icon

Kolik stojí zamrazení vajíček a jaké jsou šance?

27. zář 2025

Holky ahojky. Mám přítelkyni. Chce si nechat zamrazit sve vajíčka které se následně oplodni a ja je vynosim. Chci se zeptat jak je toto zmrazovani finance náročné? Jaká je šance ze se to hned nějak uchytí? Jsme okres Karviná případně jaké kliniky by jste doporučili a jak to mají finančně?. A jak to celé probíhá? Děkuji mockrát

anonym_5a8d8f
27. zář 2025

Za mě spíš než mražení (my měli možnost v rámci IVF zmrazit jednu zkumavku po 2 embryích na rok za 2000 nebo 2500,-) jsou dražší léky na stimulaci. Tam jsme nechali z toho všeho nejvíc peněz a částečně to bylo hrazeno pojišťovnou... Celkem nás IVF vyšlo na nějakých 35-40 tisíc.

autor
27. zář 2025
@anonym_5a8d8f

Za mě spíš než mražení (my měli možnost v rámci IVF zmrazit jednu zkumavku po 2 embryích na rok za 2000 nebo 2500,-) jsou dražší léky na stimulaci. Tam jsme nechali z toho všeho nejvíc peněz a částečně to bylo hrazeno pojišťovnou... Celkem nás IVF vyšlo na nějakých 35-40 tisíc.

@anonym_5a8d8f můžete mi napsat email ? Zajímalo by me více informací pokud to tedy nebude problém z vaší strany ☺️ @nynysek7@post.cz

anonym_5a8d8f
27. zář 2025
@anonym_autor

@anonym_5a8d8f můžete mi napsat email ? Zajímalo by me více informací pokud to tedy nebude problém z vaší strany ☺️ @nynysek7@post.cz

@anonym_autor Pokud se chceš ptát, můžeš tady. Třeba někdo další přispěje s další zkušeností.

reeeza
28. zář 2025

Mě řekl doktor přímo na klinice, že mrazit vajíčka je blbost. Jsou daleko křehčí, než embrya a proces rozmrazování jich spoustu nepřežije. Doporučil mi mrazit embrya..Pokud máš přítele, jděte raději do embryí

anonym_4227c8
4. říj 2025

Ahojky chci se zeptat ohledně přímo kliniky Pronatal, jak se počítá poplatek za skladování kryokonzervovaného materiálu, počítá se za každé zamražené embryo??? Nebo je to jako za celek? Děkuji

autor
8. říj 2025
@reeeza

Mě řekl doktor přímo na klinice, že mrazit vajíčka je blbost. Jsou daleko křehčí, než embrya a proces rozmrazování jich spoustu nepřežije. Doporučil mi mrazit embrya..Pokud máš přítele, jděte raději do embryí

@reeeza jak sem psala výše, mam partnerku a použili by jsme darované sperma

autor
21. říj 2025
@anonym_5a8d8f

@anonym_5a8d8f a jaky je prosím rozdíl zda vajíčka nebo embrya ? Embryo je oplodněne?

hennrietta
21. říj 2025
@anonym_autor

@anonym_5a8d8f a jaky je prosím rozdíl zda vajíčka nebo embrya ? Embryo je oplodněne?

@anonym_autor Ano, embryo je oplodněné vajíčko.

autor
22. říj 2025
@hennrietta

@anonym_autor Ano, embryo je oplodněné vajíčko.

@hennrietta a prosím jak to vyjde finančně cca? A jak to funguje kolik se toho oplodnuje? Jde o to že partnerka chce projít změnou pohlaví a chceme využít dárcovské sperma. Ale chceme aby její vajíčko bylo oplodneno a následně bych ho vynosila ja. Aby mělo neco z nas obou. A tam mě zajímá jak to vyjde finančně. A to jak dlouho trvá než se to například uchytí?

janci_k15
22. říj 2025

@anonym_autor Nejsem si jistá, zda nějaká klinika oficiálně podstupuje to, že by do vás vložila oplodněné vajíčko vaší partnerky.

hennrietta
22. říj 2025
@anonym_autor

@hennrietta a prosím jak to vyjde finančně cca? A jak to funguje kolik se toho oplodnuje? Jde o to že partnerka chce projít změnou pohlaví a chceme využít dárcovské sperma. Ale chceme aby její vajíčko bylo oplodneno a následně bych ho vynosila ja. Aby mělo neco z nas obou. A tam mě zajímá jak to vyjde finančně. A to jak dlouho trvá než se to například uchytí?

@anonym_autor S těmito dotazy byste měly oslovit konkrétní kliniky. 😉

jitkasedlackova
27. říj 2025

Já jsem byla na zamrazení vajíček na IVF ve Zlíně a fakt to nebylo nic hroznýho. Celý to probíhalo tak, že nejdřív proběhla konzultace, kde mi všechno vysvětlili. Pak následuje hormonální stimulace pár týdnů, kdy se sleduje růst vajíček ultrazvukem a krevními testy. Samotný odběr je už rychlej zákrok, jde to ambulantně, a hned po něm vajíčka zamrazí. U mě to bylo fakt v klidu, personál je super a snaží se, aby člověk neměl stres. Co se týče ceny, není to to zas úplně šílený. Jinak co se týká pak toho uchycení do budoucna, je to hodně individuální, ale na konzultaci ti reálně řeknou, co je realistický a co můžeš čekat.

ai30
28. říj 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Uspech vam nikdo nezaruci, je to hodne individualni. Je mozne, ze to vyjde uz napoprve, ale taky je treba pocitat s tim, ze budete proces muset nekolikrat opakovat.
Bylo by idealni hledat informace spis nekde na foru, kde lesbicke pary sdileji zkusenosti, bohuzel reproduktivni medicina je v Cr jeste stale orientovana v podstate vylucne na heterosexualni pary.