Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Baby moje od piatka ma začala znova trápiť krčná :( znovu ako na začiatku bolesť ucha bolesť pravej strany krku a okolo lopatky pravej proste celá pravá strana :( čo mám robiť baby moje; začala dom včera cviky na krčnú tak dúfam; že to zaberie; skúsim ísť na masáže hádam pomôžu; chvíľu bolo dobre a bum :( čítala som aj o tabletkách milgamma sú volnopredajné a dobre zaberajú na chronickú bolesť krčnej; tak skúsim si ich kúpiť čo poviete baby ? A mrcha ešte nedorazila :(
@silvia545 já nevím, prášky potlačí bolest, ale asi toho moc nevyřeší, nemáš u vás tip na někoho dobrého, ke komu bys zašla? U nás bych Ti doporučila, ale je to hodně z ruky <3. Prášky neznám, tak Ti neporadím, hlavně, nebily by se s ničím, co bereš nebo budeš brát?
Ta mrška teda zlobí, míváš to takto rozhozené?
@silvia545 Ahoj,kolikrát jsi měla biochem.těhu? Já dvakrát. Včera jsem byla na OPU 2 IVF. Měla jsi nějaký problém s imunitou? Já s trofoblastem protilátky.
@agi nie moja neberiem nič len vitamíny D E C kys.listovú tento týždeň som to začala brať;magnézium.dočítala som sa; že tieto vitamíny je tiež dobré brať pri krčnej a ešte B čko; tak to si dokúpim; skúsim sa poradiť v lekárni aj ohladne milgammi čo som písala; mám doma dorsiflex tak dnes som si ho nasadila; ten je priamo na krčnú a na svaly; len nech zaberie; lebo ísť ku neurologičke to budem čakať aj vyše mesiaca kedy ma objedná a zase ak by dala rehabku tak na vklad môžem zabudnúť :( skúsim tú masáž a to bankovanie; máme doma aj magnetickú podložku to je taký ako keby tenký matrac tak včera som si ho dala; už budem musieť skúšať hocičo 🙂
@silvia545 tiez som nazoru, ze je to biochemicke, teda bolo :( aj ked nadej umiera posledna, takze umrie zajtra 😠 noradsej teraz , ako neskor 😎 Urcite zakvitneme v maji 🙂 Silvi, kolko budes platit za IVF darovane oocyty atd? Na tu krcnu, teda na/pre celo tele su dobre aj dychacie cvicenia na stranke fertility.sk terapie-dychecie cvicenia. Ja ich cvicim od vcerajsku 😀 to dychanie je velmi dobre aj na pripravu maternice, precitaj si o tom 🙂 a hlavne NESTRESOVAT!!!! 😵
@sisul_ka no téééda,rovnaké mená,tak ked to teraz neklapne,tak v máji nám to určite klapne 😉 zakvitneme ako čerešne 😀
za darované budeme platiť 3 900 eur ,pekná pálka je to 😖
a narobila si mi tu chúťky s obedíkom 😅 zajtra pokukám tie cviky ,teraz cvičím 10 minút doobeda a 10 min. poobede 😉
@tehulka1167 ahoj,ja som mala 2x biochem.tehu,mám za sebou 5 ivf a 2 ivf sa podarilo,ale synček nám zomrel po narodení ☹ a 2x som bola v RF na softe a teraz sme prešli do RG na darované vajká 🙂 nemám vyšetrenie na imunitu,dr. to nikdy odo mňa nežiadal už len kvôli tomu,že som bola 2x tehu a 2x biochem.,u mňa je už problém s vajkami ☹
jééj tak ty budeš mať za chvíľku v brušku bublinku 🙂 koľko si mala vajok 😉 držím palčeky 🙂
@silvia545 proboha. To toho máš hodne zlyho za sebou. Co se stalo tomu děťátku? To je strašný :'(:'(
holky, takhle by to nešlo, já uklidím celý dům, poklidím havěť, sbalím se do práce a vy mi tu popíšete další stránku! 😀
@silvia545 tak snad už si dá říct 🙂, uf uf, to je částka, ale hlavně ať vede k vytouženému 😉
@sisul_ka juja, losos u nás taky fičí, dříve jsem ryby jedla jen pod pohrůžkou násilí 😀 a teď, když se manžel zeptá, co bych si dala, tak mám jasného favorita 😀. Dívala jsem se na to dýchání, už dneska nemám sílu, ale pak na to mrknu 🙂. Nevím, jestli se mi vleze NB do tašky na NB, mám tam sukni, šaty, punčochy, ponožky, ale ten noťas se tam nějak nemůže vejít 😀, tak každopádně na Tebe zítra myslím, ať už to bude jakkoliv <3 a ozvu se až ve středu :-*
holky, jsem ko, jdu do hajan, ráno brzy vstávám, myslím na vás obě a posílám pac a pusu :*
Ahoj holky jsem tady poprve a jsem snazilka. Starsi snazilka 😢 , Uz me je 41 let a rozmyslim nad IVF. Rozhoduji se mezi Reprogenesis, Reprofit, Unica, Helios..Poradte prosim. Snazim se tady vycist co se da, na kazdou kliniku je nejaka chvala a pak nasledne najdu kritiku tak nevim, kterou mam vybrat. Bojim se, ze me reknou, ze vzhledem k memu veku jsou ma vajicka nepouzitelna a budu muset koupit od darkyne. To znamena dite by prevzalo hlavne geny manzela a darkyne vajicek? Moc tomu nerozumim. Ja bych byla nosicka miminka jen? ☹ Nemame zadne deti a prepadava me panickej strach, ze nikdy nebudeme mit detatko. Vzhledem k memu veku si vse budu platit sama. Je tu nekdo samoplatce a kolik priblizne IVF stoji? Co jsem tady vycetla jsou tu velke rozdily, napr v Praze stoji okolo 100 tisic a v Brne v rozmezi od 30 - 90 tisic..Nevedela jsem, ze budou ty rozdily az tak velke. Beru v uvahu, ze ICSI, embryoglue nebo prodlouzena kultivace, zmrazeni embrya jsou extra naklady, ale i tak se jednotlive kliniky dosti lisi..
