icon

Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?

dendis80
20. čer 2022

Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .

Strana
z7
aklin
12. zář 2022

@worena další pokus v KET až příští rok. Potřebuji si to v hlavě srovnat. Chci být co nejlépe připravena.

beatkaa91
12. zář 2022

Ahoj Holky,všechny vás tady zdravím 🤗 mám z ketu 2,5leteho chlapečka 🙏 Teď jsem se rozhodla s partnerem že zkusíme ještě štěstí a půjdeme do dalšího Ketu. Máme ještě čtyři 5denni embrya...
Beru 2x denně estrofem a 1x stacyl . Po celou dobu mam brát kyselinu listovou a vitamín D
.. Příští týden mám estrofem zvýšit na 3x1 tbl
19teho máme ultrazvuk a uvidí se kdy proběhne ket. Chci se zeptat je tady někdo na tom podobně?

dendis80
autor
23. zář 2022

@mimig @worena ahoj holky , tak jak jste na tom ? Jak se máte ?

mimig
27. zář 2022

@dendis80 Ahoj 🙂 Dnes potvrzení 8.tt a předání své doktorce, všechno zatím, jak má být 🤍

worena
28. zář 2022

@dendis80 Ahojky, děkuji zatím vše dobré.. Krevní testy mám v pořádku 🙏🍀 Dnes dorazila MS příští týden v pátek by měl být ultrazvuk a pak když bude vše ok a já vyženu tu sliznici pořádně do výšky,bude KET 🍀🍀🍀🙏🙏❤️ Začínám být trošku nervózní ale těším se 🍀🙏❤️😊

worena
28. zář 2022

@mimig To je úžasný 🤩 Obrovská gratulace, ať se i nadále daří 🍀🙏❤️😊

worena
28. zář 2022

@aklin To chápu... Já do toho jdu po roce 🍀🙏❤️

mimig
28. zář 2022

@worena Děkujeme 🤍, držím moc pěsti, ať to vyjde! ✊🍀

mimig
28. zář 2022

@dendis80 A co vy, rostete vpořádku? 🤰🏻

worena
29. zář 2022

@mimig Moc děkuji 🍀🍀❤️🍀🙏

dendis80
autor
30. zář 2022

@mimig moc gratuluji !!!! Úžasná zpráva !

@worena vám moc držím palce ať se vše vydaří . Určitě nám pak napiš 🍀.
Jinak já už jsem v 18. týdnu a čekáme holčičku 😊

worena
2. říj 2022

@dendis80 Moc děkuji, určitě dám vědět 🍀🍀🍀🙏🙏🙏❤️😊

worena
10. říj 2022

@dendis80 Ahojky... Tak už máme datum... Vše je pořádku 🙏🍀❤️ Díky Bohu... Pro miminko si jedu 13.10 ... Jsem tak trochu nervózní ale zároveň se moc těším ❤️🙏🍀 Tak mi prosím všechny držte pěsti ať máme štěstí 🍀❤️🙏

dendis80
autor
21. lis 2022

@worena Ahojky , tak jak vám to dopadlo ? ❤️

dendis80
autor
21. lis 2022

@volodka162 Ahojky , tak jak vám to dopadlo ?

volodka162
21. lis 2022

@dendis80 Děkuji za optání, ale bohužel z prvního pokusu pouze jedno vajíčko = naštěstí dozrálo, ale pak se neujalo v děloze. Podruhé nasadili ty nejlepší léky a z 6 folikulů nevylouply ani jedno vajíčko, takže nedošlo ani k oplodnění...a tím jsem skončila. Dnes jsem nastoupila do nové práce a už chci řešit jiné / lepší starosti.

dendis80
autor
21. únor 2023

@mimig @worena ahoj holky tak jak to u vás dopadlo ? 🙂

mimig
17. kvě 2023

@dendis80 Ahoj 🙂, právě vedle mě leží naše týdenní štěstí 💙, bohužel akutní císař, "díky" kterému se zjistili srůsty v břiše a tudíž pravděpodobný důvod, proč nám miminko nešlo přirozeně! Ale jsme bojovníci, maličký je miminko za odměnu, tak si to příjemně užíváme 🙂

dendis80
autor
19. kvě 2023

@mimig Ahojky, tak to je skvělá zpráva !! Nám už v postýlce také spinká naše březnová holčička ❤️

mimig
19. kvě 2023

@dendis80 Moc gratuluji ❤️

worena
27. lis 2023

@dendis80 Ahoj všem po dlouhé době....Bohužel nám to nedopadlo....Máme poslední embryo ještě ale už rok to odkládám...🙄

Strana
z7