icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

sissy28
9. bře 2016

@agi Taky jsem zvedava jestli budou tlacit do darovanych vajicek, snad ne, snad daji sanci prvne tem nasim. Ja nedavno cetla, ze je vetsina zen , ktere jdou na potrat jsou po ctyricitce a take bylo uvedeno mnoho celebrit, ktere rodily v pozdejsim veku na kterou si pamatuji - Hally Berry, Cheryl Blaire..takze bychom mely mit sance..i s vlastnimi vajicky. 🙂

sisul_ka
9. bře 2016

@agi ahoj moja, nie, Silvia sa neozvala, dufam, ze ju ta mrcha nezhltla 😉 Nieco mi nasepkava, ze to moze mat nieco spolocne aj s bankou, ktorej sa chysta predstavit 😎 😀

sisul_ka
9. bře 2016

@sissy28 samozrejm napisu aj vzdelanie, no to si ty do dotazniku zadat nemozes. Kazda darkyna musi mat min. stredoskolske vzdelanie 🙂

silvia545
9. bře 2016

Ahojte baby,trošku som Vás zanedbala,ale posnažím sa to napraviť 😀
znovu som na tabletkách 😠 zajtra som objednaná na masáž,tak hádam,teda verím že zaberie 😉
a mrcha stále nedorazila 😠 😠

no a idem si Vás teraz prečítať,vy ste tu napísali tuším lietánie 😀 😀

silvia545
9. bře 2016

@sissy28 ahoj pri minimálke berieš len lieky clostil,pri normálnej picháš injekcie od 2 alebo 3 dňa cyklu 😉

silvia545
9. bře 2016

@sisul_ka 😀 porazí ma z teba,čo si si myslela,že som už v lochu 😀 😀

je mi ľúto,že ti to nevyšlo ☹ máj bude náš 🙂

silvia545
9. bře 2016

@agi jááj moja,tá mrcha ma dobre trápi,ked nedorazí tento týždeň ,pôjdem môjmu gynekol. 😉

a ešte,ked tak odskakuješ od plotny do práce,nezabudni ju vypnúť 😀

silvia545
9. bře 2016

@sissy28 prešla som do RG,lebo môj dr čo bol v RF tak odišiel a pracuje už len v Olomouci a to sú zase km navyše a môjmu sa už dalej za ním cestovať nechcelo 😒

agi
9. bře 2016

@sisul_ka uf, je to dobrý, nevzala si děravé punčochy! 😀

@silvia545 tož božatko, mrška nikde, bolesti na krku, Ty už nevíš, jak bys nás zaujala 😝 ty tabletky máš z jak jsi psala? hlavně ať zaberou <3 a ta mrška je teda pořádná potvora!
s plotnou se neboj, já moc nevařím, já ji spíš uklízím😀

sisul_ka
9. bře 2016

@silvia545 ahoj stratena 😉 Moja mrcha by sa mala dostavit vo stvrtok, aspon tak som jej nakazala 😎 a mozno budeme mrskovat spolu, rada sa podelim 😀

sissy28
9. bře 2016

@silvia545 to je dobre vedet,ze pri mini IVF jen tabletky, ja bych se pokusila prvne o minimalni IVF, ja se injekci bojim, teda nee injekcii jako takovych, ale ze me rozhazou cyklus, ze je to celkem velkej zasah do organismu, aby se uvolnilo vice vajicek, a jeste k tomu kdybych treba podstoupila vice IVF to mozna muze zpusobit pozdeji ranny nastup menopauzy - mozna nevim..ale je fakt, ze v mem veku me nejspis budou hnat do normalniho IVF. Hlavne, aby bylo mimi. 😕

silvia545
9. bře 2016

@agi áno moja mám aj tie,ale ešte mi dr predpísal dorsiflex a ked nepomôže tak znovu neurologičke 😖 ešte som sa dočítala o parafíne,že veľmi zaberá,ale to sa mi zdá dávajú len na rehabkách,zajtra sa spýtam masérky či nemá tiež niečo také 🙂

