icon

Kolikátá IUI byla úspěšná?

cabalkova
29. črc 2009

Ahoj holky, kdo jste si nechali pomoct k miminku a podstoupily jste IUI, na pokolikate se to u vas povedlo? My zatim jedeme druhe kolo... 🙂

lory303
17. kvě 2017

Ahojky holky, tak mam po krvi a negativní ☹ počkám až dorazí MS a po MS jdu na druhé IUI. Dr.me uklidnila, ze jsem mlada a ze ty spermie nejsou takova hruza... do ivf me vubec netlacila, spis naopak rekla, ze mam cas... pokud nevyjde ani druhé IUI, tak jsme se domluvili, že půjdu bud na laparoskopii nebo HyCoSy a po tomhle bych sla na třetí IUI se stimulací - injekcema do bricha... hodne me uklidnila tim, ze první IUI vyjde málo komu, cim víc iui, tim je vetsi nadeje, tak mi je o neco lip, ale i tak jsem smutna... vsem čekatelkám drzim moc moc palce 🙏

gransgirl
17. kvě 2017

@lory303 taky to mam tak cekam jestli to vyslo a když ne tak uz mam kontakt na tu pruchodnost a snad to bude v poradku a pak další pokus se stimulaci. Me doktorka taky rikala ze vice pokusu IUI je pak srovatelny s IVF

lory303
17. kvě 2017

@gransgirl a ty pujdes kdyztak uz tento mesic na pruchodnost nebo das jeste na jedno iui? A chces jit na laparo nebo tim roztokem? Doufam tedy a drzim palce at na to nemusis a jsi tehulka uz ted 😘🙏

gransgirl
18. kvě 2017

@lory303 ja jsem ted po druhém IUI a pak pujdu na ten roztok asi musí to být nejak do 10DC a pak se nesmi nic delat takze budu mít měsíc pauzu a podle vysledku se pak uvidi jestli 3 pokus nebo uz IVF doufam ze to mam pruchozi ale musim pocitat se vším. Jsem 5 den po a zadny priznaky krome bolesti prsou nemam minulej měsíc jsem mela snad vsechno najednou

lory303
18. kvě 2017

@gransgirl ja taky pujdu na pruchodnost po druhem iui, pokud by nevyslo.. ale premyslim, ze pujdu spis laparoskopicky nez rotokem nebo ja nevim 😔 jinak bojim se, ze je nemam pruchozi a dve iui by byly k nicemu.. chci vyuzit vsech 6 iui.. o ivf zatim nechci premyslet 😔

gransgirl
18. kvě 2017

@lory303 ja se toho taky bojim ale já nikdy nemela zadny gynekologicky problemy nic tak rikala doktorka ze to pak neni moc pravděpodobný. Ja jsem byla od zacatku smirena s IVF tak bych to nejak tragicky nebrala hlavne aby to konecne vyslo a vydrželo na to az do konce

lory303
18. kvě 2017

@gransgirl ja teda trpim jen na zanety, poslední dobou casto, ale je to vzdy jen 3 denní zalezitost... promin, ze se na to zase ptam, ale uz se mi to plete. Vy mate jaky problem, ze premyslis uz o ivf?

gransgirl
18. kvě 2017

Zatím asi žádnej neznám nebo spíš cekam až nějakou chybu najdou. My jsme to strasne dlouho zkoušeli normalne a nic takze jsem se smířila s IVF myslela jsem ze mi nedozravaji vajíčka kdyz mam anovulacni cykli a pak se zjistilo ze mam ovulaci posunutou

mishacerna
19. kvě 2017

Chtela bych Vam obema poprat at to vyjde. Trpelivost prinasi ruze...ha take trpela na zanety, ovulace si prichazela jak chtela. Dlouha leta nic...proste ty nase zarodecny bunky nechtely komunikovat. Nakonec se ani zadny problem nenasel krome kolisaveho spermiogramu. Jedine snad to, ze kolem krcku delohy se mi tvoril neproniknutelny gel a ten bylo potreba pri IUI poradne vycistit. Takze ja jsem moc stastna za ty nejsikovnejsi lekare...jeden presne vymeril spravny cas a pani doktorka, co provedla IUI, byla proste andelsky sikovna! A taky kura Gynexem pomohla a hlavne psychika. Je treba si v hlave prehodit vyhybku..."pustit to"a netlacit na pilu. Klicem je ten spravny cas a urcite i vy se brzo dockate. Drzim moc a moc palce

lory303
19. kvě 2017

@mishacerna prosim jak prisli na ten neproniknutelný gel v deloze?

