icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

misha83
18. srp 2016

@sisul_ka je mi to strasne moc lito ☹ 😢😢😢

misha83
18. srp 2016

@renci83 my tam uz byli jako samoplatci, takze jsme platili 98 tis. plus mrazeni. Pokud to bude na pojistovnu je to cca 40 tis.

kimisekk
19. srp 2016

@misula29 Ahoj, dr. Koukal sice nesrší vtipem jak třeba dr. Štelcl, ale je to obr profesionál, byla jsem u něj na kontrole s vaječníkama při stimulaci a byla jsem spokojena. Tak držím pěstičky, ať vše dobře dopadne🙂

misula29
19. srp 2016

@kimisekk děkuji moc 🙂

anarvin
19. srp 2016

@katjus Děkuji za podporu 🙂 kdyby se nepodařilo a ja věřím že ano, tak určitě chci ještě zkusit pár IUI. Ale na to radši ani nemyslím. Bříško mě bolí jak před ms, měla jsem dost příznaků včetně pár dní nevolností ale nějak to ustalo...na testu poslední tři dny tak slabulinky duch, který snad spíš slábne, že mi to připadá jako pozůstatek pregnylu... A kolem mě další těhotné kamarádky... Někdy mi to dává psychicky opravdu zabrat... Ta beznaděj. Ale stejně nezbývá než se tomu postavit a být silná... 😉 přeji moc štěstíčka do dalšího a určitě už posledního IUI :-*

jesie28
19. srp 2016

Ahoj holky. Nemáte některá zkušenost v reprogenesis s min.stimulaci?

katjus
21. srp 2016

@anarvin Určitě se zadaří 😉 věřím tomu 🙂 Je to opravdu hrozný já vím, ale musíme bojovat a určitě se stěstícko na nas usmeje 😉

anarvin
21. srp 2016

@katjus máš naprostou pravdu. Jsme bojovnice a on se tolik vytoužený výsledek nakonec objeví 🙂 já to mám dnes dostat. Zatím nic tak ani nedutám 😉 přeji krásný start do nového týdne ...

anarvin
22. srp 2016

@katjus Dobré ranko, tak u nás ani druhé IUI nevyšlo ☹ do rána to přišlo...

katjus
23. srp 2016

@anarvin to me mrzi ☹ ale vis jak se říká do třetice všeho dobrého :-*

anarvin
23. srp 2016

@katjus Bojím se už i doufat, ale ano, tohle pořekadlo je známé a snad opravdu vyjde 🙂

misula29
24. srp 2016

Holky na té vstupní konzultaci dělají i prohlídku a odebírají spermio ?

katjus
24. srp 2016

@misula29 JA si myslim ze ano, tobe urcite udelaji utz a chlap asi pujde na odber, ja jsem na prvni konzultaci byla bez chlapa 😀 protože jsme mela vysledky z jineho car. My jsme sl pak na iui a podle toho jsme videli jaky bylo spermio

misula29
24. srp 2016

@katjus díky no už jsem na to natěšená ,za chvilku vyrážím 🙂 A krevní testy se asi musí dělat na lačno že ?

katjus
25. srp 2016

@misula29 Ahojky uz jsem vcera nestihla odepsat, tak jakpak jste dopadli?? A u koho jsi byla??

misula29
25. srp 2016

@katjus Ahoj 🙂 Byla jsem u p. Koukala, příjemnej a sympatickej chlap , probrali jsme to , prohlédl mě a že budou zasílat žádost na pojišťovnu s tím, že jakmile to schválí a já si zajdu pro léky .Stimulovat bysme měli začít v říjnu.Teďkom jak dostanu ms si skáknu na horm. profil tak snad bude vše ok🙂 Jinak manželova pojišťovna neproplácí ty testy na pohl. choroby tak to bude výdaj navíc 😒

kimisekk
26. srp 2016

@misula29 Tak to jste na tom stejně jako my, manželova pojišťovna to taky neproplácela, ale není to zas tak hrozný výdaj:-; tak držím pěstičky a držte se 😉

misula29
26. srp 2016

@kimisekk díky 🙂 ne , není, v celkové částce se to už ztratí 🙂 Vám se povedlo na poprvé ?

katjus
26. srp 2016

@misula29 skvělé zprávy 🙂 my taky půjdeme do ivf nejspíš v říjnu 😉 tak v tom budeme spolu 😉

misula29
26. srp 2016

@katjus no to joooo , vychází mě to na cca půlku října začátek stimulace 🙂 Taky poprvé?

katjus
26. srp 2016

@misula29 mě kolem 9. 🙂 ne už je to druhý pokus, poprvé jsem byla v repromede a nepovedle a celkově jsem tem nebyla moc spokojená.

kimisekk
27. srp 2016

@misula29 jojo, měli jsme štěstí hned napoprvé. V mém případě nejspíš také hodně pomohly prášky kvůli imunite..urco mějte hotové imunologicke vyšetření než do toho pujdete:-;

kimisekk
27. srp 2016

@katjus my byli taky v Repromede, šla jsem tam jen jednou na inseminaci a rychle pryč, vůbec jsem tam nebyla spokojena..koukam, že tuhle zkušenost má víc z nas🙂 každopádně držím palecky🙂

katjus
27. srp 2016

@kimisekk a ke komu chodíš??? Ja jsem imunologii chtěla a Stelcl ze mu mam pry věřit ze kdyz by mi něco nasli akorat bych byla vynervovana ci co. Tal jsem z toho takova divoka, přeci kdyby něco našli nasadí leky a je to ne??

misula29
28. srp 2016

@kimisekk tak doufám,že se taky zadaří hned napoprvé. 🙂 Já jsem s otěhotněním problém neměla, bohužel jsem měla během 4 měsíců dvakrát mimo takže jsem bez vejcovodů 😒

kimisekk
29. srp 2016

@katjus Ahojky, no já byla u doktorky Sochorové...Vyloženě jsem si o to vyšetření řekla a neměla s tím problém...a byla jsem ráda, protože v tomto byl očividně zakopaný pes....ale tak Štelcl je odborník, ví, co dělá🙂

kimisekk
29. srp 2016

@misula29 Jaaaj, koukám, že už máš taky hodně za sebou☹ Tak hlavně hlavu vzhůru, pozitivní myšlení a držím palce!!

misula29
29. srp 2016

@kimisekk nojo, blbá souhra náhod 😒 Jooo, nepřipouštím jinou variantu než že to klapne 🙂 Ta imunologie má vliv na co ?

kimisekk
29. srp 2016

@misula29 No já byla 2x na inseminaci a i když jsme dle všeho byli oba oki, nezadařilo se. Až těsně před ICSI jsem si vynutila testy na imunitu a zjistili jsme, že jsem šla proti vlastním vajíčkům, takže i když se mohlo zadařit, stejně to mé tělo "zabilo". Hodně holek bývá taky třeba alergických na sperma...
Já jsem začala brát prášky, které ti tvou imunitu sníží a zadařilo se...brala jsem celý první trimestr a všechno je oki.-)

katjus
29. srp 2016

@kimisekk v to doufam doufam, snad vi co dela jen nechci zbytečně vyhodit peníze a promarnit dalsi pokus pokus. My pujdeme uz do druhého pokusu u koho jsi byla na imunologii ?? ??

Strana