Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Holky a existuje kromě umělého oplodnění ještě nějaká klinika kde vám s otěhotnění poradí? Myslím tím, že napíší manželovi léky na kvalitní spermie. Podle spermiogramu jich má málo a z poloviny mrtvé ☹ Byli jsme před 3 roky v Unice a dopláceli cca 32 000 Kč. Ale můj gynekolog mi právě tvrdil, že napíše žádanku a že je to zdarma - psala jsem už do 3 center v Brně, zda je to někde plně hrazené , nebo s žádankou levnější a odepsali mi, že je všude spoluúčast pacienta na platbě a žádanka je mi k ničemu, na tu prý nemusím čekat ☹
Tak přemýšlím kam k odborníkovi v Brně zajít, aby nás to hlavně moc nestálo, jelikož teď budujeme a finance moc nejsou ☹ už jsem bezradná. Děkuji za rady
@denca17 Já bych teda ještě zkusila nějakou alternativu-třeba akupunkturu...taky si ji ale platíš...šla bych za nějakou akupunkturistkou alespoň na ten vstupní pohovor a uvidíte...Jinak jak bylo řečeno, v žádném centru to nebudeš mít zadarmo, to by tam byli všichni...vždy máš spoluúčast a přes tu dvacku se to přehoupne..
@denca17 zkusit koupit vitamíny. Koukni na www.otehotnet.cz je tam spousta přípravku a taky přes email poradi co by bylo pro vás dobrý 😉
@jesie28 ahoj, já si nechala zavést 2 a neudrželo se ani jedno ☹ A tím že jsem si nechala 2, tak mám jen 3 pokusy prý hrazené pojišťovnou, kdo si nechává jen 1 embrijko tak má prý 4 pokusy placené pojišťovnou. tak mě to vysvětlovali v Unice, nebo jsem to tak pochopila. Snad neuvádím v omyl.
@jesie28 no desaty den po transferu uz byla krasne viditelna druha carka..ale priznam se, ze jsem testla uz sedmy, dusik tam byl😉jinak jsem na sobe nic necitila, myslim, ze nema cenu se pozorovat, protoze stejne na nic neprijdes..clovek si toho strasne moc vsugerovava, vim to z vlastni zkusenosti, jak si to moc prejes, mozek blbne😒
Ahoj holky,jsem tady nová. Rozhodujeme se pro další IVF v Reprogenesis a chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenost s darovanýma vajíčkama a jak to cenově vychází. Děkuju za odpověd
Ahoj holky,
zítra jdeme poprvé do Reprogenesis.. uz jsme se odhodlali. Manžel má jít na spg a pak máme "konzultaci". Jakou máte zkušenost, co se na této první konzultaci řeší? A je možné, aby měli vysledek spg k dispozici již o půl hodiny později na té konzultaci? Díky za možné odpovědi..
Ahoj,
má někdo zkušenost s Mudr.Koukalem? Jsem k němu objednaná, ale nevím, jestli si nemám radši počkat na Štecla.
Mudr.Koukal je super lekar chodila jsem k nemu.
Díky za info holky🙂
Holky ja jsem v Heliosu, do posl.kontroly v po jsem byla spokojena ovsem po se nepovedlo,ve zkratce jsme asi meli spatny den vsichni...tenhle mesic dojedu dle planu ivf v Heliosu ovsem pokud by to nevyslo, pujdu do Reprogenesis 😉
@hannyy taky jsem byla v Heliosu. Prvně jsem byla v Unica a tam se nepodařilo. V Heliosu super přístup a povedlo se na poprvé. Určitě i pro další miminko půjdu do Heliosu. Reprogenesis neznám, tam jsme nebyli, tak nemůžu soudit. V tom Heliosu jsme si připláceli snad za všechny možné výhody - myslím že se podařilo hlavně díky magnetu, který vybíral jen ty nejlepší spermie = ta metoda stála 6000 Kč, ale nám se vyplatilo i do toho zainvestovat. Určitě nedoporučuji Unica - tam nejsou tak pečlivý, nehlídají vás tolik. V Heliosu se chodilo často na krev a vše měli v plánu a pečlivě studovali. V té Unice to bylo jen v ten den dojdite na odběr vajíček, za 5 dní vám to tam vložíme a hotovo. Ale v Heliosu je to přesně na hodiny a opravdu mě mile překvapil přístup. Každopádně přeji aby i vám se zadařilo a dočkala jste se miminka.
Prosím o info, kdo byl na IVF dlouhý nebo krátký protokol. Odebírali Vám v průběhu stimulace krev pro zhodnocení, jak hormony fungují? Díky

Holky můžu se zeptat, kolik tak přibližně doplácíte? Jaké jsou ceny v této klinice?