silvia545
9. bře 2016

@sisul_ka že starena 😀 teraz sa tak aj cítim 😨
moja mená rovnaké, plodiť budeme narovnako,tak mi zajtra pošli z tej tvojej kúsok ms ked príde,nech sme kompletné 😀

silvia545
9. bře 2016

@sisul_ka jéééjha 😀 niečo som dokomolila,ty si napísala stratená a ja čítam starena 😀 😀

silvia545
9. bře 2016

@sissy28 len po clostile sa lúbia tvoriť cysty,ja som vždy mala na jednom vaječníku a potom sa mi na nom netvorili vajká 😖 aj viaceré baby majú tiež skúsenosti takéto s clostilom,ale držím palčeky aby si bola výnimkou 🙂 a už si sa rozhodla kam pôjdeš do akého caru ? 🙂

sisul_ka
9. bře 2016

@silvia545 daj si okulaaaare ked citas starena namiesto stratena 😀 Ale mrcha moze byt starena a vlecie sa k tebe pokolenacky, preto tolko maska 😎 ano dokomolila si to, ale len malinkoooo 😉

agi
9. bře 2016

@silvia545 @sisul_ka holky, já vám do toho nechci kecat, ale vypadá to, že zítra mají Silvie a dcera Sylvie velký MS den 😀.-D.-D já chtěla až v pátek, ať mi vyjde ovu na další víkend a nepropásnu ji mimo domov, ale už ji asi ani progesteronovým krémem neukecám 😀

agi
9. bře 2016

@silvia545 Silvi, a jak Ti na krk dělá teplo? Jak jsou takové ty nahřívací dečky i kolem krku, nepomohlo by to k uvolnění? Já jednou zkusila na záda zahřívací náplast, co jsem dostala k bylinám z čínské medicíny a bylo to úžasné, pomohla mi během dvou dnů, něco podobného se dá koupit i v lékárně, ale možná by stačilo to jen něčím nahřívat (třešňové pecičky, špalda, pohanka ... )

sissy28
9. bře 2016

@silvia545 Aha ☹ to je skoda uz jsem se videla jak vezmu par prasku a budu tehotna a ted vidim, ze takovej prasek zpusobuje problemy. Dobre je, ze jsi me na to upozornila. Ja se porad rozhoduji do ktereho car mam jit. Ja jsem takova neaktivni pred mrskou, protoze doufam, ze ji nedostanu a nebudu potrebovat zaden car, ale ja ji pak dostanu a uchyti me panika co s tim..Mam kamaradku a ta zacala s Helios tak cekam jak ona dopadne. Jinak jste me tady presvedcily na RG , kde je pry nejakej uzasnej Stelcl. 😀

sisul_ka
9. bře 2016

pan dr Stelcl je nase srdiecko 😎

silvia545
9. bře 2016

@sisul_ka takže a teraz mi popíš plány na marec a apríl 😀 chceš KET na apríl ? kolko máte ešte zmrzliniek ? 🙂

silvia545
9. bře 2016

@agi kiežby si mala pravdu a ms konečne dorazí 😅
teplo mi robí dobre,aj ked sa sprchujem tak si púšťam prúd teplej na krk,dcera mi aj s fénom nahrieva ,ale len ked príde z práce,niekedy sa jej ani nechce a večer nasadne do auta a páli k priateľovi 🙂 vieš že som rozmýšľala nad náplasťami ? v piatok behnem do lekárne a sa na to popýtam 😉

silvia545
9. bře 2016

@sissy28 moja ten dr.je fakt úžasný,na všetko odpovie,vysvetlí,nemáš nad čím rozmýšľať,on predtým pracoval v Reprofite a prešiel do RG,takže môžem odporučiť 🙂 toto bude tvoje prvé ivf? 🙂 ja som tiež bola na tom tak ako ty,som si myslela prvé ivf a hned budem tehu,ale houby 😒

