icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

sisul_ka
2. bře 2016

@silvia545 skor som mala na mysli divny tlak a pichanie, nie stahy

silvia545
2. bře 2016

@sisul_ka áno moja v máji; dr sa ma pýtal; že kedy by som chcela mať asi tak vklad; tak som mu povedala; že v máji; že keď bude stromy kvitnúť tak nech zakvitnem aj ja :D to je dobré znamenie pichanie atď; ja som to mala tiež pri malom som myslela;že mi ms príde každú chvílu a nič a mala som do do 3 mesiaca a strašne ma boleli prsia už od 4 dňa po ET a vkuse som chodila cikať : ) ja som už taká nedočkavá na ten testík :D asi miesto teba dnes ocikám môj či sa nestal zázrak :D

sisul_ka
2. bře 2016

@silvia545 skoda, ze sa like, teda prstik 😉 nemoze dat aj 10x Ja by som ti dala za ten komentar aj 100 prstikov 😀 ooooj veru moja, pravdu mas!!!!! Maj lasky cas na vsetko! V aprili sa pekne nechaj popolievat aby si nam a najma sebe v maji pekne rozkvitla 😵 Ani mi nehovor, zcinam byt trosku nervozna, co ak budem sklamana?! Dufam, ze ma moje pocity nesklamu 😅
Ak sa mozem spytat, malinkeho si mala prirodzenou cestou ci IVF? Mozes mi to napista aj do posty, ak to sem nechces rozpisovat 😉 Inac, ako ti to bude preplacat poistovna, naraz alebo si to uhradis a potom im posles fakturu?

silvia545
2. bře 2016

@sisul_ka :D :D moja to nieje všetko spravila som si horúci kúpeľ ; že nech tej mrche pomôžem k príchodu a skoro som si araňu obarila :D :D asi to aj zaberá lebo ma dosť rozbolelo brucho; tak hádam zajtra dorazí : ) a večer nech ma mužík ešte dobre vypráši :D

silvia545
2. bře 2016

@sisul_ka platíme si všetko; poisťovňa už asi nepreplatí; my sme minuli všetky pokusy čo hradila 🙂 píšem ip 🙂

sisul_ka
2. bře 2016

@silvia545 😀 a nezabudni k tomu poriadny pohar cerveneho vina 😉

silvia545
2. bře 2016

@sisul_ka to hlavné nemám doma :D

agi
2. bře 2016

teda holky, člověk vás tu nechá pár dní samotné a koukám, že se tu pokvete , bude cikať za druhé, opařená araňa a ještě bude vyprášená :D:D:D:D

sisul_ka@ já Ti ani pocikání nenabízím, naposledy jsem byla tak zoufalá, že jsem tam fixem tu druhou čárku dokreslila :D:D:D:D, ale na tu Tvoji se těším 🙂 <3

silvia545@ k té nejistotě .... ber to tak, že máš pořád možnost se rozhodnout jakkoliv, ať už mladou pipku :p přijmeš nebo se těsně před rozhodneš, že to nedáš, hlavně se nenech ničím svazovat, nejhorší je muset <3. Třeba Tě malé "sisulátko" inspiruje a pomůže rozhodnout :* a třeba se stane zázrak, na který určitě myslíš, a do května vyrašíš pupeny sama <3.

Já bych si to červené dala, ale asi už není :D a obávám se, že ani s tím vyprášením to dneska nevypadá nadějně :D:D.

sisul_ka
2. bře 2016

@agi aaaaagiiiii nerob mi totooooo, chytil ma zachvat smiechu :D :D :D Hadam sa mi podari dnes zaspat :D jaaaj, vy mi teda davate :D som rada, ze som vas tu nasla. Vraj klinika reprogenesis brne, mate skusenost? Veru mame, no rozoberame tu trosken aj ine skusenosti ako napr. takmer si obarit ARANU :D :* ;) Vitajte v klube 🙂

silvia545
3. bře 2016

@agi
@sisul_ka :D : D baby moje vy ste ma tak rozveselili od rána; mám záchvat smiechu :D ešte že sme sa tu našli; som veľmi rada; my sme ale iné kapacity :D

silvia545
3. bře 2016

@sisul_ka drahá teším sa na //;; silno držím všetky prsty aj susedové :D

silvia545
3. bře 2016

@agi :D že dokreslila čiarky; to by ma nenapadlo :D ty si iný expert :D jaaj moja no mala som haluze z toho;ale už to nejako prechádza; uvidíme čo to so mnou spraví ked sa bude blížiť finále 🙂