mishacerna
19. kvě 2017

No vlastne az pri samotnem vykonu pri zavadeni katetru s promytymi a pripravenymi sp.

kaaacaaatkooo
19. kvě 2017

@lory303 Tou kontrastní látkou to je úplně v pohodě, určitě lepší než laparoskopicky, kdy musíš pak být pár dní doma, ne?

antoaneta
21. kvě 2017

@gransgirl Ahoj, jak se cítíš? Něco nového? Dneska jsme 9 den po IUI, máš nějaké příznaky? Mně teda občas pobolívá břicho, někdy víc, někdy míň, jeden den hodně, to mě tam tak strašně píchalo a bolelo, že mě napadlo i to, že se může dít něco, co se dít nemá, ale pak to nějak přešlo samo, tak jsem to přestala řešit, včera a dnes nově po probuzení tak nějak divně, jako žaludek tak trochu na vodě, ale pak to přešlo. Myslím si, ale že těhu nic tomu nenasvědčuje, že to bylo buď jen večerním jídlem anebo psychikou...Jak jsem byla od začátku v pohodě a pozitivně naladěná, tak teď mě trochu ta pozitivní energie opouští, víc se začínám sledovat, víc na to myslet, a do hlavy mi čím dál víc lezou myšlenky že to zase nevyšlo. Cítím se totiž tak nějak bolavě, jako před menses, nebo při ní. Tak hnusně, že už jsem si říkala, ať už to radši dostanu a mám to za sebou. Co ty? Psala jsi že tě bolí prsa, to by mohlo být znamení, ne? A plánuješ dělat test? A který den? Co jsem tu četla, tak pokud byly holky těhotné, čárky měly dokonce už 10 den......No já určitě tak brzy - zítra, dělat nebudu...ne že bych třeba nechtěla, ale zjistila jsem že žádný test doma už nemám, zůstala mi jen velká zásoba ovulačních, od minule jsem si ty těhu asi všechny vybrala, sakra, a zítra se ještě nikam do lékárny nedostanu.

antoaneta
21. kvě 2017

@mishacerna o tom neproniknutelným gelu v děloze jsem taky neslyšela....hmm to je zajímavý, ale snad by to ti doktoři u nás taky poznali....doufám, ....ale ta hadička se spermijkama se jim tam podařila zastrčit, (teda doufám, že až tam kam měli), tak to nemá cenu řešit. A pochopila jsem dobře, že se teda u Vás povedlo a IUI se vydařilo, jo? A prosím kolikaté? A měla si prosím nějaké těhu příznaky po? Jak ses cítila? A kolikátý den jsi měla pozitivní test? Děkuji

gransgirl
21. kvě 2017

@antoaneta me pořád bolí jen ty prsa a trosku me picha v podbrisku občas nejak to tenhle měsíc tolik neresim jen odpocitavam dny ale taky tomu moc neverim chci pockat nejmene do středy nejlip patek ale to nevim jestli vydrzim nadeje umira posledni ne

antoaneta
21. kvě 2017

@gransgirl je pravda že já to taky tenhle měsíc neřešila a i když jsem teď už trochu řešit začala, tak určitě ne ještě tolik, jako minule. Je to rozdíl, jít poprvé a podruhé viď? Teď jsem byla nějak klidnější, vyrovnanější, asi tím, že už jsem věděla co od toho můžu čekat a tím, že jsem byla bez stimulace a těch dalších příprav kolem, tak i ten přístup k tomu je asi takový. A možná i k tomu případnému neúspěchu. Je to jako měsíc nevydařených pokusů s manželem. A tak jsem se i na to nastavila. Ale přiznám se, že mě teď trochu rozhodily špatné zprávy od holek,(proto to větší sledování), přijde mi že je nyní těch neúspěšných celkem dost....bylo by na čase to zase trochu prolomit, co? 😉 Takže říkáš středa...nebo pátek....o.k., doplním zásoby a čůrat budeme spolu 😀

gransgirl
21. kvě 2017

@antoaneta jo poprve jsem tomu nejak verila mela jsem snad vsechny priznaky a ten nezdar byl pro me psychicky tezkej ted se snazim na to tolik neupinat a verit ze to jednou vyjde

princessska
21. kvě 2017

Ahoj holky snad nevadí, že se k diskuzi přidám.. 😊 tento měsíc nás to také čeká pozítří začínám s clostilbegitem.