@sissy28 ahoj snazilka🙂 Ja budem mat v sobotu 42 a nemozem mat vlastne. Nemam vajka, pravdepodobne som to zdedila z otcovej strany, jeho sestra tiez nemohla mat deturence.
Som odkazana na darkynu a tiez som bola nahevana na cely svet, preco prave ja 😠 , no nik za to nemoze, matka prirody to tak zariadila ☹ zo zaciatku som o darkyni ani pocut nechcela. Ano, hovorila som si, ved to nbude mat moje geny atd. Potom mi jedna dobra dusa povedala: ale bude mat tvoju krv aj ked krva skupina nemusi sediet 😉 , lasku, pocity proste, bude to rast v tebe a das mu zivot 😵 Po necelych dvoch mesiacoch sme s manzelom isli do toho a nelutujem aj ked sa nam zatial nedari.
Hadam som ta malinko povzbudila 🙂 Na klinikach, ta urcite budu nahovarat na darkynu, ano, koli tvojmu veku, no nik ta nutit nebude. Rozhodnut sa musis s manzelom 🙂 Ja chodim do Reprogenesisu, tiez mi tato klinika bola odporucana. Na Helios, Repromedu a Unicu som nepocula vela dobreho! Za mna jednoznacne Reprogenesis, no vzdy najdes vsade nieco, co sa ti nebude pacit. Prajem pekny den, musim do prace.
@sissy28 ahoj snazilko, moc drzim pesti v rozhodovani. Ja prosla tri kliniky, Unicu, Reprofit a ReproGenesis. Unicu urcite NEDOPORUCUJI. Reprofit je fajn, ale uz ne to, co to byvalo, maji hodne klientu a uz tak nejak neni tolik casu se jim venovat. Ale urcite to neni spatna volba, jen nedoporucuji MUDr. Otevrela. Reprogenesis je super, my tam presli z RF proto, ze tam odesel nas lekar. Jako samoplatci jsme plati celkovou sumu s DV necelych 100 tis. Samotny pokus stoji 93 tis. plus lekypro me. Mame z DV iz syna a bylo to to nejlepsi rozhodnuti a ani me nenapadne nad tim nejak premyslet. Sama se kolikrat pristihnu, jak rikam, ze to a to ma po mne 🙂. Kdybys mela jakekoliv otazky klidne se ptej i do zpravy.
Ja jsem dnes 6. den po transferu a test je negativni. U syna uz jsem mela pozitivni ☹.
@misha83 bozenkuuuu, misha to je velmi soro testovat, potom sa zbytocne stresujeeees! Keby som mohla, hned by som ti volala 🙂 a nezabudaj, ze pokazde su vysledky rozlisne. Nemozes sa spoliehat na to, ze vsetko bude tak, ako pred tym u syna. Takze kluuud a ked uz testujes, tak skus znova o tri dni 🙂 To bude 9ty den a zelam ti, aby si na testiku videla krasne // dialnicky 🙂
tak dievcence, HCG sa nezvysilo ale kleslo na 4. Je to takto lepsie! Urcite tam bol dovod, preco to nevyslo. Musim sa dat esteraz poriadne vysetrit na imunologii, nie len zakladne vysetrenie ale na vsetko aj na alergiu atd. Kto vie,kde je pes zakopany! Ved darkyna mala 21 rokov, ja som bola perfektne pripravena, lepsie ako minule a tam som veru otehotnela morulkou, aj ked to nedopadlo, a teraz ked som mala vsetko na 100% a kvalitnu 5AA blastocystu, tak totok ☹ Niekde bude urcite daka galiba, budem sa musiet na to pozriet vlastnym, odbornym okom 😎 😀
@sisul_ka my jsme meli 2x IVF s vlastnimi vajicky, pak IVF s darovanymi a potratila jsem, pak jsme zmenili kliniku a mela jsem 4 minimalni IVF s vlastnimi vajicky, pak 1xIVF s darovanymi (z nej mame syna), pak KET a ten nevysel. Pote jsme zmenili kliniku a ted tedy 10. pokus celkem, ale treti IVF s DV.

@sisul_ka 😀😀 panečku, to je nápad! 😀