sisul_ka
3. bře 2016

@silvia545 vcera ste ma tak rozosmiali, az mi od zaludka zle ostalo 😀 aj dnes rano mi nebolo najlepsie a vysledok testu tradada po dvoch minutach slabunka ciarocka, no je tam. Este krvny test v sobotu a potom sa uvidi, no vyzera to slubne 😵 v skutocnosti je ciarocku videt lepsie

silvia545
3. bře 2016

@sisul_ka júúúj ja sa tak tešííím z toho testíku 😵 😵 si ma poriadne teraz navnadila 😀 😀 vidím ju tam a to som si nemusela ani zväčšiť 🙂 potichúčku gratulujeeem,,ach taká som šťastná z teba 😵 😵

sisul_ka
3. bře 2016

@silvia545 dakujem, dufam ze budes stastna zo mna aj v sobotu a ja z teba v maaaaajiiiiii 😵

agi
3. bře 2016

@sisul_ka bože to je nádhera!!!!! na to už čekám 11 let 🙂, moc držím palečky, aby tam ta čárka krásně sílila, miminku se v bříšku líbilo a bylo zdravé a spokojené <3<3<3 krása! asi si to vytisknu a budu se kochat :D

agi
3. bře 2016

@silvia545 Silvi, klíííd, no co, pamatuješ na Možná přijde i kouzelník? Tak my už jdeme do finále ... :D ani nevím, jak mě to napadlo, nemá to teda žádnou souvislost, ale v hlavě mi ta písnička zní a šišulka už jednou nohou ve finále je, tak my se přidáme, ať přirozeně, uměle, s vlastními či darovanými od mladých pipek :D, prostě já věřím, že to vyjde 🙂, mi léčitel před 3 lety řekl, těhotenství, to tak za 3 roky, málem jsem ho taky zbila :D:D:D, tak dlouho a to už budu stará :D a teď v mém mladém věku 40 let cítím, že velké finále přichází :D:D ;)

až jednou objevím první dálnici, tak vykoupím lékárnu a udělám si všechny ty nepovedené testy za 11let :D:D:D:D:D

sisul_ka@krásné zprávy, božínku, já mám radost!!! :*

sisul_ka
3. bře 2016

@agi Agika ;) ja mam, teda 12marca budem mat 42, takze je uz SAKRA na case poriadne zakvitnut, nie len na dva mesiace ale na krasnych 9 mesiacikov!!!!! 😵 inac za seba neruciiiiim 😀 uz chcem aby bola sobota a mala to potvrdene krvov a potom UZ- kom. Pomozte mi ten cas potlacit nech to ide rychlejsie, prosiiiiim 😎 😀

agi
3. bře 2016

@sisul_ka no, koukám, že jsme se tu sešly samé mladice v nejlepším věku ! 😀 😀 😀 Tak to máš vlastně dáreček k narozeninám ;), si ale umíš vybrat :p. Já myslím, že při tak krásné čárečce k dnešnímu dni, ani krev nepotřebuješ 🙂, ale kdyby Tě to mělo uklidnit, tak pošli pár kapek, já na to odborným okem mrknu a potvrdím Ti to 😀

agi
3. bře 2016

@silvia545 Silvi, co ta Tvoje mrška? nenechala se vyprášit na dalekou cestu kolem světa za 9m? ;)

sisul_ka
3. bře 2016

@agi ok, dohodnute, poslem rychlou postou 😉

agi
3. bře 2016

@sisul_ka kašli na stresy z krevních testů, užívej si krásných dálnic a těš se ;), víš jak to je, nejdřív: budou dálnice? pak bude krevní test? bude utz (první druhý desátý), panečku, tomu porodu se už asi nevyhnu 😀, božínku, má dvě ruce, dvě nohy, pindíka či aranu? kdy už bude sedět? kdy už bude chodit? kdy už bude mluvit? božínku, kdy přestane aspoň na chvíli mluvit ?? 😀, do jaké školky/školy, na jakou střední? půjde na výšku? 😀😀 tož tak , přilep si ten test na telku a dávej si to jako hlavní program 😉

silvia545
3. bře 2016

jééjha baby,ale ste toho popísali 😕 😕

@sisul_ka moja budem na teba myslieť nech v sobotu je krásne vysoké HCG a doprajem ti aj dve naraz 😀 já som už teraz za teba veľmi šťastná,budeš mať kráásny darček k narodeninám,ten najkrajší 😵 dúfam,že aj ja v lete oslávim narodky tak ako ty teraz 🙂 nič viac nepotrebujem 🙂

silvia545
3. bře 2016

@agi ja mám kúzelníkov v RG 😀 tam mi vyčarujú krásne miminko 😉 boože agi ja už teraz rozmýšľam čo a ako bude,ked budem tehu 😉 verím,že to zvládneme s detičkámi ,ved sme mladice 😀 to bude konec vegetu,konec spánku 😕

