Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Taak holky, já mám jasno, ráno negativní test (14DPO) a o hodinu později se dostavila menstruace, takže jsem se objednala tady kousek od nás na akupunkuturu na úterý hnedle a dále na UTZ k doktoru Štelclovi a půjdeme na druhý pokus IUI v sprnu. Ostatním moc držím pěstičky, @katjus dej vědět jak jsi dopadla, už to bude určitě úspěšné a já budu mít pak naději že i naše druhé IUI klapne 😉
Holky myslete na me zitra me ceka KET
dobre ranko dievcence! Tak ja som prave potratila 😢 ☹ hematom bol silnejsi, obrovsky, hnusny 😖 vsetko ma boliiii a najma pri srdci!!!! Je to strasne, no verim, ze ta bolest casom ustupi a znovu sa budem zo zivota radovat!!! Manzel je stale v zahranici, takze som na to sama 😒 Drzte sa, a prajem Kazdej uspesne, bezproblemove a radostne tehulkovanie 🙂 Este raz, dakujem za vasu podporu a ze ste tu pre mna boli, teda pre nas 🙂 Ja sa teraz odmlcim, no sem tam sem mrknem 🙂 Majte sa krasne!!!!!
@katjus To je mi líto :( půjdeš v sprnu na další IUI??? Srpen snad nám všem přinese více štěstíčka! Půjdeš vyzkoušet tu akupunkturu? Já jdu zítra, tak jsem zvědavá...
@blanka29 držím pěstičky!!! 🙂
@sisul_ka No to snad neee :( přeji moc moc síly a aby to co nejdříve přebolelo a už bylo jen lépe! Kdy se manžel vrací ze zahraničí? A jaké jsou další možnosti? Jednou to vyjít musí, ono si nás to drobátko nakonec všechny najde, věřím tomu!
Dakujem vam za povzbudive slova, skoncila som v nemocnici! Koli slnemu krvacaniu a bolestiam som skoro odpadla do bezvedomia. Lekarka mi povedala, ze silno krvacam koli Lovenox injekcii, no aspo som sa pekne vycistila a nemusim na cistenie. Telo si s tym naozaj blezkurychlo poradilo. Som si ista, ze za par dni sa budem citit lepsie. Majte sa tu krasne!!!! 🙂
Ahoj holky, taky jsme začali chodit do Reprogenesis a jsem z něj docela nadšená, super přístup a hlavně jiný postup než jsem měla do ted v jiných CARech atd, takže snad konečně vyjde to, co si nejvíc přejeme každá z nás 🙂. Ted čekám na MS a pak začneme se stimulací, tak už se těším 🙂
@sisul_ka Ono to jednou vyjde, musí!!!! Budu na Tebe myslet, i když se neznáme, tohle by neměla prožívat žádná žena!
@katjus já jsem se taky neobjednala v Brně, protože v Brně nebydlím, ale tady kousek od nás. Dnes jsem byla poprvé, dostala jsem i čínské bylinky atd. Zkusím to teď touto cestou, víc se hodit do pohody ze všech ohledů a uvidíme 🙂 snad atb zaberou jak mají!!
@petula91 ahojky 🙂 jelikož nemám srovnání, nedá mi to se nezeptat, jak to probíhalo v jiných CAR, v čem byl přístup horší a co je zde lepší ? 🙂 Půjdeš na IUI nebo na IVF teď po menstruaci? Budu držet pěsti, nás čeká druhé IUI, odhaduju příští pátek... je až neskutčné jak ty týdny plynou...
@sisul_ka je me strasne lito, ze jsi potratila, myslela jsem na tebe, ale mela jsem toho hodne a na koniku jsem nebyla. Je to moc smutna zprava, ale prosim te bud silna a ver, ze jednou se ti to povede, nevzdavej to!!! Budu na tebe myslet, aby jsi se z toho rychle dostala a nacerpala silu na dalsi pokus.
@anarvin Pujdeme na 2. IVF. Byli jsme v Artu v Ceskych Budejovich a tam mi nechteli udelat prodlouzenou kultivaci to mi vadilo nejvic a v Heliosu hned pri prvni navsteve, ze mame horsi spermiogram a uz na nas valili jaky vsechny drahy metody budeme potrebovat (vzdy nam spermio vyslo skvele) - takze totalni vytahovaci penez. A ted jsme zasli do Repra a pusobi to tam na me uplne skvele a i ty ceny jsou mnohem nizsi nez treba v tom Heliosu. Jinak ti taky drzim palce aby vse vyslo! 🙂
Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat jestli jste některá byli na ivf s darovanymi vajíčky.Kolik vás to stálo v Reprogenesis? a jak jste dlouho čekali na dárkyni? Byla jsem na první pokus v jiném CAR a bohužel to nevyšlo tak jsme se rozhodli změnit CAR.Dekuju za odpovědi.
Ahoj holky, příští týden jdeme na první konzultaci ohledně ivf k mudr. Koukalovi. Máte některá zkušenost?
@petula91 Ahojky, jak se máme? co nového? V jaké jste fázi? Já o víkendu čekám zda dorazí ms... poslední dny jsou na psychiku dost náročné. První týden po IUI jsem na to nemyslela, teď i přes hromadu práce nemyslím na nic jiného 😀
@katjus jak dopadla průchodnost vejcovodů? Proběhlo v sprnu ještě jedno IUI? 🙂 Přeji holky nádherný den.
@misula29 já tedy dr. Koukala neznám, ale snad v Reprogenesis jsou jen dobří lékaři 🙂

@anarvin No bud je to potom pregnylu nebo nevim 🙂 me boli na prave strane a citim bedra ale to jsem mela i po prvnim iui, ted bych rekla ze je to jinaci tak nevim. Jak pises clovek je smireny s kazdou variantou 😉