roxynka
21. kvě 2017

Moc, moc gratuluju, preju hodne moc zdravi a uzivej ten pocit stesti.Moc zavidim 🙂 :-* Ja jsem chtela zkusit druhe iui bez clostiku, ale nemela jsem zadny folikul;( takze musim stimulovat a cekat na dalsi moznost uz radeji zase s hormony.

roxynka
21. kvě 2017

@sies Moc, moc gratuluju, preju hodne moc zdravi a uzivej ten pocit stesti.Moc zavidim 🙂 :-* Ja jsem chtela zkusit druhe iui bez clostiku, ale nemela jsem zadny folikul;( takze musim stimulovat a cekat na dalsi moznost uz radeji zase s hormony.

roxynka
21. kvě 2017

@antoaneta Prvni pokus nevysel a navic jsem mela pak menstruaci jen jeden den, to se mi nikdy nestalo.Sla jsem 12 DC na iui ale nebyl zadny folikul, tak musim az v cervnu. Clostalgebit budu uzivat a utrogestan pry nemusim.Moc ti drzim palce a jsem stastna, ze to tady holkam vychazi, dava to nadeji🙂

mishacerna
21. kvě 2017

@antoaneta...takze inseminace se povedla hned prvni. Jinak predtim byly dlouhe roky kdy nic. Clostiky a planovani...nezabralo, jak uz jsem psala.
Lekar mi dal sanci 12 procent. Chtel jeste pripadne jeden pokus a pak uz IVF. Do toho bych osobne ale asi nemela odvahu jit.
Ja si test delala az pozdeji, protoze to prislo do obdobi Vanoc a pak Silvestra a ja mela na starosti invalidni maminku, takze na cekani a testovani nebyl cas. Vynechani menzesu bylo az prvni znameni. Jinak hen velka unava a nechut ke slaveni s alkoholem😀. Pozdeji pichani v podbrisku v miste delohy. Drzim palecky

gransgirl
22. kvě 2017

@antoaneta jak se citis???? Me dnes teda začal docela bolet podbrisek tlak jak před ms a od vecera je mi na zvraceni tak to vypadá na PMS spíš ale treba telo prekvapi

antoaneta
22. kvě 2017

@gransgirl Ahoj když si čtu tebe, jako bych viděla sebe. Cítím se totiž taky tak všelijak, břicho sice už tak výrazně nebolí jako ještě v pátek, ale citlivý pořád je. Občas píchne, vpravo, vlevo, dole, pak mi to jde tak nějak do stran přes kyčle, ranní stavy žaludku na vodě přetrvávají, není to doslova na zvracení, ale je mi prostě divně. Ospalost a žravost se mě taky týká. No právě, když v tom budu chtít vidět těhotenství, tak ho tam uvidím, když jen vedlejší účinky utrogestanu, psychiky, toužebného přání, nebo příznaky před menstruací, tak uvidím ty. Všechno z toho je možný. Musíme hold vydržet a nechat to na tělu, jak se zařídilo a jak nám na to samo za pár dnů odpoví. Dneska jsme 10tý den, pokud by jsme těhotné byly, těhotenský test by to už mohl ukázat, ale nevím jestli se do toho pouštět? Máš jít na krev, nebo jen v případě pozitivního testu? Mě řekli, že za 14 dnů po, na krev, testovat nejdřív jeden, dva dny před tím. Minule jsem to tak udělala a kde nic tu nic, ale sestrička mě i tak uklidnila, že to nemusí nic znamenat, že ukáže až krev, že mám přesto přijít, že na domácí testování to může být ještě pořád brzy. Tak nevím. Jestli tento měsíc testnout klidně dřív, nebo až pozdějc, nebo vůbec, aspoň bych ušetřila, ještě nemám koupeno. Myslím, ale že pokud by se tentokrát podařilo, tak by to tam už bylo...

