icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

agi
30. bře 2016

@sisul_ka tak teď už to určitě klapne 🙂

@misha83 to je dobře 🙂

aveeva72
1. dub 2016

Ahojte dievcata, dovolim si zapojit sa do vasej diskusnej skupinky🙂. Tiez chodim do Reprogenesisu, presla som z RF. RG je super, nemam k nim jedinu vyhradu, i ked zatial som tam absolvovala 2 pokusy s darcovskymi embryami a zatial nic, aj ked este mala nadej mi ostava, lebo som 11.den po ET a krvny test mam az 14.den. Vcera som si robila mocovy test a ten je negativny. Zaujimave je, ze co tu citam, casto maju zeny rozne tazkosti a komplikacie, ja som mala vsetky vysledky ukazkove vratane AMH (mam 43 rokov, snazime sa od 42r.) a nakoniec sme dopadli tak, ze sme museli prijat alternativu darcovskeho embrya...ale vdaka aj za to. Len aby sa podarilo aspon to!
Chcela som sa spytat, ci mate nejake referencie o Dr. Koukalovi, ja chodim k nemu, som spokojna, len nerozumiem tomu, ze som nikde nenasla o nom ziadne spravy, stale len Dr. Stelcl sa spomina na diskusnych forach.
Este som sa chcela spytat, ake mate skusenosti o otehotneni po KRYOembryotransfere? Ja totiz vo svojom okoli poznam len zeny, co otehotneli po cerstvom ET.
Pekny den este!
Eva

sisul_ka
1. dub 2016

@aveeva72 ahoj 🙂 ja som od zaciatku u drSTelcla, a tiez si nemozem stazovat, aj ked nam to zatial nevyslo, no verim, ze posledne embryjko bude statocne bojovat a bude sa mu u mna pacit 😵 Chystam sa v maji 🙂 ja som pred tym otehonela s cerstvym aj s rozmrazenym embryjkom, no nedopadlo to ☹ No vacsina lekarov tvrdi, ze s rozmrazenym embryjkom stracas len dve % ci tak neak, takze je tam skoro ta ista sanca otehotniet 😵 kolko mate este embryjok? Urcite sa zadari, ja tomu verim a o par dni napises, ze mas krasne vysoke HCG. Potom prosim info 😎

sisul_ka
1. dub 2016

@aveeva72 my sme mali darkynu vajicok

pjja
1. dub 2016

Ahoj holky, víte li o někom, kdo je samoplátce ivf a shání léky- gonal, mám nevyužitý ze svého ivf 2600j

sissy28
1. dub 2016

@misha83
@sisul_ka
@agi Ahoj holky mam na Vas dotaz ja dnes si sla vyzvednout vysledky krve na progesterone. Je dost spatny - 14.8 nmol/L = 4.7 ng/mL. Normalni level ma byt 10ng/mL. Nevite jak se da zvysit progesterone? Ja vim, ze sisulka se natirala kremem. Kde jsi ho koupila, je to na lekarsky predpis? Je to hodne kriticky stav nebo se to da rychle spravit nejakym lekem, kremem nebo omezenim stresu? Nevite jak na to? Tak nizky progresteron je pry neslucitelny s moznym tehotenstvim. Jsem z toho dost spatna. Cysty a ted progresterone. ☹

sissy28
1. dub 2016

@aveeva72 vitam te tady, ja ti moc neporadim, teprve se pripravuji a dovidam se jen spatne zpravy, holky jsou tady moudrejsi. Preji hodne stesti.

kvakuska
1. dub 2016

@sissy28 a v jaké fázi cyklu ti dělali odběr?

sissy28
1. dub 2016

@kvakuska 21 den, devaty den po ovulaci. 😢 kdyby to bylo pred ovulaci tak je to okey, ale je to po ovulaci. 😢 pise tam , ze to neni dobre. 😢

sisul_ka
1. dub 2016

@sissy28 ja ti neviem poradit 😒 a nemazala som sa kremom, to bol asi niekto iny 😎

sissy28
1. dub 2016

@sisul_ka tak to byla asi agi tak promin. Me se prezdivky moc dobre nepamatujou. 😒 Ja vcera mela na starosti pejska od sousedu tak jsem si na tebe vzpomnela. Je strasne zivy, kdyz jsem ho odvadela domu, nechtel tam zustat, ale jit zpet za mnou. Oni ho pored drzi doma na provazku, jen ho sem tam vypusti do zahrady a on by tak rad spolecnost, tahal me pres celej park sem a tam a hledal jine pejsky, aby se pozdravil. Jeste se stresovat, ze se lide nestaraji o pejsky, pak muj progresterone se jen snizuje. 😠

kvakuska
1. dub 2016

@sissy28 ale od ovulace (od odběru vajíček) přece budeš brát nebo vkládat progesteron, to je normální součást léčby (právě proto, aby se předešlo problémům), progesteron se dává preventivně i ženám, které ho produkují dost ... takže v čem je problém?

sisul_ka
2. dub 2016

@sissy28 dobre ranko! Zato nasa malinka sa ma u nas ako vraji. Teraz jej dam ranajky, pohram'sa s nou a potom sup von piskat, kakat a pobehat si 😵 Po obede to same plus do parku na hodku, je to pre mna dobry sport, nahaname sa 😀 okolo 16tej hodine to same, to uz som unavena 😀 a vecer po jedle. Manzel s nou ide von este o polnoci a rano o 6tej 😵 v naruci ju mame tak 2 hodinky max cez den, aby nebola rozmaznana a aby vedela, ze my sme pani a nie ona 😵 Milujeme ju, ma od nas neuveritelne vela lasky a naozaj sa starame. Dufam, ze nam to vydrzi az do konca 🙂

agi
2. dub 2016

@aveeva72 vítej mezi námi 🙂 a přeji příjemné překvapení z krevních testů 😉

@sissy28 krémem se natírám já 🙂, ten není na předpis, musíš si ho koupit, já si ho nejdřív objednala u nás - koukni na stránky superberry.cz nebo nebo relaxace.com, nevím, jestli se můžou dávat odkazy a teď jsem si koupila na iHerb.com, vyjde levněji, tam jsem teď brala i většinu vitamínů na doporučení naturpatky. Nevím, jak to má být s hladinou progesteronu, já ho beru jako podporu na otěhotnění i proti cystám

