icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

sissy28
26. bře 2016

@sisul_ka A ty testy jsi delala ve Francii? Ja taky totiz chci mit take vse odsud a pak prijit do IVF kliniky a predlozit jim to, abych nemusela vsechny testy postupovat v cechach kde by to bylo i casove narocne. Jenze vysledky toho ultrazvuku jsou dost podrobne popsane a nevim, jestli kazdy doktor umi anglicky, ci ktere nazvy jsou latinske a ktere ciste anglicke. Delam si obavy, abych je tim nezatizila a nerekli me neco jako - "posluchej chces IVF tady tak musis vsechny testy udelat tady, v tvych papirech se nevyzname, nerozumime tomu a tomu vyrazu..

sissy28
26. bře 2016

@agi jo ja jsem z tech cyst spatna, bojim se, ze budou me je chtit dat pryc a nekde nejaka divka psala,ze pak nesmis 4 mesice otehotnet..teda i po laparoskopii. Ja nemam cas, aby se me drzela nejake cysty..ted jak sisulka pise o imunologii, kdovi co tam me zjisti..ja k tomu dostala mrchu a zase cekani na ovulaci, mereni bazalek, nakupovani testu a cekani na dve carecky. Porad dokola, kazdy mesic stejne zklamani. Ani to vino me nechutna.
Pregresteronovy krem a kde se s nim natiras? 😕 jake vitaminy? Ja mela v krvi zvyseny B16 ci tak nejak, doktor me napsal, ze mam zastavit veskere vitaminy, tak uz zadne neberu, trochu se bojim, ze bych mela brat listovku. Priste se ho na to musim zeptat.
Ja po ovulaci nikdy moc necvicim, protoze se bojim, ze se embryjko v klidu neuhnizdi, proto jsem dost - trochu pribrala za posledni rok. Hodne chodim, ale telo bylo zvykle na aerobik, posilovnu a kdyz jsem omezila tyto aktivity hned se to ukazalo na vaze. 😠

misha83
26. bře 2016

Tak jsme si dnes udelali neplanovany vylet na pohotovost. Vse je v poradku a mimco uz ma srdicko 🙂. Odpovidam 6+1.

sissy28
26. bře 2016

@misha83 to je nadhera! to musi byt krasnej pocit. Co se delo, ze jste museli na pohotovost?

misha83
26. bře 2016

@sissy28 spinila jsem, pak i zakrvacela a bolest bricha. Onoje to caste, mela jsem to i u syna, ale radeji jsme jeli.

sissy28
26. bře 2016

@misha83 tak jo, hlavne, ze je vse v poradku. Pekne relaxuj! 😉

agi
26. bře 2016

@misha83 tak hlavně že jste v pořádku 🙂

@sissy28 už jsem to tu někde psala, vitamín E, D, C, pupalku, mateří kašičku, zinek a kapu drnek, krém se maže na měkké prokrvené části - břicho, vnitřní strana stehen, paží, krk. Necvičím žádné divočiny, i když u hormonální jógy se dýcháním s břichem zacvičí, ale říkám si, že pokud má děťátko vydržet, tak vydrží a když chtít zůstat nebude, nepřemluvím ho 🙂. Tento měsíc jsem po ovu vzdala i bazalku a udělalo mi to dobře, někdy je třeba se trochu nadechnout 😉. Nezoufej, však na nás taky přijde řada 🙂.

sissy28
26. bře 2016

@agi jo diky doufam, ze prijde. Jo porad se vsude pise o vitaminech, ja se ptam, ctu si o nich a nakonec i tak nic nevezmu, ale tento mesic vlastne budu mit novinku - cassava root extract na prirodni bazi, ma hodne pozitivnich ohlasu a kamaradka kamaradky v mesic kdy je zacala brat otehotnela. Ten progresteron krem o tom jsem taky nahodne nekde cetla, ale nebylo me jasno kde se vlastne ma pouzivat tak jsem ho zamitla. Teda ty tech vitaminu, ale mas..a jeste hormonalni joga existuje..no co se clovek nedozvi, pak fakt nevim odkud mam zacit.. 😀

agi
26. bře 2016

@sissy28 jo, připadám si s těma bobulema jak důchodce 😀, ale snažila jsem se koupit kvalitní a říkám si, že to nebudu brát dlouho 😉, maniok jsem si musela najít, ten zase neznám já 😉
začni tam, kam Tě srdce potáhne, to je většinou to nejlepší rozhodnutí 🙂

sisul_ka
27. bře 2016

@agi Ahoj 🙂 , ano, mam to tak vypisane. Dakujem za link, uz som si precitala a aj ja som co to o tych dvoch polozkach nasla, no aj tak budem kludnejsia, ak mi lekar povie, ze to nieje nic vazneho a nebudem musiet cakat rok na posledny transfer 😀
Prajem krasne velkonocne sviatky 🙂

sisul_ka
27. bře 2016

@sissy28 toho sa vobec nemusis obavat, najma ak pojdes do Brna Reprogenesis, tam dr.Stelcl hovori anglicky aj francuzsky 🙂 a vsetky moje vysledky aj manzelove boli vo francuzstine a rozumel'vsetkemu 🙂 Toho by som sa obavala najmenej. Ved mas'vela parov ktori prichadzaju zo zahranicia, takze lekar musi ovladat anglicky jazyk.
Prajem prijemne velkonocne sviatky 🙂

sisul_ka
27. bře 2016

@misha83 hlavne nestresovat, dolezite je, ze srdiecko je na mieste a vsetko je jak ma byt 🙂
drzim palceeeee a prajem kraaaasne velkonoce sviatky

misha83
27. bře 2016

Holky tak jsem nakonec dnes skoncila v nemocnici. Miminko je v poradku. Ja hodne krvacim, ale snad to bude ok. Nechali si me tu.

