 🍀 Já to ještě nechávám, cvičím , půjdu na mobilizaci kostrče. Možná za měsíc. Hodně štěstí a dávej vědět 🍀🍀
Ahoj všem, byla jsem na KET 3.2., 17.2 mě ceka odber krve, ale vzhledem k tomu, ze jsem zacala lehce krvacet…smirila jsem se s tim, ze bude dalsi pokus. Test jsem si ani nedelala, nemam zadne priznaky.
V roce 21 se mi narodila dcera hned po prvnim KET v nativnim cyklu, tak jsem to brala, ze to bude probihat stejne a jsem celkem rozhozena😔
@marikaarnika Rozumím tvým pocitům, také si tím procházím. Nám to nevyšlo už 2krat, jednu holčičku máme přirozeně, ale druhé už třetím rokem nepřichází. Já si teď musela od všeho odpočinout. Je to psychicky náročné.

Já budu mít buď v únoru ( koncem) nebo v březnu 🥰 Zatím to ještě domlouváme.
Bude to tvůj první KET?