KET, září, říjen
Je tu někdo kdo jde taky v září na KET?
ahojky holky, tak já zase čekám na tu mrchu co by měla doufejmě dorazit do neděle a kolem 13.10 bude další KETík, dneska to máme ofiko, jenom se modlím, aby sliznice v pořádku vyrostla a aby se nám pak bobíšek pěkně rozmrazil 😀
@hypo my chodíme k Apolináři, ale naše úplně první návštěva tam byla tento rok v únoru, jinak sme se snažily doma, nejdřív z bývalým manželem, tam to ale vedlo k rozvodu a ted z mým drahým mužem to jde jako po másle, moc miminko chce 😀 a moje holka mu říká táto, sme konečně štastná rodinka 😀
Ahoj děvčata 😉 !
Tak jsem se zas jednou konečně dostala ke psaní, nějak poslední dobou nic nestíhám 😒 .
Ale nakonec je to asi dobře - alespoň nemyslím na to, jak se to čekání strašně vleče 🙄 .
No já si ve čtvrtek vezmu poslední piluli, snad to pak co nejdřv dostanu, pokračování s dalšími hormony pro růst sliznice a cca za tři týdny KONEČNĚ prďolka půjde k mamce - a doufám tam i zůstane 😀
A co vy, jakpak se daří? 🙂
ahojky, tak jak se mate? ja tise doufam ze ve ctvrtek dorazi MS a pak rychle objednavka na UTZ se nejak ty dny vlecnou to je des.....

@hypo no mě se to zase právě po porodu rozházelo, pani doktorka říkala, že to může být tím, že sem měla malou moc brzy, ale zase ještě že jí mám 😀 😀 mě sliznice rostla v pohodě, jen ty vajíčka 🙄 no ale při OPU sem jich snesla docela hodně 😀 😀 😀 😀 😀 😀