Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
@katjus Děkuji za podporu 🙂 kdyby se nepodařilo a ja věřím že ano, tak určitě chci ještě zkusit pár IUI. Ale na to radši ani nemyslím. Bříško mě bolí jak před ms, měla jsem dost příznaků včetně pár dní nevolností ale nějak to ustalo...na testu poslední tři dny tak slabulinky duch, který snad spíš slábne, že mi to připadá jako pozůstatek pregnylu... A kolem mě další těhotné kamarádky... Někdy mi to dává psychicky opravdu zabrat... Ta beznaděj. Ale stejně nezbývá než se tomu postavit a být silná... 😉 přeji moc štěstíčka do dalšího a určitě už posledního IUI :-*
Ahoj holky. Nemáte některá zkušenost v reprogenesis s min.stimulaci?
Holky na té vstupní konzultaci dělají i prohlídku a odebírají spermio ?
@katjus Ahoj 🙂 Byla jsem u p. Koukala, příjemnej a sympatickej chlap , probrali jsme to , prohlédl mě a že budou zasílat žádost na pojišťovnu s tím, že jakmile to schválí a já si zajdu pro léky .Stimulovat bysme měli začít v říjnu.Teďkom jak dostanu ms si skáknu na horm. profil tak snad bude vše ok🙂 Jinak manželova pojišťovna neproplácí ty testy na pohl. choroby tak to bude výdaj navíc 😒
@misula29 No já byla 2x na inseminaci a i když jsme dle všeho byli oba oki, nezadařilo se. Až těsně před ICSI jsem si vynutila testy na imunitu a zjistili jsme, že jsem šla proti vlastním vajíčkům, takže i když se mohlo zadařit, stejně to mé tělo "zabilo". Hodně holek bývá taky třeba alergických na sperma...
Já jsem začala brát prášky, které ti tvou imunitu sníží a zadařilo se...brala jsem celý první trimestr a všechno je oki.-)

@sisul_ka je mi to strasne moc lito ☹ 😢😢😢