@sisul_ka vydrží a bude jen sílit 😉

sissy28
2. dub 2016

@kvakuska ja nejsem jeste v zadne IVF klinice, teprve zjistuji pricinu proc tak dlouho nemohu otehotnet. Zatim jsem s mym lekarem -obvodnim nemluvila o mych vysledcich jen jsem si je nechala vytisknout a ted googluji a hledam jaky by mel byt prumer a tak. Vycetla jsem, ze mam nejake cysty a k tomu ted progresteron, ktery je hodne podprumerny. Ja se pripravuji na IVF proto jsem se dostala do teto diskuze.
je dobre vedet, ze pri IVF je to bezny postup takze by to pak nemel byt velky problem. No uvidim co me jeste rekne doktor.
Dik

sissy28
2. dub 2016

@sisul_ka to mam radost, ze se o ni tak krasne starate. Ja dnes premyslela nad tim pejskem, ktereho vencim co asi chudak dela sam zamcenej v dome. Bylo tak krasne. Uz jsem nadhodila muzikovi, ze bychom ho mohli vzit zitra k mori kde jeste nikdy urcite nebyl, ale ten nechce ani slyset, ze kde bychom ho nechali kdyz pujdem na obed a na kavu a tak..Naposledy jak jsem ho vracela nechtel jit zpet ke svemu panovi, ale chtel za mnou. 😢 Jeste clovek, aby se trapil kvuli psikovi. ☹

sissy28
2. dub 2016
sissy28
2. dub 2016

@agi dekuji Agi az pojedu domu tak si ho tam koupim, samozrejme se zeptam i tady nebo kouknu na nejakou website kde by se dal objednat. To je dobre, ze je i na cysty, to jsem nevedela pro me teda dvakrat prospesny. 🙂

sisul_ka
2. dub 2016

@sissy28 peknucky psiiiik, s tebou sa citil urcite slobodne, veselo a stastne, preto chcel ist nazad k tebe. Zviera vyciti dobrost a laskavost, no pozor su to inteligentne zvieratka a dost casto to zneuziju ak sa nechame ;) Dufam, ze si ho este uzijes a das mu to, co doma nedostane 🙂

sissy28
2. dub 2016

@sisul_ka Urcite se budu snazit aspon jednou tydne jit s nim ven a kdyz bude vice casu tak i casteji.
Je chytrej, hned se vesel i dovnitr domu, vse ocuchal a nechtel jit uz ven, manzel na neho volal ze zahrady a on je kyval ocaskem, ale nesel ven, protoze vedel, ze ho pujdem vratit panovi. Je chytrej a strasne zivej, fit, jak zavetri nejake zvire - lisku (tu je ve meste hodne lisek) tak vystreli za ni jako raketa to ho clovek ani nepostrehne, takova rychlost, nikdy jsem nevidela tak ziveho pejska. Je to, ale mazel jak se vybeha je na rade mazleni a kdyz ho nehladis tak na tebe koukne, rypne do tebe cumackem a kdyz ho porad nepohladis tak na tebe stekne jako : "no tak co delas hlad me!" 😀 Je s nim sranda.

aveeva72
3. dub 2016

@sissy28 Diky i za to, Sissy!

aveeva72
3. dub 2016

@sisul_ka Hm, nam ani to nestacilo, zial. SPG bol moc zly.

aveeva72
3. dub 2016

@agi Diky za povzbudenie, Agi. Myslim, ze mi ostava nadej asi tak 1%, ale nevadi, ideme dalej.

aveeva72
3. dub 2016

@sisul_ka Ahoj mame este 2 mrazacikov, ked to teraz nevyjde, odkramujem a idem na dalsi vklad. A ak to ani tak nevyjde, dam si par mesiacov pauzu a dam si homeopaticku tehotensku pripravu, jedna kocka mi to odporucila. Pri darcovskych embryách je priprava velmi jednoducha a rychla, treba len vykradnut banku🙂.

sisul_ka
3. dub 2016

@aveeva72 zajtra pojdes na krv, vsak?! Uz teraz drzim palce na krasne HCG 🙂

belzik
5. dub 2016

Ahojky holky chci se zeptat máte zamrazena embria? A máte zaplaceny monitoring embrii poradíte mi někdo jestli ano nebo ne???

sisul_ka
5. dub 2016

@belzik ja mam zamrazene este jedno embryjko z darcovskeho vajicka. Mne odporucali viac embryoglue ako monitoring embryi, takze sa k tomu neviem blizsie vyjadrit.

aveeva72
6. dub 2016

@sisul_ka bohuzial, je to negativne..ale diky za povzbudenie

sisul_ka
6. dub 2016

@aveeva72 to mi je uprimne luto ☹ , no bojujeme dalej a uz sa to urcite podari 🙂 Musime verit! Urcite sa aj na nas stastie usmeje 😵

agi
6. dub 2016

@aveeva72 to je mi líto :(, my tu plánujeme na květen velký babyboom ;), tak se přidej k nám <3

Strana