KET ve 37 letech. Jaké vitamíny užívat před?
Ahoj holky mám v plánu podstoupit můj první ket. Chtěla jsem se zeptat jestli jste braly nějaké vitamíny nebo jste něco jedly předtím než jste na to šly.
Zacatkem příštího měsíce chci chodit krát týdně do fitka a ještě pár kil zhubnout..posilovali jste na břišní svalstvo?
Předem děkuji za vaše odpověďi.
@ksenicovalucie2023 mě byl na klinice doporučen inositol na kvalitnější vajíčka . Jestli to fakt pomáhá netuším , ale o proti tomu všemu je to už maličkost ho brát 🙂 minimálně ale začít brát 3 měsíce před IVF
Sice ne v takovém věku, ale podstoupila jsem IVF nějakými zdravotními problémy. Brala jsem jen kyselinu listovou a léky, co mi dali na klinice. Nic víc jsem pro to nedělala.
@ksenicovalucie2023 hodně ženských si chválí Verra komplex plodnost a těhotenství, je teda dražší, mě osobně nepomohl, nakonec jsem se vrátila jen k femibionu, ale zkusit to můžete 😉

@ksenicovalucie2023 podle me nic nemá nějaké zaručené uspechy,jinak by to uzivala každá a byl by ket 100% úspěšný 👍 Snad jen jist kyselinu listovou a mít hodně toho štěstíčka 🤗