KET - září 2019 - čtvrtá naděje. Kdo to má stejně?
Ahoj holky, pokud je na tom někdo stejně a má chuť si psát a bojovat společně 🤨😎❤️
snad i mě to už konečně výjde....gratuluji a tiše závidím..
Ahoj holky, hledala jsem nějakou aktuální diskuzi na téma KET a našla vás 🙂 pokud by nevadilo, ráda bych se přidala. Držím palce, všem co čekáte na dobré zprávy.
V pondělí jsem byla na transferu našeho jediného zbylého embrya, které zůstalo po genetickém vyšetření a teď čekám, jak dopadneme.
Máme teda už patnáctiměsíčního Jiříka, první IVF, první ET bez vyšetření a povedlo se na první pokus.
Tak snad klapne i KET. Už nejsem nejmladší, je mi 41, ale na příčinu, proč nám to přirozenou cestou nejde, lékaři nepřišli. Ani teď po porodu se nepovedlo samo a to se prý stává často, že porodem se vše upraví a druhé jde normálně.
Jinak se zeptám, kdy má smysl zkusit test? Včera (druhý den) mě večer pobolívalo břicho, teď ráno zatím dobrý. Beru Utrogestan 2-0-2, KET byl bez stimulace, pouze Ovitrelle.
Děkuji a hezký den 🙂
@volfici ahoj, pokud sis pichala ovitrelle, tak ten muze delat falesnou carku. Mozna by stalo za to testovat az do cisteho testu, abys vedela, ze ovitrelle uz tela vyprchal a pak uz cekat na tu carku tehotenskou🙂 Jinak ja mela slabou carku 6. den, ale cekam dvojcata🙂 Tak hodne stesti🙂
@evaame Já měla po ET slušného ducha už osmý den, ale mám za to, že po KET je to vidět později (už nevím, kde jsem to četla), tak zkusím ten desátý den asi 🙂 to už bude patnáct dní od Ovitrelle, tak to už by mělo být nezkreslené...
Jinak gratuluju k dvojčátkům a hlavně ať vše probíhá bez komplikací 💓
Já jsem v září po 1.ket.. měli jsme jen 1 mrazacka a vypadá to, že se chytil.. 17den hcg 7400... nyní jsem 7+3srdicko bije... 1.kluka máme přirozené.. poté ale 2 porody/potraty v 17tt z duvodu VVV :( zjistili mi genetickou vadu ..takže nám doporučili již jen přes ivf jinak neriskovat.. že 4 emryjek bylo jen tohle jedno bez vady
@volfici já testovala asi 7 den a byl tam duch, který silil...pokud by stáhnul je to ovitrelle
@verousekveronika Super 😍drzim palce
@verousekveronika Držím moc palce 🍀🍀🍀 já mám test bohužel negativní - 12. den. Zítra jsem 14. den a jdu na krev - předpokládám, že to bude pouze formalita 🤷
@lucik253
@volfici
Děkuji moc holky, nemambproblem otehotnet nebo s potraty, verila jsem, ze i kdyz je jen jedno, ze to telo zvladne, protze vzdy jsem otehotnela napoprve a nikdy nepotratila...je mi teda pekelně zle jako vždy, ale zároveň se strašně bojím, ZT, nebo že tam bude nějaká VVV byť je geneticky testované embryjko může být nějaká vada.. tak jsem na nervy...
@volfici držím palce, dej vědět, já jsem měla jednou test pozitivní až na konci 5tt a to jen slabá čárka naděje určitě je
Tak u nás se zázrak nekoná.. 😢 Teď jsme měli jen KET (ET nebylo kvůli OHSS). Přemýšlím zda na další pokus nedát i EmbryoGlue případně Asistovaný hatching.. Co myslíte dávala jste některá něco navíc při dalším pokusu nebo jste zase nechali jen čistě KET? Podařilo se? Nebo si třeba zkusit vyžádat před dalším pokusem nějaké vyšetření? Třeba imuno (to už mám asi 2 roky staré)... nebo je třeba něco co jste dělali při dalším pokusu jinak a povedlo se? Tonoucí se stébla chytá.. 🤐 Máme už "jen" 3 ❄ .... Případně myslíte, že nezdar může být způsoben trombofilní mutací? i když jsem píchala Fraxiparine??
@verousekveronika Ahoj, tak bohužel krev potvrdila negativní výsledek.... Musím to nějak vstřebat, měli jsme jediného mrazáčka. Do dalšího IVF cyklu jsem už jít nechtěla, ale začíná mi to v hlavě šrotovat, tak uvidíme, jak to dopadne.... Jsem už samoplátce, takže by to byla raketa. Uvidíme. Sice už jednoho prcka máme, takže jsem na tom mnohem lépe, než ty, kterým se nedaří ani to první miminko, ale cítím, že nejsme kompletní 🤷
Od 31 let jsem byla v péči IVF centra. Po vyšetřeních jsem byla já i manžel zdraví, takže nejdřív IUI, pak teprve IVF a pořád se nedařilo. Až po imuno, kdy přišli na nějaké hraniční hodnoty protilátek a nasadili mi kortikoidy, z čehož jsem tehdy moc nadšená nebyla, jsem v 34 letech poprvé otěhotněla, bohužel to tehdy skončilo potratem, další KET už se chytil a v 35 jsem porodila syna. Teď čekám druhé dítě opět po IVF po KETu a opět s kortikoidy. No je to strašná alchymie a člověk by se i stavěl na hlavu, kdyby to pomohlo, držím moc palce, ať to brzo vyjde.
@volfici to je mi líto:((
Holky čtvrtý transfér a nic, pět embryí fuč a ani biochemko, genetika, imunologii v pořádku, manžel blbé spermio ale na to je ivf. Jsem jinak zdravá a nic...moc to bolí...

@xsam aha ja jdu v po na gynekol budu 8+4