sisul_ka
27. bře 2016

nas novy rodinny prirastok 🙂

misha83
27. bře 2016

@sisul_ka juuu, jak je stary? A kluk nebo holka?

sisul_ka
27. bře 2016

Charlotte teda Sarlot a ma 9 a pol tyzdna. My sme chceli fenku 🙂

sissy28
27. bře 2016

@sisul_ka Taky preji vesele velikonoce! 🙂

sissy28
27. bře 2016

@sisul_ka jee takze nakonec je pejsek. Ten je roztomilej. Bude se mit u Vas urcite dobre, rozptyli te a privede na jine myslenky. Nebudes se tolik soustredit na tehotenstvi a brzy otehotnis. Behem roku budes tlacit kocarek a k nemu privazane voditko s pejskem. 🙂 Moje prognoza 🙂

sisul_ka
27. bře 2016

@sissy28 dakujeeeem, velmi si cenim tvoju prognozu 😵 moj muzicek je tiez toho isteho nazoru, preto mi zaobstral Charlotku 🙂 jedina vec, ktora mi na nej trosku ;) vadi, je, ze strasne prdka a smrdi viac ako dospelak ked si upusti :D :D :D

sissy28
27. bře 2016

@sisul_ka mozna ji nepasuje nejake jidlo, doufam, ze neni v kocarku a nekrmis ji sunarem a nema v pusce cumlik 😀 ..ale pampersku ji dej at zastvis ten smradik z prdkani. 😀 pejsek je moc roztomilej. 😉

sisul_ka
27. bře 2016

@sissy28 papa len krekry jej veku urcene, nic viac. a cumlik ma v podobe prasiatka :D francuzsky buldocek, tento druh, vela prdka 😵 to sme vedeli uz pred vyberom, takze sa teraz nemam co stazovat 😀

sissy28
28. bře 2016

@sisul_ka az budes tehotna budes jeste citlivejsi na pachy, potom to teprve bude problem, mozna ta pamperska to trochu zastavi, jen ji nepouzivej kdyz pujdes ven s psikem to by pak byla tva fotka s psikem nekde na facebooku ci ve zpravach.. 😀 nazvali by fotku - "francouzska elegance" 😀

sisul_ka
28. bře 2016

@sissy28 dobre napisane :D

agi
28. bře 2016

@misha83 je to už lepší? <3 držím palečky, aby to bylo vše ok :-*

@sisul_ka božínku, ta je nááádherná!!! tak velká gratulace!! 🙂 prdění je klasika :-P, můžeš zkusit krmit barfem, tam můžeš tu skladbu jídla ovlivnit 🙂, Siliva se Ti pořád neozvala?

misha83
28. bře 2016

@agi dekuji, jj, je to uz o hodne lepsi. Doufam, ze pujdu brzy domu.

agi
28. bře 2016

@misha83 to jsou dobré zprávy! 🙂 dobře se vyspěte, ať máte dost síly bojovat 😉

sisul_ka
29. bře 2016

@agi neozvala sa 😒 zacinam si robit starosti, ci je vporiadkualebo alebo je to len tym, ze su bez prudu? ☹ pevne verim, ze sa coskoro ozve 😎 Ano, malinka je podarena, z roboty hned frcim domov 😀

agi
30. bře 2016

@sisul_ka chjo, to už je fakt divné ☹, podrbej ji za mě a užívejte si to 😉
@misha83 jak se daří, už vás pustili domů?

sisul_ka
30. bře 2016

tak dievcata, odpoved od pana doktore tykajuca sa mojich vysledkov reprodukcnej imuno:

Máte pozitivní protilátky proti štítné žláze, což samozřejmě může mít vliv na plodnost jako takovou.
Také se u vás vyskytuje lehká pozitivita antinukleárních protilátek.
Oboje je řešitelné Medrolem ( bude se muset ale dát vyšší dávka- 12 mg od začátku stimulace, tzn. 3 tablety denně), následně po Embryotransferu snížíme na 2 tablety denně.
Pan primář znovu zvažoval ty intralipidy a doporučil by Vám je.

Tak teraz este na druhy odber, kontrolny, a hadam v maji, lasky cas 🙂, pojdem na KET 🙂

misha83
30. bře 2016

@agi jj, uz jsem doma 🙂. Dnes jsem byla na kliniceu sveho lekare a vse v poradku. Miminku krasne tluce srdicko a hematom je pod miminkem, takze ho neohrozuje.
@sisul_ka tak to je bezva, ze to vyresi nasazena lecba 🙂. A nebude to ani nijak trvat 🙂.

Strana