icon

Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?

dendis80
20. čer 2022

Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .

Strana
z7
worena
10. srp 2022

@berushe14 🍀🙏 Vydrž , ještě není nic ztraceno...🍀🙏❤️Ty testy umí pěkně člověka blbnout.... Stalo se mi že test pozitivní a těhotná jsem nebyla...A když jsem těhotná byla,tak test negativní a nejen jeden...To už jsem byla 8 týdnů a jen takový 👻..No a pak už jen bílo až doposud 🙈😔🙃

berushe14
10. srp 2022

@worena neříkám, ze je to ztracené…to “mimino” ve mne je. Ale jestli se dobre vyvíjí, to se uvidí a žádný test mi to neřekne. Krev a utz…vím, ze priste už blbnout s testováním od 3.dne nebudu🙈😂

berushe14
10. srp 2022

@worena když jsem měla et, tak žádná čárka. 3x denne estrofem a 2-2-2 utros. A krámy sem dostala na den presne. Po ket pozitivní testy a za devět měsíců se narodil malý “dabel”…takže uvidime

worena
10. srp 2022

@berushe14 No je hodně holek co říkalo že po Ket to bylo lepší než po et.. Já měla ket jednou a nic .. Vždy jsem jela z nativu...A tak nic .. Teď jdu do zmrzlinek které nám ještě zbývají máme ještě nějaké..🍀🙏❤️

worena
10. srp 2022

@berushe14 Kéž ti to vyjde 🍀🍀🙏❤️

berushe14
10. srp 2022

@worena kez nám to vyjde oběma, tak jak si prejeme🙏❤️

worena
10. srp 2022

@berushe14 Ano kéž by 🙏🍀❤️

dendis80
autor
11. srp 2022

@berushe14 dneska budu moc držet palce aby krev vyšla 🌸

berushe14
11. srp 2022

@dendis80 Dekuji budou volat mezi 2-3 do té doby mi rabne😂

dendis80
autor
11. srp 2022

@berushe14 to věřím , čekání je to nejhorší

berushe14
11. srp 2022

@dendis80 nevyslo to. V krvi pouze 39, vysazují progesteron a budu čekat.

dendis80
autor
11. srp 2022

@berushe14 to mě mrzí . Přeji hodně štěstí do dalšího pokusu.

aklin
13. srp 2022

Ahoj holky, jsem 5 dní po KET v řízeném cyklu estrofem, amelgen a duphaston. Mám za sebou 2 IVF. Do IVF jsme šli, protože mi byly odebrány 2 vejcovody. 1 IVF - od začátku jsem věděla, že je vše špatně. Ani ET ani KET - nezdar. Po změně centra jsme podstoupili 2 IVF. A od začátku to bylo jiné kafe. Po OPU nám až do 5 dne vydržely 3 blastocysty. Jelikož mám pouze jeden vaječník a to ještě zmenšený, tak slušný počet. Doktor byl překvapený. ET se nám nezdařil, embryo bylo geneticky špatné. Po uhnízdění tělo samo vyloučilo. A nyní jsem po KET.

dendis80
autor
14. srp 2022

@aklin tak přeji hodně štěstí 🍀. Budeš zkoušet testovat ? Nebo vydržíš na krev ? 🙂

aklin
14. srp 2022

@dendis80 v den KET mi doktorka pichla injekci s HCG, na název si nevzpomenu. Aspoň díky tomu mi neumožní zkoušet testy. 😁 Říkala jsem si, že nebudu vnímat, kde jaké bolení břicha. Snadno se to říká, hůře se to dodržuje. 3 den po KET jsem se cítila divně, začaly mi bolesti spodku a měla jsem pocit, že se mi rozjíždí MS, po utření papírem jsem měla takový červený hlen. Během dne se už nic takového neopakovalo. Ty bolesti trvají až do dnes. A od 3 dne mě čím dál víc prsa bolí. Hledala jsem info jak to je s estrofem a progesteronem. Mě i přes dávky progesteronu menses přišla. V předchozích pokusech vždy jsem pár dní po transferu špinila až do menses. Teď ani nešpiním ani slabě nekrvácim jako v předchozích pokusech. Možná je to způsobeno estrofenem. Tohle můj 4 transfer. A úprimně, jsem negativ, nedokážu být pozitivní. Prožívat zklamání je to nejhorší.

dendis80
autor
14. srp 2022

@aklin tak moc držím palce 🍀

dendis80
autor
30. srp 2022

@mimig @merope @volodka162 ahoj holky , tak jak se máte ? Zkoušeli jste podstupovat další transfer ?

