icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

sissy28
13. bře 2016

@misha83 ja urcite az - jestli budu tehotna hned prestanu, aby nedoslo k potratu, cetla jsem pri IVF vykonu zakazuji kavu, ale ja se snazila zastavit kavu po ovulaci a nejde me to. Jak ucitim tu vuni tak zapomenu na vsechno. ☹ Ja vlastne rano stavam s radosti, protoze vim, ze pujdu na kavu a na mufina, jinak bych snad ani nevstala. 😖

agi
13. bře 2016

@sissy28 tu kávu nepřeháněj před ovu, vysušuje, tak ať si zbytečně neničíš prostředí, které si tam budeš tím grepem vytvářet ;). Česnek, petržel, bio vajíčka, bio jogurty, kustovnice a kurkuma zlepšují kvalitu vajíček 🙂

@sisul_ka já to mám od naturpatky, víno tam teda nebylo 🙂, ale ještě na uhnízdění lze stejně jako ananas a granátové jablko použít borůvky .

agi
13. bře 2016

@sissy28 já myslím, že pokud to nepřeháníš a tělu doplníš tekutiny, ráno můžeš taky vyrovnat skóre vlažnou vodou se š´távou z půlky citrónu nebo trochou jablečného octa 🙂, tak se nic neděje, hlavně žádný stres a panika 🙂, já mám v rozpisu max. jedno kafe denně a bohužel to druhé většinou odpo taky poruším 🙂

sissy28
13. bře 2016

@agi dokonce pred ovulaci neni vhodna kava, tak to bych fakt z postele nevstala. Kava me vytahne z postele a k tomu mnam nejakou sladkost to me rozjasni den. Dnes jsem v praci nebyla tak jsme si dali anglicky caj a jsem na sebe silene hrda, ze jsem to dnes zvladla bez kavy, ale zitra..to pujdu jak pes rizeny cichem a kdyz ucitim kavu zapadnu do prvni kavarny. ☹ Mohlo by se jednou vymyslet neco velice chutne a k tomu velice zdrave. Vse co me chutna at z tekutin ci jidla je nezdrave. Ja nevim co to je kustovnice a kurkuma hned to jdu zagooglovat. Jeste, ze ten google je.

agi
13. bře 2016

@sissy28 klid, já to mám stejně 🙂, zrovna si dávám druhou 😉,
plody kustovnice mi moc nechutnají, ale kurkumu (koření), česnek a čili rvu kam to jde 😀, teď zkouším jíst bez lepku a mléka, ale žádné stresy, manžel udělal těstoviny se špenátem, to ještě nevěděl, že jsem se rozhodla pro tu dietu 😀, tak jsem je snědla a teď zase budu sekat latinu 🙂

sisul_ka
13. bře 2016

@sissy28 dakujem za napovedu, urcite vyskusam 🙂

sissy28
13. bře 2016

@agi ja mela dnes lososa na bilem vinu viz foto, sice to nevypada tak upravene jak tu posledne nekdo daval fotku losose..ale hlavne je to zdrave, boruvky a cervene vino take na me ceka, takze doufam, ze se zlepsi kvalita vajicka, sliznice, delohy, ze budu cela dobre prokrvena atd 😀 take jsem slysela o tom lepku, ze vynechani lepku vedlo k tehotenstvi..cesnek miluji v cesnekove pomazance, to si urcite brzy udelam.

agi
13. bře 2016

@sissy28 to je život!!! 😀 vypadá to moc dobře 🙂, já mám borůvky jen sušené 🙂, my si včera dali rybízové víno, bylo výborné, manžel přivezl ze Slovenska, ale ty dvě skleničky jsem na sobě dneska poznala 😀, už nic nevydržím 😉

agi
13. bře 2016

@silvia545 Silvi, pořád nic?? <3 a co krční, aspoň to se zlepšilo? <3, myslím na Tebe 🙂

sissy28
13. bře 2016

@agi ted k nam prisla navsteva budu se musit s vinem delit 😠

agi
13. bře 2016

@sissy28 však se nemáš zliskat :-d 😝 máš ho zkusit a říct, fuj, to je ale zkažené a vypít ho pak sama :-d

sissy28
14. bře 2016

@agi po vine se jen olizovali, ja jsem vypila jednu malou sklenicku, ale boruvky jsem nikomu nenabidla. To vino melo byt pro me na celej tyden, jedna sklenka denne. Uz jsem se videla jak se cela prokrvuji a tak muj plan byl zmaren. Popravde - ja moc na vino nejsem mam po tom paleni zahy takze jsem rada kdyz si ho nekdo vypije se mnou, ale co by clovek neudelal pro trochu nadeje byla jsem pripravena ho pit kazdej den vecer po veceri jako prava francouzka. 😀

misha83
14. bře 2016

Holky tak dnesni hcg je 378 🙂.

