icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

katjus
21. črc 2016

@anarvin No bud je to potom pregnylu nebo nevim 🙂 me boli na prave strane a citim bedra ale to jsem mela i po prvnim iui, ted bych rekla ze je to jinaci tak nevim. Jak pises clovek je smireny s kazdou variantou 😉

anarvin
21. črc 2016

@katjus ano ano, bolesti v podbřišku a v bedrech mám taky, ale za tím může být i MS víš jak... a kor jestli máš zkušenost z prvního iui že ses cítila stejně... kdyby tak člověk věděl hned ze 😀

anarvin
22. črc 2016

Taak holky, já mám jasno, ráno negativní test (14DPO) a o hodinu později se dostavila menstruace, takže jsem se objednala tady kousek od nás na akupunkuturu na úterý hnedle a dále na UTZ k doktoru Štelclovi a půjdeme na druhý pokus IUI v sprnu. Ostatním moc držím pěstičky, @katjus dej vědět jak jsi dopadla, už to bude určitě úspěšné a já budu mít pak naději že i naše druhé IUI klapne 😉

katjus
22. črc 2016

@anarvin to je mi lito ☹ ale priste se povede, musi!! :-* U me je to trosku složitější pac ja pokazde jine pms 😀 jednou nic necitim a jindy uplne vsechno, pregnyl uz v sobe nemam, tak zkusím testnout zitra 12dpo stejne uz to nijak neovlivnim 😀

katjus
23. črc 2016

@anarvin takze nam druhy pokus iui taky nevysel, nemusela jsem ani testit ms prisla rano ☹

blanka29
24. črc 2016

Holky myslete na me zitra me ceka KET

sisul_ka
25. črc 2016

dobre ranko dievcence! Tak ja som prave potratila 😢 ☹ hematom bol silnejsi, obrovsky, hnusny 😖 vsetko ma boliiii a najma pri srdci!!!! Je to strasne, no verim, ze ta bolest casom ustupi a znovu sa budem zo zivota radovat!!! Manzel je stale v zahranici, takze som na to sama 😒 Drzte sa, a prajem Kazdej uspesne, bezproblemove a radostne tehulkovanie 🙂 Este raz, dakujem za vasu podporu a ze ste tu pre mna boli, teda pre nas 🙂 Ja sa teraz odmlcim, no sem tam sem mrknem 🙂 Majte sa krasne!!!!!

kimisekk
25. črc 2016

@sisul_ka je mi to moc moc moc lito☹ drž se a do budoucna Ti přeji už jen a jen to hezke.

katjus
25. črc 2016

@blanka29 hodně štěstíčka at se prdolka zavrta :-*

katjus
25. črc 2016

@sisul_ka to me strasne mrzi, musi to byt hrozny, drz se a hodně síly <3 mate jeste nejakou sanci to zkouset dal??

anarvin
25. črc 2016

@katjus To je mi líto :( půjdeš v sprnu na další IUI??? Srpen snad nám všem přinese více štěstíčka! Půjdeš vyzkoušet tu akupunkturu? Já jdu zítra, tak jsem zvědavá...

@blanka29 držím pěstičky!!! 🙂

@sisul_ka No to snad neee :( přeji moc moc síly a aby to co nejdříve přebolelo a už bylo jen lépe! Kdy se manžel vrací ze zahraničí? A jaké jsou další možnosti? Jednou to vyjít musí, ono si nás to drobátko nakonec všechny najde, věřím tomu!

sisul_ka
25. črc 2016

@katjus momentalne, ziadna sanca, ziadne ebryjko ☹

sisul_ka
25. črc 2016

Dakujem vam za povzbudive slova, skoncila som v nemocnici! Koli slnemu krvacaniu a bolestiam som skoro odpadla do bezvedomia. Lekarka mi povedala, ze silno krvacam koli Lovenox injekcii, no aspo som sa pekne vycistila a nemusim na cistenie. Telo si s tym naozaj blezkurychlo poradilo. Som si ista, ze za par dni sa budem citit lepsie. Majte sa tu krasne!!!! 🙂

katjus
25. črc 2016

@anarvin V pondělí jdu na průchodnost vejvovodu

katjus
25. črc 2016

@anarvin a podle toho pujdem jeste v srpnu na jeden a pak v zari na ivf, ted mame ty atb a tak uvidime jestli se spermio zlepsi 😉

katjus
25. črc 2016

@sisul_ka to je mi opravdu lito, třeba se zadaří prirozene :-* , nevim co teda mate za sebou