dendis80
autor
30. srp 2022

@aklin Ahojky , tak jak jsi dopadla ?

mimig
30. srp 2022

@dendis80 Ahoj,ahoj🙂 No, já to mám teprve čerstvě poprvé za sebou, 4.den po KET v nativu, doposud jsem jen s vámi prožívala vaše příběhy zpoza, bohužel asi nervama se mi prodloužil cyklus, bylo to nekončící čekání na tu potvoru🤦🏻‍♀️😄 Při transferu mi odebrali 9 vajíček, 7 jich bylo nakonec schopných jít dál, no a 6.den mi řekli, že mám krásných 5 sněhuláčků 😍, následovala nějaká jejich genetická vyšetření kdy zjistili, že jsou všechna embrya v naprostém pořádku 😊 Beru pouze léky na štítnou žlázu, manžel měl trošku horší výsledky spermiogramu, ale jinak vlastně bez extra zjištěného problému, proto nyní "zatím" nativ. No nebudu lhát, po 3 letech čekání se moc bojím výsledku, ale zároveň tomu věřím, co jiného zbývá 🙏

volodka162
30. srp 2022

Já jsem právě dostala menzes, takže zítra začnou injekce a nová akce IVF pač minule bylo jen jedno vajíčko, takže tak....a bude to poslední šance. Zadala jsem si že pokud bude více vajíček (pokud vůbec bude při mém nízkém amh), tak rovnou dvě...a pak končím úplně s klinikou (nemyslím jako samotnou ale obecně...už nikam chodit nebudu).

mimig
31. srp 2022

@dendis80 A co ty? Jak miminko prospívá? 🙂

merope
1. zář 2022

@dendis80 Já už měla poslední embryjko, tak holt syn zůstane sám. Kdybych moc toužila po dalším, tak se budu zajímat o pěstounskou péči nebo hostitelskou péči z DD nebo něco podobného.

dendis80
autor
1. zář 2022

@mimig tak to moc držím palce ať vše vyjde 🍀.
Já jsem ve 13. týdnu a zitra nás čeká první screening .

@volodka162 moc držím palce , aby se teď zadařilo 🍀

aklin
1. zář 2022

@dendis80 ahojky. Opět to nedopadlo dobře. Týden po negativním výsledků to na mě dolehlo a brečela jsem i za nepovedený únor. Sice mi je lépe a jestli nevyjde ani ten poslední KET, budu potřebovat psychologa, aby mi pomohl se vyrovnat s tím, že budu mít jedno dítě. Zatím se budu duševně připravovat na přijetí posledního embrya a plně věřit, že to vyjde.

worena
2. zář 2022

@aklin Nevzdávej to... Tohle je strašně těžké, znám to dobře... Mám za sebou 11 pokusů 🙈 Máme poslední 2 zmrzlinky 🙏🍀 ... Nemusím ti popisovat své pocity... Naposledy se nepovedlo loni v listopadu to měla být dvojčátka...Taky máme jedno dítě a to nám vyšlo na první dobrou... Holka co já se nabrečela...Chce to čas a moc prostoru aby se člověk jak se říká smířil s Bohem...A že mi to dalo.. Teď jsem v pozici kdy se můžu jen modlit a doufat že to ještě vyjde... Měla jsem jít na KET v září ale že chodím ještě na akupunkturu a musím ještě na krev a vůbec se mi rozhodilo ms po akupunktuře tak jdu v říjnu... Neboj se nic ... Naděje umírá poslední jsem v tom s tebou ..🙏🍀❤️

worena
2. zář 2022

@volodka162 Přeji ti mnoho štěstí 🍀🍀🍀🍀❤️🙏..U nás poslední zmrzlinky 2... Pokud ani jedno už nic dalšího nebude ..Tak kéž nám to všem vyjde...🙏🍀

mimig
4. zář 2022

Ahoj holky 🙂 Pořád jsem si říkala, že to prostě vydržím podle pokynů doktora a testovat budu až 14 dní od KET...dnes mi to nedalo, jelikož mám narozeniny...9.den po KET, co myslíte? 🍀

worena
5. zář 2022

@mimig Krásný ❤️🙏🍀 Tomu říkám dárek k narozeninám.. Hodně štěstí a zdraví.. Ať se vám oboum daří ❤️🙏🍀

worena
6. zář 2022

@aklin Kdy chceš jít na další pokus?

dendis80
autor
7. zář 2022

@mimig no to je nádhera ❤️ Moc gratuluji !

Strana
z7