sona1000
14. bře 2016

@misha83 Gratuluji k těhulkování! 🙂

sissy28
14. bře 2016

@misha83 to je nadhera, velke gratulace!!! 🙂

blanka29
14. bře 2016

@misha83 velká gratulace

sisul_ka
14. bře 2016

@misha83 posielam srdiecko a nech malinke pekne rastie a silnie 🙂

sisul_ka
14. bře 2016

@silvia545 co je s tebou ziena nase? Dufam, ze si v poriadku. Daj o sebe vediet 🙂

agi
16. bře 2016

@misha83 nádhera! 🙂 opatrujte se <3

agi
16. bře 2016

@sissy28 mi taky víno nedělá dobře, ale mám ho moc ráda 🙂, tak si místo něj dej zázvorový čaj nebo domácí limonádu, já zrovna popíjím 🙂

sissy28
16. bře 2016

@agi me taky nedela dobre nekdy kava, ale miluji ji. Dnes jsem vydrzela a dala si caj, budu se snazit po ovulaci kavu nepit. Vcera vecer jsem mela cesnekovou pomazanku, slunecnicove seminka a sklenku vina. Dnes bude po veceri ananas a vino. Teda ja uz vic pisi o potravinach a vyzive nez o IVF. 😀

sisul_ka
16. bře 2016

@agi ahoj ziena 🙂 , vies nieco o Silvii? Nehlasi sa, dufam, ze to predstavenie v banke nepokaslala 😎 V sobotu idem na vysetrenie reprodukcnej imunologie a zajtra popoludni ekograficke vysetrenie 3D a mamografiu , takze o par dni alebo tyzdnov budem mudrejsia 😵 a u teba ako? Chrbat poslucha?

agi
16. bře 2016

@sissy28 však to je lepší téma, ne? 😀

@sisul_ka budu na Tebe myslet 🙂, já byla taky na mamo, ale jen UTZ, na výsledky držím palce!! 😉
hele, až jsem se zamyslela, jestli jsem psala, že mě bolí záda, ale je fakt, že mě kříže bolely 😀, ajo, to s tou náplastí! to už bylo kdysi 🙂.
Sivii jsem psala i sz a nic :(, tak taky doufám, že se ji v bance nespustila na punčoše ažura ;), snad se nám brzy ozve ....
já jedu zítra na masáž přes půl republiky 😀, tak doufám, že má paní opravdu čarovné ruce a kdyby ne, tak si to aspoň užiju 😉

misha83
16. bře 2016

@agi na jakou masaz jedes?

sissy28
16. bře 2016

@agi prozrad na jakou masaz, je to neco co podporuje otehotneni?? Ja slysela o akupunture, ale jeste to nikdo z mych znamych nevyzkousel, aby doporucil. Myslim o bolestech zad psala Sylvie. Ta nam na chvili nekde zmizla, treba se ta banka povedla a vyhriva se na Kanarech.

agi
16. bře 2016

holky, já nevím 😀, ale jezdí tam mamka a je moc spokojená a paní říkala, že otěhotnění může bránit i nějaká blokáda, tak proč to nezkusit 😉

@sissy28 tak ty Kanáry bych jí moc přála 🙂, jj bolí ji krční páteř, snad už je to lepší a hlavně nám napíše 🙂

misha83
16. bře 2016

@agi a kde to je? A neni to Mojziska?

agi
16. bře 2016

@misha83 nene, je to masáž 🙂, v Kolíně

sissy28
17. bře 2016

@agi Jestli otehotnis tak jedu do Kolina. Dej vedet jaka ta masaz byla. Ja mam jakousi depku, ze piji caj neni to ta prava nahrada za kavu. Mozna si zvyknu dam tomu jeste cas. Je to teprve druhy den ☹ . Jdu si dat trosku vina treba me povzbudi.

sissy28
18. bře 2016

😢 Nikdo nikde, agi jede pres celou republiku do Kolina, Misha uz vybira oblecky, kocarek..sisulka se rozhoduje jestli prece jen by si nemela koupit pejska, Silvie na Kanarech..Asi si tady budu psat sama se sebou.

Strana