icon

Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?

petunie28
21. bře 2015

Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?

misha83
9. bře 2016

@agi dekuji 🙂.
@sissy28 gratulace jeste neee, na ty je brzo 😉

sisul_ka
9. bře 2016

@misha83 jeeee, no vidis, pekne dve dialnicky, tisko sa teskam, budem na teba mysliet zajtra 🙂

sisul_ka
9. bře 2016

@sissy28 bohuzial, nie som. Hcg bolo velmi nizke, prestalo rast, takze o par mesiacov pojdem na dalsi KET.

sissy28
10. bře 2016

@sisul_ka Tak to me je lito 😢 . Urcite priste se povede!

misha83
10. bře 2016

Dnes hcg 9. den po ET 39.8. Dalsi odber v pondeli. Jsem zvedava

agi
10. bře 2016

@misha83 budeme držet palečky 🙂

sisul_ka
10. bře 2016

@misha83 preco si isla uz na 9 den na krv? To ty sama si sa rozhodla? Normalne na krv sa chodi az po 12 dni, no ty si nasa vynimka 🙂 drzim paste a tiez vsetky prsty na nohah 😎

sisul_ka
10. bře 2016

tak, dobre si poznam telo, mrcha dorazila 🙂

misha83
10. bře 2016

@sisul_ka protoze jsem chtela 🙂. Jsem hrozne netrpeliva a chci videt, jestli to pekne roste nebo vubec. Ja i brzo testovala, jsem maniak na tohle 🙂

agi
10. bře 2016

@sisul_ka vítej do klubu 🙂, doufám, že se k nám přidá i Silvia 😉

sisul_ka
10. bře 2016

@agi to dufam aj ja, zasluzi si ju 😀

agi
10. bře 2016

@sisul_ka my ji teda přejem 😀, ale Míše vstup zakazujem! 😝 😉

sisul_ka
10. bře 2016

@agi ano, misha ma zakaz minimalne na 9 mesiacov 🙂

misha83
10. bře 2016

Holky vy jste zlate 🙂.

agi
10. bře 2016

@misha83 no to víš, nejsi Silvia, ani nejsi dcera Sylvie 😀, tak nemáš nárok 😉, opatruj vás a hezky miminku povídej o úžasných tetách, co mu nejpozději v květnu pořídí kamarády 🙂

misha83
11. bře 2016

@agi ani nevis, jak bych vam to prala. Ja se porad bojim tomu uverit. Ale to tak bude jeste dlouho 🙂.

agi
11. bře 2016

@misha83 neboj, pověsíme se Ti na paty 😉, to víš že budeš, začne to dálnicí a pokračuje kontrolami, porodem, institucemi, partnery a kdoví čím ještě :-d😉

@sisul_ka dívala jsem se na ty stránky Fertility.sk , teda musím Ti za ně poděkovat, jsou úžasné, už teda většinu věcí znám a dělám, ale i ty příběhy, dodaly mi zase sílu 🙂 <3

silvia545
11. bře 2016

@misha83 z celého srdiečka potichu gratulujem k // 🙂 nech HCG krásne rastie a bublinka v brušku tiež 😉 takéto správičky vedia človeka povzbudiť 🙂

silvia545
11. bře 2016

@sisul_ka moja nech vyšetrenia dopadnú veľmi dobre ,aby si si mohla vziať zmrzlinku čím skôr domov 🙂 tak ti mrška už dorazila 😉 mne nie ☹ ☹ vždy som mala presne hore dole jeden deň a teraz toto ☹ a jak naschvál môj gynek.má dovolenku 😖

silvia545
11. bře 2016

@sissy28 na rast folíkov môžeš kludne chodiť aj k svojmu dr.,len im potom pošleš vždy mail s výsledkami 🙂 neviem si to predstaviť,aby som lietala hore dole len kvôli tomu,v tom sú ohľaduplný,ja som chodila na kontroly k nim,ale to nieje až toľko kilákov 😉

