Klinika Reprogenesis v Brně, máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenost s klinikou reprogenesis?
Dnes hcg 9. den po ET 39.8. Dalsi odber v pondeli. Jsem zvedava
tak, dobre si poznam telo, mrcha dorazila 🙂
Holky vy jste zlate 🙂.
@misha83 neboj, pověsíme se Ti na paty 😉, to víš že budeš, začne to dálnicí a pokračuje kontrolami, porodem, institucemi, partnery a kdoví čím ještě :-d😉
@sisul_ka dívala jsem se na ty stránky Fertility.sk , teda musím Ti za ně poděkovat, jsou úžasné, už teda většinu věcí znám a dělám, ale i ty příběhy, dodaly mi zase sílu 🙂 <3
@silvia545 Me nic jineho nebude zbyvat, dnes jsem si zasla pro vysledky hormonalniho profilu, tak vyhledavam na google jake jsou normalni hodnoty, tak se me zda, ze by melo byt vse v poradku, ale prohledla jsem jen ty hlavni jak TSH, FSH. Jinym nerozumim, tak uvidim co me k tomu rekne doktor. Mela jsem problemy se srdcem a tak me casto kontroluji krev a vzdy je tam neco zvysene, snad to bude dobry a budu pripravena jet do Cech. Treba dnes me rekli u obvodniho, ze musim videt doktora kvuli tem vysledkum, tak jsem samozrejme rada, ale prvni mozny termin az druhy tyden v dubnu - to je za mesic. Tak si predstav cekat na obvodniho lekare cely mesic. Kdovi jak by to bylo s IVF klinikou to bych tam dorazila v 50ti. Jsem rada, ze mam aspon krevni testy. Na ty foliky to musis ke gynekologovi, ja tu zadneho nemam, tady vse resi obvodni lekar a kdyz mas zenske problemy tak se stara sestricka u obvodniho lekare. Nevim kdoby me tady kontroloval ty foliky. Ja kdyz to vse naplanuji dam vypoved v praci, abych se mohla soustredit jen na IVF, vice me zalezi mit detatko ted nez praci. Pozdeji to nejak dozenu. Ja uz mam plnou skrin oblecek pro miminko, manzel se boji, ze za chvili bude nekde i parkovat kocarek. Je fakt, ze uz na ne koukam. 😒
@sissy28 mala by si nejakého pohladať,tiež je dobré dať si spraviť stery na chlamídie a na zápal 🙂 a ked si mala nejaký ženský problém,to ako si riešila bez gynekologa ? a AMH máš aké ?
já mám doma komplet výbavu detskú ešte maličkému čo sme nakúpili,mám to všetko v jednej skrini a odvtedy ako nám zomrel som tú skriňu doteraz neotvorila ☹
jaaaaj dievcence, moja lekarka mi dala termin az na 15ho aprila. Do vtedy akoze co, skrabkat sa budem :D ?! Mame zavolat buduci pondelok, ci sa nahodou neuvolnilo miesto. Ja som chcela uz dnes na vysetrenie imuno reprodukcie. Vrrrr, ze trpezlovost ruze prinasa?! Tu vo fr tu vsetko trva veeeelmi dlhoooo, no mrska prisla na cas.
Dnes mi manzel navrhol, aby sme si zobrali psika z utulku :D a potom co?! No predsa babatenko 🙂 !
Nie je to zly napad, no moc sa mi nepaci predstava psika v byte, chudatko. Budeme musiet kupit dom, takze sa pridam na to predstavenie v benke 😎 😀
@silvia545 to me je moc lito tveho chlapecka. Divala jsem se na fotku, takovy andelicek. ☹
Kdyz jsem mela problemy sestricka vzala ster, poslala do laboratore a podle toho me napsali lek. Tady jakoby gynekologove ani nebyli, urcite jsou nekde v nemocnici na vaznejsi choroby. AMH tu nevidim, treba se to jinak tady jmenuje. Mam - serum T4, Serum testosterone, FSH, LH, serum sex hormone binding glob 😀 , TSH, free androgen index, serum prolactin level a to je vse. Ted musim zagooglovat AMH. 😕 Doufam, ze se ti brzy zadari dalsi chlapecek, aby jsi skrin brzy otevrela.
@sisul_ka slysela jsem, ze si lidi poridi zviratko a otehotni, mozna se tolik nesoustredi na snazeni a zklamani, davaji lasku zviratku a najednou je test pozitivni. Pejsci, ale zavreni doma trpi. Ja nekdy hlidam od souseda pejska, maji dva pubertaky a nikdo s nim nechodi ven, tak ho nekdy jdu vyvencit. Ten je tak stastny, taha me po celem parku sem a tam, protoze vi, ze si to musi uzit..Je me ho moc lito. Porid si treba andulku, te pustis radio, do klece das zrcatko a muze byt celej den sama doma.

@agi dekuji 🙂.
@sissy28 gratulace jeste neee, na ty je brzo 😉