a stou mrškou zatiaľ nič,madam nie a nie prísť 😠 😠 aj dvere som jej otvorila,aby vedela kam má ísť a ona nič 😀 dnes daľší kúpel,ale to som si už dávala pozor,aby som aranke neublížila 😉

baby dnes si idem zapísať do kalendára plán liečby čo a kedy mám brať,odber a vklad,otočím stranu v kalendári na 2.5. to je v pondelok kedy mám mať vklad ,pozerám jak puk 😅 a ten týždeň kedy mám vklad tam vôbec nieje 😀 😀 týždeň v máji mi začína od 9.5. 😀

sisul_ka
3. bře 2016

@silvia545 to mas co za carovny kalendar, raklamuj ho a mrchu tiez ;) ked nema prist tak sa nasilu vtlaci

sisul_ka
3. bře 2016

@silvia545 a ked ju cakas otvorenou narucov, tak urcite optazuje niekde inde, prave preto sa jej dala prezivka mrcha :D

sisul_ka
3. bře 2016

Dievcence, zatial nestresujem, ved stres je smrrrrrrt :D, no necitim sa najlepsie. Stipu ma oci, tecie mi z nosa a cely den by som len spsla. Sem tam mi pride tak krasne nevolno, ze si to zacinam uzivat :D

silvia545
3. bře 2016

@sisul_ka nič mi nezostáva len prášiť dalej 😀 dnes to bude hlava nehlava 😀 zajtra ked nedorazí pôjdem jej oproti 😀

mne vždy prichádzalo pri malom zle večer,cez deň nič 😉 a so spaním ani nehovorím,som prespala asi celé tehu 😀
a písala mi koordinátorka,že mi pošle na mail zálohovú faktúru,to bude asi šek a ten vytlačím a zaplatím ? 😉

agi
3. bře 2016

@silvia545 Silvi, to je totiž čarovné pondělí, tam je štěstí rezervováno jen pro Tebe, tak aby Ti ho ostatní neodebírali, tak ho ani neuvidí<3 😝. Buď v klidu, já každý měsíc před MS uvažuju, jak řeknu, že jsem těhotná, co budu dělat a jak si to budu užívat, jsme prostě normální mladé ženské s velkou fantazií 😀.
I Tobě bych přála, aby mrška nedorazila a zázrak se stal už o pár měsíců dřív 🙂,..... protože pak jsem už konečně na řadě já 😀 😀 😀 .
vytiskni tu fakturu, vem na poštu, psala jsi tuším, že máte poštovní banku ne? a tam zadáš příkaz k úhradě ;) a pak už jen neexistující pondělí a plodné léto 😉

sisulk:ka@ dneska jsem hledala něco na netu a na emiminu jsem viděla tohle:
První příznaky toho, že vám hrabe ze snažení:
radujete se při pomyšlení na zvracení
vidíte růžové čáry, kde je nikdo jiný nevidí
mocné O již neznamená orgasmus, ale ovulace
nedokončujete slova (ovu, těhu)
používáte tajemné zkratky dc, ms, dpo
utrácíte více za testy, než za oblečení
ve dny okolo ovulace zrušíte veškeré společenské aktivity
močíte na proužek čehokoli
každé cuknutí v břiše je buď ovulační bolest nebo že by implantační?
ranní motto: Nemluv na mě, dokud si nezměřím teplotu!
konečně se těšíte na ranní vstávání - další možnost změřit si teplotu nebo odebrat ranní moč
a zasmála jsem se, vidím se leckde 😀 😀

sisul_ka
4. bře 2016

@silvia545 hej, vytlac si ju pre seba a v banke das prevod na danu zalohovu platbu. Mali by ti poslat aj cislo uctu, samozrejme :D Nezabudni udat info, ze je to zalohova platba za IVF a tvoje rodne cislo, aby na klinike v uctarni mali jasno, ze je to od teba. Riadia sa rodnym cislom, aspon tak mi t bolo povedane.
Kludne sa este informuj u svojej koordinatorky, ona je tam pre teba a mala by ta podrobne o vsetkom informovat, no vzdy je lepsie ak sa budes spoliehat len sama na seba a budes ju bombardovat otazkami kazdy den 😀 Mne je tiez horsie vecer. Aj cez den podbrusko pobolieva, no nie tak silno ako vecer a nevolno mi pride tiez vecer. Az ma teraz pichlo pri vajecniku ako o tom pisem 😀 a krize sa uz tiez ohlasuju, fakt priznaky ako na mrchu, len o dost silnejsie

Strana