sissy28
11. bře 2016

@silvia545 Me nic jineho nebude zbyvat, dnes jsem si zasla pro vysledky hormonalniho profilu, tak vyhledavam na google jake jsou normalni hodnoty, tak se me zda, ze by melo byt vse v poradku, ale prohledla jsem jen ty hlavni jak TSH, FSH. Jinym nerozumim, tak uvidim co me k tomu rekne doktor. Mela jsem problemy se srdcem a tak me casto kontroluji krev a vzdy je tam neco zvysene, snad to bude dobry a budu pripravena jet do Cech. Treba dnes me rekli u obvodniho, ze musim videt doktora kvuli tem vysledkum, tak jsem samozrejme rada, ale prvni mozny termin az druhy tyden v dubnu - to je za mesic. Tak si predstav cekat na obvodniho lekare cely mesic. Kdovi jak by to bylo s IVF klinikou to bych tam dorazila v 50ti. Jsem rada, ze mam aspon krevni testy. Na ty foliky to musis ke gynekologovi, ja tu zadneho nemam, tady vse resi obvodni lekar a kdyz mas zenske problemy tak se stara sestricka u obvodniho lekare. Nevim kdoby me tady kontroloval ty foliky. Ja kdyz to vse naplanuji dam vypoved v praci, abych se mohla soustredit jen na IVF, vice me zalezi mit detatko ted nez praci. Pozdeji to nejak dozenu. Ja uz mam plnou skrin oblecek pro miminko, manzel se boji, ze za chvili bude nekde i parkovat kocarek. Je fakt, ze uz na ne koukam. 😒

silvia545
11. bře 2016

@sissy28 mala by si nejakého pohladať,tiež je dobré dať si spraviť stery na chlamídie a na zápal 🙂 a ked si mala nejaký ženský problém,to ako si riešila bez gynekologa ? a AMH máš aké ?
já mám doma komplet výbavu detskú ešte maličkému čo sme nakúpili,mám to všetko v jednej skrini a odvtedy ako nám zomrel som tú skriňu doteraz neotvorila ☹

sisul_ka
11. bře 2016

jaaaaj dievcence, moja lekarka mi dala termin az na 15ho aprila. Do vtedy akoze co, skrabkat sa budem :D ?! Mame zavolat buduci pondelok, ci sa nahodou neuvolnilo miesto. Ja som chcela uz dnes na vysetrenie imuno reprodukcie. Vrrrr, ze trpezlovost ruze prinasa?! Tu vo fr tu vsetko trva veeeelmi dlhoooo, no mrska prisla na cas.
Dnes mi manzel navrhol, aby sme si zobrali psika z utulku :D a potom co?! No predsa babatenko 🙂 !
Nie je to zly napad, no moc sa mi nepaci predstava psika v byte, chudatko. Budeme musiet kupit dom, takze sa pridam na to predstavenie v benke 😎 😀

sisul_ka
11. bře 2016

@silvia545 ajjajajjajaj, malo sa z teba prasilo, preto mrcha nechodiiiii, stale nechodiiii, co je s nou, je ti biedne...... 😎

sissy28
11. bře 2016

@silvia545 to me je moc lito tveho chlapecka. Divala jsem se na fotku, takovy andelicek. ☹
Kdyz jsem mela problemy sestricka vzala ster, poslala do laboratore a podle toho me napsali lek. Tady jakoby gynekologove ani nebyli, urcite jsou nekde v nemocnici na vaznejsi choroby. AMH tu nevidim, treba se to jinak tady jmenuje. Mam - serum T4, Serum testosterone, FSH, LH, serum sex hormone binding glob 😀 , TSH, free androgen index, serum prolactin level a to je vse. Ted musim zagooglovat AMH. 😕 Doufam, ze se ti brzy zadari dalsi chlapecek, aby jsi skrin brzy otevrela.

sissy28
11. bře 2016

@silvia545 Tak AMH test je dulezity..jaktoze tu nikde neni 🙄 , ja si ho tu snad dopisi jako to nekdo udelal s tim testem, jeste si musim najit, ktere hodnoty jsou idealni. 🙂

sissy28
11. bře 2016

@sisul_ka slysela jsem, ze si lidi poridi zviratko a otehotni, mozna se tolik nesoustredi na snazeni a zklamani, davaji lasku zviratku a najednou je test pozitivni. Pejsci, ale zavreni doma trpi. Ja nekdy hlidam od souseda pejska, maji dva pubertaky a nikdo s nim nechodi ven, tak ho nekdy jdu vyvencit. Ten je tak stastny, taha me po celem parku sem a tam, protoze vi, ze si to musi uzit..Je me ho moc lito. Porid si treba andulku, te pustis radio, do klece das zrcatko a muze byt celej den sama doma.

misha83
11. bře 2016

@sissy28 AMH casto neni soucasti zakladniho hormonalniho profilu. Moje AMH je mensi nez 0.08😁.

sisul_ka
11. bře 2016

@sissy28 prave preto som pisala, ze nemam srdce toho psika nechat v zatvorenom byte....uvidime 🙂

sissy28
11. bře 2016

@misha83 porad nic neni ztracene. I s 0.08 se da otehotnet. Vlastne ty uz mas test pozitivni tak se jen tesime na tve dalsi dobre zpravy, take nas tim povzbudis. 🙂

Strana