icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

sissy28
7. dub 2016

Presne tak babyboom bude..

agi
7. dub 2016

@sissy28 není to málo? Aby o ně nebyla bitka! 😀

sissy28
7. dub 2016

@agi ja sezenu vice, je nas tu asi okolo ctyr, ja teda beru hned dva, aby byla dvojcatka, kdyz babyboom tak poradnej. 😀

agi
7. dub 2016

@sissy28 já si klidně taky vezmu dvě, nebudem přeci troškařit 😀

sisul_ka
7. dub 2016

@sissy28 ja sa tiez pridavam 🙂

belzik
7. dub 2016

@sisul_ka emryoglue jsem tam taky mela napsána to jsou ale věci navíc taky mám darovane vajíčka a 18.4. Mam první pokus na přenos mam hrozny strach a doufám že to dobře dopadne

agi
8. dub 2016

@belzik musíš věřit, my Ti budeme držet palce, budeš náš dubnový předvoj 😉

sisul_ka
8. dub 2016

@belzik jasneee, musis verit! Budeme ti drzat aj palce na nohach 🙂 Ziadny strach a stres, to je najhorsi nepriatel na uspesne tehulkovanie! Verim, ze to zvladnes 😵

belzik
8. dub 2016

Děkuji moc ani nevíte jak mi to pomáhá před lidmi o tom nemluvim tak jsem ráda když to mužů někomu říct dneska jsem byla na ultrazvuku doktor byl moc spokojeny a ja Štastná ze je zatím vše v pořádku 19.4 je den D pak napisu jak jsem dopadla. Já jsem zjistila už 21 letech ze nemůžu mit deti přirozenou cestout byl to dost dsne zjištění a diagnóza předčasne ovarialni selhání dnes je mě 26 a doufám že budeme mit s malzelem rodinku úplnou už i s miminkem

sisul_ka
8. dub 2016

@belzik ja som sa tym pravdepodobne uz narodila, no dr. si nebola na 100% ista. Tym nechcem povedat, sterilna, no to zlihanie nastalo pravdepodobne v detskom veku. Predosli gynekolog mi dokonca povedal, ze som na hranici. No nikdy sa mi nepodarilo otehotniet prirodzenou cestou a ter'az je uz neskorooo! Este, ze je tu tato moznost darovanych vajicok. Aj ked, zo zaciatku ani pocut a teraz som za to stastna ako blcha, zaroven aj nervozna, lebo ak sa posledne embryjko neuchyti, tak by som musela opat platit za novu darkynu a to nam nase penazenky asi nedaju. Jedine s 50% zlavou, to by som nevahala ani chvilku. No pevne verim, ze sa posledne embryjko uspesne zahniezdi a ja ten maj naozaj zakvitnem a potom budem 9 mesiacov rozkvitat 🙂

sisul_ka
8. dub 2016

@belzik a maternicu mas v poriadku, bez vyrastkou atd? a imunologicke vysetrenie mas tiez?

belzik
9. dub 2016

Ano všechno vporadku ja jsem jinak naprosto zdrava zadne výrůstky cisty srůsty nic a celkove jsem zdrava

belzik
9. dub 2016

@sisul_ka ano určíte se povede budu moc moc držet palecky už máš nějaký termín transferu? ??

sisul_ka
9. dub 2016

@belzik v maji by som chcela, no vysledky na stitnu su malinko horsie, tak cakam na vyjadrenie od lekara. A celkovo sa necitim najlepsie. Ak bude treba, tak to radsej odlozim na jesen, len nech som v poriadku a poriadne pripravena na posledne embryjko 🙂

katjus
9. dub 2016

Holky mohla bych mit na Vas otazecku? Rozhoduji se mezi reprofitem a reprogenesis. A porad se nemuzu rozhodnout, slysim samou chvalu na dr. Stelcla 🙂 Poradite, dekuji.