sissy28
9. bře 2016

@silvia545 ano prvni IVF, teprve se vzdelavam co se tyce IVF a tady jsem se dosti poucila o vykonech. Snazime se s kamaradkou ta je aktivnejsi byla uz v Helios, ale nejak ji nejspis nepresvedcili. Pro nas je to slozitejsi, protoze bydlime prechodne v Britanii. Takze musime cestovat. Nebude to jednoduche v praci, protoze musim vzit volno nebo se jen soustredit na IVF a dat vypoved. Proto me to taky bude trvat nez se rozhodnu. Nejlepsi by bylo kdybych pred stimulaci pri a po transferu byla v Brne, abych se mohla plne soustredit a ne litat po letistich, brat si porad v praci volno. Nevim jak to skloubim dohromady. Ocekavala jsem, ze kamaradka se do toho pusti, hned otehotni, doporuci me bezvadneho doktora a je se do toho hned pustim po ni. Jenze ona prijela z Brna jaksi zklamana a tak nase IVF akce vazne. 😢 Ja jsem starsi a tak se musim vice snazit, no vsak me to prepadne az prijde mrska. Musim se zeptat Sisulky jak prijizdela z Francie na IVF.

sisul_ka
9. bře 2016

@silvia545 uz mam len jeden zazrak v mrazaciku ☹ , a chcela by som ho co najskor zohriat a dat mu teplucko domova 🙂 Najprv si chcem dat poriadne vysetrit imuno a dost dlho sa caka na vysledky. Zajtra by nam sekretariat mal dat termin k mojej lekarke, tak len dufam, ze to bude max. buduci tyzden. A hned jak budu vysledky, pojdem na Ket, no skor ako v maji to nevidim. Zatial budem pracovat, praca slachti 😀 sem tam si zajdem do vlhkej sauny, viac sa budem venovat spravnemu dychaniu a cviceniu 🙂

sisul_ka
9. bře 2016

@sissy28 tiez som si musela vybavit par dni volna, letenku som si kupovala hned ako som mala dobru vysku sliznice a termin na ket. Samozrejme, to cestovanie je narocne. Let do Viedne a potom autobus do brna, no da sa to sklbit. Skor ta letenka, ak ju kupujes na poslednu chvilu, tak je dost draha ☹ Zatial to zvladam ale uz nemam dovolenku, dokonca som do minusu 😀 a nova mi nabehne az v lete.

sissy28
9. bře 2016

@sisul_ka jo ja ted hledala tvuj prispevek kde jsi psala o tom jak jezdis z Francie, ale nemohla jsem ho najit,protoze me porad nekdo rusi, misto toho jsem nasla fotku tveho pozitivniho testu, ja nevedela tak velke gratulace!!! Jee ty uz jsi tehulka. Doufam, ze nas tak rychle neopustis. No a vratim se k tomu co jsem se chtela zeptat, ja tu vycetla, ze pri stimulaci porad kontroluji na ultrazvuku vyvoj vajicek atd..pak par dni nic a pak transfer, ale i po transferu by bylo dobre mozna par dni lezet..takze ja s moji povahou bych nekde nejradeji behem IVF nekde zalezle a prolezela 3 tydny 😀 ..Neumim se predstavit litat sem a tam..Kolik dnu jsi teda byla v Brne pri poslednim IVF?

misha83
9. bře 2016

Dnesni testy 🙂 (tri ruzne znacky 🙂, ja jsem testovaci maniak). Jsem 8. den po transferu. Zitra jdu na krev.

agi
9. bře 2016

@misha83 no vida, jak se to vybarvuje 🙂, zítra držím palce! <3

sissy28
9. bře 2016

@misha83 Dalsi tehulka, zasilam velke gratulace!

Strana