katjus
25. črc 2016

@anarvin ja nejsem z Brna tak by pro me bylo narocny t jezdit objednala jsem k jedne pani u nas dela masaze, tcm a atd. Tak uvidim. A kolikrát tam budes chodit a na jak dlouho to je dekuji 🙂

blanka29
25. črc 2016

@katjus moc dekuji

blanka29
25. črc 2016

@anarvin moc dekuji za podporu

petula91
25. črc 2016

Ahoj holky, taky jsme začali chodit do Reprogenesis a jsem z něj docela nadšená, super přístup a hlavně jiný postup než jsem měla do ted v jiných CARech atd, takže snad konečně vyjde to, co si nejvíc přejeme každá z nás 🙂. Ted čekám na MS a pak začneme se stimulací, tak už se těším 🙂

kimisekk
26. črc 2016

@petula91 Přeji hodně štěstíčka, v Reprogenesis budeš určitě spokojená!🙂

anarvin
26. črc 2016

@sisul_ka Ono to jednou vyjde, musí!!!! Budu na Tebe myslet, i když se neznáme, tohle by neměla prožívat žádná žena!

@katjus já jsem se taky neobjednala v Brně, protože v Brně nebydlím, ale tady kousek od nás. Dnes jsem byla poprvé, dostala jsem i čínské bylinky atd. Zkusím to teď touto cestou, víc se hodit do pohody ze všech ohledů a uvidíme 🙂 snad atb zaberou jak mají!!

@petula91 ahojky 🙂 jelikož nemám srovnání, nedá mi to se nezeptat, jak to probíhalo v jiných CAR, v čem byl přístup horší a co je zde lepší ? 🙂 Půjdeš na IUI nebo na IVF teď po menstruaci? Budu držet pěsti, nás čeká druhé IUI, odhaduju příští pátek... je až neskutčné jak ty týdny plynou...

sissy28
26. črc 2016

@sisul_ka je me strasne lito, ze jsi potratila, myslela jsem na tebe, ale mela jsem toho hodne a na koniku jsem nebyla. Je to moc smutna zprava, ale prosim te bud silna a ver, ze jednou se ti to povede, nevzdavej to!!! Budu na tebe myslet, aby jsi se z toho rychle dostala a nacerpala silu na dalsi pokus.

blanka29
30. črc 2016

@sisul_ka moc me to mrzi ze to nevyslo ale preji at se brzo zadari i kdyz ted ta bolest je velika.

petula91
31. črc 2016

@kimisekk Dekuju moc 🙂, v pondeli uz si jedu pro Gonal

petula91
31. črc 2016

@anarvin Pujdeme na 2. IVF. Byli jsme v Artu v Ceskych Budejovich a tam mi nechteli udelat prodlouzenou kultivaci to mi vadilo nejvic a v Heliosu hned pri prvni navsteve, ze mame horsi spermiogram a uz na nas valili jaky vsechny drahy metody budeme potrebovat (vzdy nam spermio vyslo skvele) - takze totalni vytahovaci penez. A ted jsme zasli do Repra a pusobi to tam na me uplne skvele a i ty ceny jsou mnohem nizsi nez treba v tom Heliosu. Jinak ti taky drzim palce aby vse vyslo! 🙂

renci83
12. srp 2016

Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat jestli jste některá byli na ivf s darovanymi vajíčky.Kolik vás to stálo v Reprogenesis? a jak jste dlouho čekali na dárkyni? Byla jsem na první pokus v jiném CAR a bohužel to nevyšlo tak jsme se rozhodli změnit CAR.Dekuju za odpovědi.

misula29
18. srp 2016

Ahoj holky, příští týden jdeme na první konzultaci ohledně ivf k mudr. Koukalovi. Máte některá zkušenost?

anarvin
18. srp 2016

@petula91 Ahojky, jak se máme? co nového? V jaké jste fázi? Já o víkendu čekám zda dorazí ms... poslední dny jsou na psychiku dost náročné. První týden po IUI jsem na to nemyslela, teď i přes hromadu práce nemyslím na nic jiného 😀

@katjus jak dopadla průchodnost vejcovodů? Proběhlo v sprnu ještě jedno IUI? 🙂 Přeji holky nádherný den.

@misula29 já tedy dr. Koukala neznám, ale snad v Reprogenesis jsou jen dobří lékaři 🙂

katjus
18. srp 2016

@anarvin Ahojky dekuji za optani, vejcovody jsou pruchozi takže super. Ted jsem dostala ms a koncem srpna jeste jedno iui a pak v září nebo říjnu ivf 😉
Budu na tebe myslet aby ms uz neprisla a vyšlo Vam to :-*
Kdyby nedej boze iui nedopadlo jak budete pokračovat dal??

Strana