Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?
Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .
@dendis80 Embryu je obecně líp "u tebe" než v petriho misce - ale - těch třídenních může být kupa neživotaschopných, dost vad se projeví 4. den. Mně třeba u vlastních dávali pak zásadně 3 denní, protože do 5. dne typicky nevydrželo nic (ze 4 cyklů jsem měla 5. den jednou jednu blastocytu a to v prvním cyklu, druhý byl bez ET a třetí a čtvrtý vždy 3. den dvě embrya). Takže - pokud dokáží dorůst do blastocyty (nebo se to očekává), tak se typicky vkládá 5. den, kdy už se to trošku vyselektuje o ta špatná. Navíc až blastocyty (5. den) jdou mrazit. V prvním cyklu se to určitě nechává až do 5. dne.
V pondělí jsem šla na odběr vajíček. Minulý týden paní doktorka viděla 2 folikuly a jednoho chcípáčka v druhé části. Výsledkem bylo, že v pondělí bylo 5 folikulů a pouze jedno jediné ale zralé vajíčko. Dnes jsem volala pro kontrolu zda je zatím OK a je...a dali mi termín vložení do dělohy v sobotu. Kdyby se náhodou něco vyvrbilo, budou mi volat, takže se teď budu modlit aby fakt nevolali....snad to bude bojovník. Je to moje poprvé a doufám, že naposledy. Mám strašné nervy.
@volodka162 držím palce aby to byl bojovník a bylo vše v pořádku 🍀. Sobota už je za chvilku 🙂.
@dendis80 No, to moc za chvilku není...ale jak se říká - i ta nejtěžší minuta má 60 sekund...musí se člověk zaměstnat.
@volodka162 musíš si říkat , že pokud to tak má být tak vydrží. Ale chápu , že čekání je hrozné . Držím moc palce . Říkají , že třetí den je myslím kritický ne ? A dnes bylo vše v pořádku 🍀
@dendis80 To jsem právě hledala jaký den už je relativně po krizi ...včera byl první, dnes druhý....tak snad ta prdka vydrží.😁
@volodka162 určitě ano 🍀. Moc bych ti to přála . Snad se na nás všechny usměje štěstí ☺️
Ahoj , tak minuly pátek jsem měla odběr vajíček , vznklo sedm zdravych embryí a jedno včera zavedli ( moje první ET) s tím, že tech zbylých šest budou nechavat do dneska ( do šestého dne ) zda se ještě nezlepší a pak je zamrazí. Dnes ale volali, že do šestého dne nevydrželo ani jedno a přes noc se rozpadli. Jak je to možné 🙁. Bylo tedy vadné i to co mi zavedli ? Nechápu , proč je tedy nezamrazili už včera když to bylo 5. den. Jsem z toho teda dost špatná.

@dendis80 To jsou krasné výsledky, držím pěsti, ať se vše vydaří! ✊ Nás čeká v červenci KET, teď ve středu mám punkci, tak uvidíme 🍀