Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?
Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .
@dendis80 mě taky já teď zase nekrvacim nevím co to je včera jen špinění ale dneska u toho trošku krve bylo a teď zase nic pořád je to jen na intimku ale je mi jasný že těhotná nejsem spíš teď doufám, že nebudu mít ms měsíc 🤔🤣ale bolesti na ms nebo něco nemám vůbec žádný a to já vždy sotva lezu
@dendis80 ráno jsem volala do caru, že test je negativní 🙂 11 máme přijít na konzultaci co s námi s tím, že my jsme zatím rozhodnutý zkusit to samy a případně třeba na jaře bysme šli ještě do jednoho, ale chci se teď hodit do klidu a vypnout trošku. Vím, že to AMH je blbý,na druhou stranu nemyslím si, že je to úplně ztracené...
@lucylju1 Ahojky,moc mě mrzí že to nevyšlo 😔, moc jsem ti to přála, všem holkám tady .... Já mám v září ten Ket a jsem nějaká rozhozená.Na jednou stranu se hrozně těším a na druhou mám strach.. Zvláště když tady potom čtu o zklamání.. Už jsem to i obrečela🥲🥲Asi mi hrabe 🙃... Mé kamarádky dvě co byly, taky se nezadařilo vůbec....No jsem s toho taková nijaká..

@dendis80 nene, počkám do středy jestli nepřijde ms a pak čtvrtek už jdu na tu krev ale připadám si jak kdybych to měla dostat