icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

belzik
29. dub 2016

Dekuju moja utery mam jít na krev do ReproGenesis tak uvidíme ale vidim to spis spatne krvacim jako u klasikych ms a mela jsem docela Velké bolesti v podbřišku

sisul_ka
29. dub 2016

@belzik snaz sa ukludnit. V utorok budes mudrejsia. Mne sa prave spusta MS, tak zacinam s liecbou a pravdepodobne okolo 18-19ho bude transfer. Bola som aj na masazi a teraz popijam cervene vinko. Poviem ti, ze tiez stresujem, aj ked si to nepriznavam, mame posledne embryjko. Skus si spravit pekny vikend s manzelom 🙂 Bud silna a neprestavaj dufat! Zazraky sa deju 🙂 :*

belzik
29. dub 2016

Ty jsi takový muj bobek tady 😚☺Děkuji je tak to je fajn neboj tobě se embryjko už konecne ujme a bude se te dzet Celých 9 měsíců ja se snažím byt v klidu a jak se říka naděje umírá poslední tak manzilek je mi velkou oporou je to proste muj milacek

misha83
29. dub 2016

@sisul_ka jaaaj, tak uz se to blizi. Hrozne moc drzim pesti ❤

sisul_ka
29. dub 2016

@misha83 jaaaj veru! Dakujem, uz sa tesim na ten zazrak 🙂

agi
30. dub 2016

@belzik já nevím, co se děje u Tebe v bříšku, ale vím, jak moc je důležité věřit, povím Ti příběh :* .... kamarádka otěhotněla, pak začala krvácet, ležela v nemocnici, pak zase začala krvácet a šla na revizi, po 6 nedělí byla na kontrole a dr. jí řekl, že je těhotná 🙂, buď čekala dvojčátka nebo se uvolnil nějaký hematom, každopádně chlapeček se tam i přes revizi držel někde schovaný vzadu a rozhodl se, že tenhle svět vidět chce a tak i když bojovali s ubývající plodovou vodou a předčasným porodem, je to úžasný kluk, kterému teď byly dva roky <3 <3 <3 , dokud nevíš, jak to je, zkus věřit, zázraky se dějí 🙂, myslím na vás :*

agi
30. dub 2016

@sisul_ka tak to bude důležité datum, Ty dostaneš poklad do bříška a já pojedu k homeopatce, aby mi děťátku taky pomohla a pak už jen samá pozitiva, sociální jistoty a dovolená v Jugoslávii 😀 ;o)
vínečko si dám dneska taky, ale bílé a jen tak skleničku na chuť, virtuálně si přiťukneme na ten květen a nás všechny, že konečně "zakvitneme" ;)))

sisul_ka
30. dub 2016

@agi ja uz som si pripila ;) Ta mrcha sa nechce poriadne spustit a zatial len spinim. Koordinatorka mi napisala aby som zatial brala len medrol a ked sa mrcha v plnom prude dostavi, tak zacneme s liecbou, tak jak sa ma. Termin na transfer mi dali 16 maja, no bude sa to posuvat pokial nebude poriadny menzes. Spinim od stvrtku. No podla kalendara sa ma mrcha dostavit az bud. tyzden v stredu, tak uvidim 🙂 Uz sa neviem dockat mrnousa 😵
mmmm, tak Jugoslavia?! Krasna destinacia 🙂 Kedy odchadzate?

belzik
30. dub 2016

@agi Děkuji ja krásný příběh plný naděje tak moc chci ještě věřit určíte ještě moje srdicko veri na zázrak tak moc bych jsi to přála ale hlava už říka ze docela silne krvacim a tim me ta naděje opouští ale v utery už budu chytřejší
Děkuji za velkou oporu a naději kterou mu vzdy dáš jsi takový hodny andílek
Ještě jednou děkuji ❤💙💜💛💚

agi
1. kvě 2016

@belzik vydrž do úterý <3, já nebudu do středy na pc, ale budu na Tebe /Vás myslet :*

aveeva72
2. kvě 2016

@sisul_ka Ahoj, ja tiez cakam na menzes, mal by zacat asi zajtra-pozajtra. Potom zacinam pripravu na KET: budem brat Estrimax a teraz aj Medrol. Transfer budem mat len par dni po Tebe, tak potom mozeme spolu cakat na vysledok🙂. Ten Medrol mam teraz prvkrat, aku davku mas? Ja mam 8 mg denne. Nemas z toho nejake neziaduce ucinky- teda ak si ho brala uz aj predtym.

aveeva72
2. kvě 2016

@belzik Ahoj moja, ako si dopadla???

sisul_ka
2. kvě 2016

@aveeva72 mne sa to cele posunie, menzes nikde len slabe spinenie a to na liecbu nestaci, tak dufam, ze do stvrtku sa mrcha v plnej krase ukaze a potom sa uvidi. teraz mam medrol 12 mg denne. ten uz beriem teraz. Dufam, ze ti menzes pride na cas. 😵

belzik
2. kvě 2016

@aveeva72 mrcha se dostavila v plne parádě a tim mi skončili všechny naděje zítra jdu na krev ale už tomu neverim ale někde v hlouby buši jsi to hrozne přeji aby se stal zázrak

aveeva72
3. kvě 2016

@belzik Hm, to ma mrzi. Ak bude dalsi postup? Idete do toho znova?

