Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Ahojte baby,trošku som Vás zanedbala,ale posnažím sa to napraviť 😀
znovu som na tabletkách 😠 zajtra som objednaná na masáž,tak hádam,teda verím že zaberie 😉
a mrcha stále nedorazila 😠 😠
no a idem si Vás teraz prečítať,vy ste tu napísali tuším lietánie 😀 😀
@silvia545 to je dobre vedet,ze pri mini IVF jen tabletky, ja bych se pokusila prvne o minimalni IVF, ja se injekci bojim, teda nee injekcii jako takovych, ale ze me rozhazou cyklus, ze je to celkem velkej zasah do organismu, aby se uvolnilo vice vajicek, a jeste k tomu kdybych treba podstoupila vice IVF to mozna muze zpusobit pozdeji ranny nastup menopauzy - mozna nevim..ale je fakt, ze v mem veku me nejspis budou hnat do normalniho IVF. Hlavne, aby bylo mimi. 😕
@silvia545 Silvi, a jak Ti na krk dělá teplo? Jak jsou takové ty nahřívací dečky i kolem krku, nepomohlo by to k uvolnění? Já jednou zkusila na záda zahřívací náplast, co jsem dostala k bylinám z čínské medicíny a bylo to úžasné, pomohla mi během dvou dnů, něco podobného se dá koupit i v lékárně, ale možná by stačilo to jen něčím nahřívat (třešňové pecičky, špalda, pohanka ... )
@silvia545 Aha ☹ to je skoda uz jsem se videla jak vezmu par prasku a budu tehotna a ted vidim, ze takovej prasek zpusobuje problemy. Dobre je, ze jsi me na to upozornila. Ja se porad rozhoduji do ktereho car mam jit. Ja jsem takova neaktivni pred mrskou, protoze doufam, ze ji nedostanu a nebudu potrebovat zaden car, ale ja ji pak dostanu a uchyti me panika co s tim..Mam kamaradku a ta zacala s Helios tak cekam jak ona dopadne. Jinak jste me tady presvedcily na RG , kde je pry nejakej uzasnej Stelcl. 😀
pan dr Stelcl je nase srdiecko 😎
@agi kiežby si mala pravdu a ms konečne dorazí 😅
teplo mi robí dobre,aj ked sa sprchujem tak si púšťam prúd teplej na krk,dcera mi aj s fénom nahrieva ,ale len ked príde z práce,niekedy sa jej ani nechce a večer nasadne do auta a páli k priateľovi 🙂 vieš že som rozmýšľala nad náplasťami ? v piatok behnem do lekárne a sa na to popýtam 😉
@silvia545 ano prvni IVF, teprve se vzdelavam co se tyce IVF a tady jsem se dosti poucila o vykonech. Snazime se s kamaradkou ta je aktivnejsi byla uz v Helios, ale nejak ji nejspis nepresvedcili. Pro nas je to slozitejsi, protoze bydlime prechodne v Britanii. Takze musime cestovat. Nebude to jednoduche v praci, protoze musim vzit volno nebo se jen soustredit na IVF a dat vypoved. Proto me to taky bude trvat nez se rozhodnu. Nejlepsi by bylo kdybych pred stimulaci pri a po transferu byla v Brne, abych se mohla plne soustredit a ne litat po letistich, brat si porad v praci volno. Nevim jak to skloubim dohromady. Ocekavala jsem, ze kamaradka se do toho pusti, hned otehotni, doporuci me bezvadneho doktora a je se do toho hned pustim po ni. Jenze ona prijela z Brna jaksi zklamana a tak nase IVF akce vazne. 😢 Ja jsem starsi a tak se musim vice snazit, no vsak me to prepadne az prijde mrska. Musim se zeptat Sisulky jak prijizdela z Francie na IVF.
@silvia545 uz mam len jeden zazrak v mrazaciku ☹ , a chcela by som ho co najskor zohriat a dat mu teplucko domova 🙂 Najprv si chcem dat poriadne vysetrit imuno a dost dlho sa caka na vysledky. Zajtra by nam sekretariat mal dat termin k mojej lekarke, tak len dufam, ze to bude max. buduci tyzden. A hned jak budu vysledky, pojdem na Ket, no skor ako v maji to nevidim. Zatial budem pracovat, praca slachti 😀 sem tam si zajdem do vlhkej sauny, viac sa budem venovat spravnemu dychaniu a cviceniu 🙂
@sissy28 tiez som si musela vybavit par dni volna, letenku som si kupovala hned ako som mala dobru vysku sliznice a termin na ket. Samozrejme, to cestovanie je narocne. Let do Viedne a potom autobus do brna, no da sa to sklbit. Skor ta letenka, ak ju kupujes na poslednu chvilu, tak je dost draha ☹ Zatial to zvladam ale uz nemam dovolenku, dokonca som do minusu 😀 a nova mi nabehne az v lete.
@sisul_ka jo ja ted hledala tvuj prispevek kde jsi psala o tom jak jezdis z Francie, ale nemohla jsem ho najit,protoze me porad nekdo rusi, misto toho jsem nasla fotku tveho pozitivniho testu, ja nevedela tak velke gratulace!!! Jee ty uz jsi tehulka. Doufam, ze nas tak rychle neopustis. No a vratim se k tomu co jsem se chtela zeptat, ja tu vycetla, ze pri stimulaci porad kontroluji na ultrazvuku vyvoj vajicek atd..pak par dni nic a pak transfer, ale i po transferu by bylo dobre mozna par dni lezet..takze ja s moji povahou bych nekde nejradeji behem IVF nekde zalezle a prolezela 3 tydny 😀 ..Neumim se predstavit litat sem a tam..Kolik dnu jsi teda byla v Brne pri poslednim IVF?

@agi Taky jsem zvedava jestli budou tlacit do darovanych vajicek, snad ne, snad daji sanci prvne tem nasim. Ja nedavno cetla, ze je vetsina zen , ktere jdou na potrat jsou po ctyricitce a take bylo uvedeno mnoho celebrit, ktere rodily v pozdejsim veku na kterou si pamatuji - Hally Berry, Cheryl Blaire..takze bychom mely mit sance..i s vlastnimi vajicky. 🙂