sisul_ka
9. dub 2016

@katjus ja som od zaciatku v Reprogenesise, takze ju neviem porovnat s inou klinikou a som velmi spokojna. Ja som mala odporucanie na tuto kliniku od nezavisleho cloveka, ktory vidi ako to chodi vo vacsine klinik. Pred tym som sa rozhodovala madzi unicou a reprofitom a vdaka znamemu sme si vybrali reprogenesis 🙂

katjus
10. dub 2016

@sisul_ka Dekuji Ti moc zkusim nas tam objednat a uvidime kde se nam bude libit vic 🙂

sisul_ka
10. dub 2016

@katjus to je najlepsie, ist a navstivit kliniky ktore mas vybrate, a kde sa budes hned od vstupu dobre citit, tak budes doma 😉 som si ista, ze si dobre vyberies 🙂

belzik
11. dub 2016

@sisul_ka jo to chápu ale das se dohromady a bude líp a mela naštěstí všechno vporadku i štítnou žlázu ted jsem ale vic a vic nervozní a boli to moc ten přenos embria do dělohy vázne mam strach

sisul_ka
11. dub 2016

@belzik vobec to neboli, nema tam co boliet 🙂 S kliestami ta roztiahnu, presne ako na gynekologickom vysetreni, a embryjko zavedu tenuckou kanylou. Ja som nic necitila, dr. Stelcl je naozaj super! Uz sa prestan strachovat, to nerobi ziadnu dobrotu ak stresujes! Stres je jeden z najvacsich nepriatelov neuspesneho otehotnenia! Uvidis, ze vsetko dobre dopadne 🙂

aveeva72
12. dub 2016

@sisul_ka Dakujem!!!

aveeva72
12. dub 2016

@agi Jasneee baby, pridavam sa! V kvetnu idem na dalsi vklad! Tak mozno do tretice to vyjde🙂.

aveeva72
12. dub 2016

@agi Aj ja by som zobrala dvoch!

aveeva72
12. dub 2016

@belzik Neboj sa, skus na to prilis nemysliet, ostan vesela🙂. Mam okolo seba viacero dievcat, ktore ked sa na to prestali fixovat, vtedy sa to podarilo. Drzim prsty!

aveeva72
12. dub 2016

@katjus Ahoj, ja som bola 1 pokus v Reprofite, tam je to menej osobne, taka tovaren na deti, nevyhovoval mi ich pristup a sposob komunikacie, tak som presla do RG...Reprogenesis je pre mna volba c.1- je to tam pokojne, prijemne, nie si tam len cislo...a samozrejme maju vysoku uroven. Moja kolegynka ma odtial krasne dvojicky (po 10 neuspesnych pokusoch v BA). Tak sa rozhodni sama...U mna zavazilo aj to, ze v RG sa na darcovske bunky necaka vobec. V RF sa caka niekolko mesiacov na darkynu.

aveeva72
12. dub 2016

@belzik Neboj sa, moja, je to ako na gynekologickom vysetreni. Ja mam sice otocenu maternicu dozadu (v retroverzii), tak u mna trosku dlhsie trva, kym Dr. vytvori kanal, musi pouzit klieste na krcok, to trochu boli, ale da sa to vydrzat...ked mas maternicu normalne otocenu, je to bezbolestna zalezitost. Manzel moze byt s Tebou, moze Ta cely cas drzat za ruku. A vsetci su tam velmi mili🙂. Ale prvy raz som sa aj ja bala, druhy raz to bolo ovela lepsie.

katjus
12. dub 2016

@aveeva72 Děkuji Ti za informace, už jsem se objednala do RG na konzultaci, a jsem z velke casti rozhodnuta ze tam zustanu 🙂 Objednala jsem se na konzultaci k dr. Stelclovi, slysim na nej samou chvalu 🙂 Tak jsem zvedava jaky na me udela dojem 😉

wendissek
12. dub 2016

Holky nezbyl někomu merional děkuji moc

aveeva72
12. dub 2016

@katjus Ja chodim k Dr. Koukalovi, ten mi maximalne vyhovujem je pokojny, rozvazny, taky seriozny. Dr. Stelcla poznam tiez, raz som sa s nim kratko rozpravala, ten je trochu iny typ, vsak uvidis🙂. Taky srandista. Ale urcite su obaja sikovni. Myslim, ze si sa dobre rozhodla. Aj sestricky a koordinatorky su tam velmi mile, naozaj im nemam co vytknut. Aj prostredie je nadherne. Myslim, ze ked sa zena citi pohodlne, tiez to ma vplyv na liecbu 🙂 .

katjus
12. dub 2016

@aveeva72 ja si taky myslim, že pokud se tam zena citi dobre hned to jde všechno lip. Ja jsem byla predtim v repromede a za me teda hrozny!! Uz tam nepachnu!

Strana