Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Jo to chápu naprosto jasne musíš myslet ted hodně na sebe ať se mrnouskovi u tebe libi za chvilku mas další pokus a tentokrát to vyjde moc tomu verim jen žádný stres ☺ja mam fyzicky hodně náročnou práci proto dovolena a nejen že je fyzicky narocna ale i pschicky takže spatna kombinace ale jsem na to zvykla a ted doma taky nelezim ale tak nějak dela všechno vpohode snažím se nestresovat taky ti přeji krásný víkend
@belzik
Nebooooj, embryjko sa pekne vyvaluje v makkuckej sliznici a zabava sa na tom, ako Ta dobehlo🙂.
Teraz vazne: to nemohlo byt embryo, ono je 4. den este prilis male na to, aby si ho volnym okom videla.
To cakanie je na tom celom tusim najhorsie...ja nabuduce neostanem doma vobec, pojdem hned do prace a budem sa snazit zamestnat co najviac, inak sa doma zblaznim.
@aveeva72 tak to chápu jenže ja tak nějak nevěděla co ne čeka jsem to absolvovala poprvé ale to čekání je opravdu nekonecne ale snažím se zabavit dneska už je to 6 den a od první chvilky me poboliva pod bříšku tak snad proto ze se tam mrnousci uhnizdili Tak hrozne moc jsi to přejeme
dakujem za srdiecko 🙂
Ahoj holky asi špatný zprávy včera jsem trošku špinila dneska zatím Dobrý ale dneska 8 den a test porad negativní ja se asi zblázním jsem z toho smutna
Já psala dneska koordinátorce s ona říkala že to je normální že tělo jen komunikuje s embryem tak jsem trošku klidnější zatím nespínim a nekrvacim ale testik porad nic 😐 snad se tam už objevy potvůrka jedna
@belzik nezoufej a nalaď se na miminka v bříšku, povídej jim, jak se na ně těšíš a jak moc je miluješ, uvidíš, že tohle si ujít nenechají ;) <3
@sisul_ka ahoj Silvi 🙂, Charlotte je fakt kouzelná!! Mám pocit, že ji nutně potřebuji taky! 😀 Posílám jí pořádné podrbání 😉. Co ta Tvoje štítka, koriguje se to nějak? Nojo, květen, to bude radosti!! 🙂 Moc na Tebe myslím, i když nepíšu <3, hlavně si věř, že jsi úžasná máma, které se bude drobek držet jako klíště <3
@agi Dakujem ziena zlate 🙂 Charllotte podrbani radostou odovzdam a stitna sa nezhorsuje, no mam problem s krcnou, tak 11 ho maja mam vysetrenie a kontroulu na platnicky. Podla obvodneho mam cervikokranialny syndrom, tak uz teraz mi predpisal 15az20 masazi u fyzioterapeuta. Uz som sa na bolesti stazovala skor. myslel si, ze je to stitnou, no nie je! Uz som mohla zacat s liecbou minuly rok 😠 Uz sa tesim na masaz 🙂 A ty sa ako citis?
@sisul_ka ani jsem Ti nenapsala s tou Silvou, já psala ještě další sz, ale neozvala se, myslím na ni, kdo ví, co se přihodilo... Ta taky řešila problém s krční páteří ne? Holky, co vy vyvádíte? <3 Hleď se dát do pořádku, ať můžeš kroutit nevěřícně hlavou, že jsi těhotná 😉 .Já teď mám nějaké rozhozené cykly. V únoru jsem asi byla chvilku těhotná, ale nevydrželo a pak najednou přišla ovulace 4DC a za 14 dní MS a teď to vypadá, že byla zase 4DC, tak uvidím. Mám kolem sebe asi 3 holky, které mají tento nebo minulý cyklus zásadní změnu, tak možná erupce na slunci 😀 . V květnu jsem objednaná k homeopatce, tak se moc těším, na masáže jezdím jednou měsíčně do Kolína, tam se už moc netěším 😀, ne, je skvělá, cítím, že mi pomáhá, ale jsem pak pořádně zmlácená 😉.
@belzik budeme věřit, že zůstanou 🙂 <3
Já jsem se tim hrozne trápila když porad nic přitom vím je mám ještě čas a nemam dělat závěry tak jsem se na ty testy vyprodala proste jsi počkám
Tak holky moje porad tak trošku spinim a včera jsem měla docela silne křeče podbřišku tak mi to nedalo a volala jsem svému gynekologovi ten mi řekl st sednu do auta a přijedu vyšetřil mě a řekl jen ze ještě nic nevidí ze ti je možná dobře ale ze mam při ještě ZÍTRA tedy dneska dneska opět trosku spinim a bolest jako při ms fakt mam strach hrozne moc jsi ty mrnousky preju ale ta nejistota me strasne ubíjí 😢😐
@belzik prosim ta, nadalej ber lieky ktore mas predpisane. A co ti dnes povedal doktor? Ja by som v pondelok zasla na krv, pre istotu. Krvacat mozes aj z ineho dovodu, neznamena to, ze si na 100% o ne prisla? Nevzdavaj to este! Silno na teba myslim! Teraz je to v rukach matky prirody 😔

@belzik Ja som vzdy mala dva dni volna, nie viac! Doma by ma rachlo z toho cakania. Zalezi na tom, ci mas fyzicky alebo psychicky narocne zamestnanie. Mne kamoska povedala, ze nemam umyvat okna. Ja jej na to, aby neprehanala, ved tehotenstvo nie je ziadna choroba 🙂 Potom som si uvedomila, ze nepatrim madzi zeny, ktore otehotna uz len pri pohlade na spermie 😎 Aj doktorka mi povedala, ze bez vajicok prazenica nebude 😀 Teraz sa tomu uz smejem. Takze, tym, ze prechadzam liecbou a som odkazana na darcovske vajicka ( som vdacna za tuto moznost) by som sa mala viac setrit, pretoze si nemozem povedat, ked to nevyslo teraz, vyjde to o mesiac atd. To by som musela vyhrat majlant 😀 Tym som chcela povedat, ze do prace budem chodit, no nebudem to prehanat ako pred tym. Proste, pomalsie, kludnejsie a stres, ze som nieco nestihla dokncit teraz uz hadzem za hlavu 😉 Vzdy som brala vacsi ohlad na druhych a az potom na seba. Teraz je to opacne, ved uz na case!
Prajem ti krasny vikend 🙂