lory303
22. kvě 2017

@antoaneta Ahojky, kdyz to ctu, tak jsem prozivala to same s testovanim.. na krev jsme mela jít 15DPO, ale testovala jsem uz 13DPO. Ted me ceka druhe iui a budu asi testovat uz 11-12DPO, protoze kdybych tenkrat nestovala a cekala na krev, tak bych se tam dr.slozila a i rozbrecela, takto jsem si pobrecela doma a sla tam s tim, ze tehu na 99% nejsem a pripravila si otazky co bude dal, takhle bych byla asi v soku a nic ze sebe nevydala... ted chci testovat jeste driv... ono totiz po iui si myslim, ze 11-12DPO uz dusik musi jit videt, a kdybych nahodou zase nic nemela na testu a na krvi mi rekli, ze jsem tehu,tak by me to jen prekvapilo... nebo ja nevim.. jeste presne nevim co budu delat, ale vim, ze nez jsem testovala, tka jsem hodne premyslela a pak jsem jen byla nervozni.. je to sok, kdyz tam ta druha carka neni, ale zase jsem mela moznost premyslet co bude dal a vse to na dr.vychrlit... drzim palce at mas // 🙏😘

antoaneta
22. kvě 2017

@lory303 jojo, jak píšeš, myslím že když se povede tak dušík vidět v tu dobu je. Některým holkám byl vidět už i dřív, 10tý den, jedna dokonce sem dávala fotky testů už od ovulace a 8mý den po IUI bylo už vidět, že se u ní zadařilo. Možná taky záleží na druhu testu, jestli se spermijka chytne hned, nebo jak moc tělo produkuje hcg. Testovat určitě budu dřív, na krev až čekat nebudu, sice i minule jsem si o výsledek volala až několik hodin po, ale chtěla bych už být na to trochu připravená. Prostě jak si psala, případný neúspěch si chci už trochu prožít doma a v klidu sama. A s ním i tam půjdu. Děkuji za držení palečků, jsem zvědavá, jak to dopadne tentokrát, nemám ani páru a zbytečně si fandit nechci, ať to zklamání není pak tak velké.

gransgirl
22. kvě 2017

Ja mam teda dneska křeče jak pri prvnim dni ms fakt silny ale vytok ani krvaceni neni jen ta bolest je silna a nepříjemná a to mam mit ms az 25.5

uzivatelkapetra
22. kvě 2017

Ahojte, ve středu dopo jdu na první iui, pak půjdu na odpolední. Není na to potřeba odpočinek a radši si vzít volno?

lory303
22. kvě 2017

@antoaneta presne jak pises... nejhorsi je cekaní par dní pred MS a potom cekaní na dalsí iui. To uplne nesnasím 😀 pocítam dny... minule jsem mela folik na leve strane, tak si preju,aby ted byl na prave, protoze pokud bych mela levy vejcovod nepruchodny, tak treba pravy by nemusel byt, ale to uz jsou jen moje spekulace, treba je mam pruchodne oba, jen se proste nedari 😒

antoaneta
22. kvě 2017

@gransgirl no já teda měla taky takový silný bolesti, křeče, jako bych už menses měla, nebo ji každou chvilku dostat měla. Občas jsem i koukla, jestli se už něco neděje, ale to jen ten Utrogestan. Už sem si i říkala jestli to mám dostat, tak ať to dostanu, hlavně ať to mám už za sebou. Fakt hnus. I v zádech mě bolelo. Minulý týden, teď už teda ne. Jako bolesti trochu mám, trochu jako ovulace, nebo odeznívající menses. Vím, je to divný, napadaly mě i blbé myšlenky, že se něco děje, něco co se dít nemá, že je něco špatně. Jako že se třeba povedlo a hned se zase pokazilo. Do té doby mi šlo na to nemyslet, ale s tím bolením to už nešlo a teď jak se ty dny blíží už taky ne. Před chvilkou jsem měla i takový záchvět že si někam sjedu koupit ten test a už to zkusím. Ale pak mě to zas přešlo. Vím, že je to těžký, ale zkus na to nemyslet a na bolesti se nesoustředit. Kdo ví, co se tam děje. Třeba to může být naopak k těhotenství, potřebuje se to tam všechno roztáhnout a tak...vydrž! Myslím na tebe a jak se rozhodneš testovat, tak mi dej vědět, půjdu do toho s tebou!!!!

Strana