aveeva72
3. kvě 2016

@sisul_ka Ked mne pride ms na cas, mozno budeme mat KET naraz...A ten Medrol znasas v poho?

belzik
3. kvě 2016

@aveeva72 jo jasne jdu do toho znovu jen jsi dam malou pauzu ty už jsi byla předtím na nějake klinice nebo je to první? ??

sisul_ka
3. kvě 2016

@aveeva72 zatial ano, aj ked si myslim, ze som z neho mierne podrazdena 😀

agi
5. kvě 2016

@sisul_ka už jsem Ti pak neodpověděla, promiň <3, tak co mrška? už dorazila? 🙂 jak se z ní někdy člověk dokáže těšit, že? 🙂 já měla poslední dva cykly 18 a teď dokonce 13 dní, ale doufám, že se to už srovná, třeba to jen odešla cysta a už to bude ok, po delší době mám i silnější krvácení, tak mám radost 😀, Jugoslávie je z Básníků 😉, já myslím, že my pojedem tak max. do Polska koukat na studené moře 😀

agi
5. kvě 2016

@belzik <3 zázraky Tě ještě čekají 🙂

agi
5. kvě 2016

@aveeva72 četla jsem v horoskopu, že tento čas je plodný a požehnaný a to mě vyloženě oslovilo 😀, takže holky, jdeme na to! 😉

belzik
5. kvě 2016

@agi zázraky se okladaji na neurčito tentokrát to nevyšlo

sisul_ka
5. kvě 2016

@belzik je mi to uprimne luto a pevne verim, ze sa coskoro miminka dockas, ci uz za pomoci lekarov alebo prirodzene, no dockas sa 🙂 nezabudni verit svojmu telu a embryjkam 😵

sisul_ka
5. kvě 2016

@agi kamo, mrcha zatial nikde! Divne, spinit som zacala minuli stvrtok, no len 3 dni a potom cisto. Normalny termin som mala vcera a uz tri dni ako keby som ovulovala, proste, par krat za den mam mokro 😀 Pockam do nedele a potom to budem riesit s lekarkou v pondelok.
Zlatino, nech uz pocestujete kde kolvek, prajem krasnu dovcu, vela oddychu, vzrusa, zabavy....

agi
5. kvě 2016

@belzik já to pochopila, ale ten zázrak stejně ještě přijde :-*

@sisul_ka to bude ten Mars, jak přechází kolem Slunce 😀, jinak fakt nevím, co se to s našimi cykly děje 😉, já mám po dlouhé době krásnou mršku 😀 a jsem spokojená 😀, tak snad ta Tvoje bude s mojí držet basu a dorazí 😉, díky, dovča až kdo ví kdy, ale AŽ, tak slibuji, že všechno splním 🙂

misha83
10. kvě 2016

Ahoj holky, tak dnesni screening nam dopadl vyborne a vypada to, ze to bude holcicka 🙂.

sisul_ka
10. kvě 2016

@misha83 tesim sa s tebou a zaroven gratulujem k dievcatku 😵 dufam, ze je to chytlave a prenesies ten krasny bacilik aj na mna 🙂 Manzel by strasne rad dievcatko 😀 Drzkaj te sa a malinka nech pekne rastie :*

sisul_ka
10. kvě 2016

@agi tak ziena, vcera som bola u lekarky. Poprosila som o UZ lebo ma uz dobre dva tyzdne popichavalo v lavom aj v pravom vajku a menzes som nemala, len som par dni spinila. Aj napriek tomu, Na moje prekvapenie, a doktorky tiez, som bola 12DC v plnom prude ovulacie s krasnym folikulom v pravom vajecniku a ukazkovou sliznicou, tak mi hned naordinovala sex na dva dni 😀 Ziadny problem 😎 prijemna povinnost 😵 Este teraz som z toho mimo, ze mi nasla folikul, ved normalne som uz nemavala. Vraj sa to moze vratit 😀 Asi mladnem 😵 Ja viem, super folikul nemusi mat kvalitne vajko, no u mna je uz aj totok zazrak. Ze by ten maj bol naozaj plny zazrakov?!
Nechame sa prekvapit, za pokus to stoji.

agi
11. kvě 2016

@sisul_ka NEKECEJ!!! no to jsou mi panečku květnové zprávy!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak si užij milovaní, nakup plno ananasu a granátového jablíčka, rozmixuj si sezamové a slunečnicové semínka , mysli na samé krásné věci, nestresuj se a nech k sobě děťátko přijít <3 <3 <3

@misha83 ať se má holčička moc dobře 🙂

aveeva72
11. kvě 2016

@belzik Ja idem na 3. transfer, všetky som mala v Reprogenesis Brno.

Strana