icon

Kolikátá IUI byla úspěšná?

cabalkova
29. črc 2009

Ahoj holky, kdo jste si nechali pomoct k miminku a podstoupily jste IUI, na pokolikate se to u vas povedlo? My zatim jedeme druhe kolo... 🙂

simri
24. kvě 2017

@kaaacaaatkooo az to bude mit prijit tak to prijde urcite nacasovany uplne nejlepe;)👍

antoaneta
24. kvě 2017

@gransgirl tak jsme na tom stejně...fňuk. A dneska teda poslední Utrouš a zítra už zavádět nebudeš, jo? Přemýšlím nad tím taky. Odpoledne ve mě byla ještě jiskřička, že s ním vydržím do toho pátku, co kdyby, ale asi s ním taky už pokračovat nebudu. Jako testovat taky ještě budu, ale myslím, že kdyby se povedlo, tak by tam byl už alespoň náznak...

lory303
25. kvě 2017

@antoaneta @gransgirl holky, nevím kolik dní jste po IUI, ale ten utros jeste aspon do 14 po inseminaci nevysazujte, mohly by jste totiz potratit jak ho vysadíte... vím, že vetsina holek ma TT klidne uz 10 DPO,ale me bylo receno, ze kazdá ma jiné Hcg... takze nadeje je a kdyby to nahodou nevyslo, tak verím, ze naberete silu do dalsiho IUI, protoze my zeny to přece nevzdáváme, ne? Ja kdyz mela tesne pred krvi TT negativni, pobrecela jsem si, mela jsem cerne myslenky, ale pak jsem si uvedomila, ze nejsem sama, kdo se snazi o mimi a nektere holky jeste dyl, a pak jednoho dne tu vidim pozitivní TT od holky, co se treba snazila dva roky a tu druhou carku tam ma... podle me je spousta faktoru proc se to nepovedlo... myslim si ze hodne dela psychika, ale tu neumim ovladat ani ja... vzdy si reknu nebudu na to myslet a stejne sedim na konikovi a procitam ruzne diskuze.. me ceka druhe iui pristi tyden a rekla jsem si, ze se nebudu vubec sledovat a budu dokonce pokracovat ve sportu... je blbost mit klidovy rezim, jen to cloveka nuti premyslet... budu proste delat vse jako bych na iui nebyla... Drzim moc palce :-*

gransgirl
25. kvě 2017

@lory303 ja jeste pockam par dni zatim to na ms moc nevypadá ale uz jsem se smirila ze asi nic tentokrát to beru lip nez minulé pockam jak pak dopadne ta pruchodnost a uvidime

lory303
25. kvě 2017

@gransgirl ty jdes na ni tento mesic ze?

gransgirl
25. kvě 2017

Lory303 jj az dostanu ms mam se objednat samozrejme bych radsi kdyby neprisla ale alespon budu vedet dalsi info

pavlin888
25. kvě 2017

Ahoj vsechny jsem desaty den po prvni iui,zitra beru posledni utros,kdy se ma dostavit menstruace,dochazi diky utrogestanu k nejakemu spozdeni? Jsem v tomhle novacek a kdy se picha pregnyl? Mi doktor rekl na ultrazvuku,je tady se chysta ovulace,pichli mi to do bricha, hned probehla iui a sla jsem domu. Doma se to nepojistilo muz onemocnel,tak moc tomu ze to vyslo neverim.

kaaacaaatkooo
25. kvě 2017

@pavlin888 Je to indivindy, mně přišla až 34.den v neděli, když jsem si řekla, že v pondělí půjdu na vyvolání. 🙂

lory303
25. kvě 2017

@pavlin888 me rekla dr. ze kdybych byla tehu a vysadila utros, tak je velka pravdepodobnost potratu, takze byt tebou ho nevysazuju nebo si udelam zitra TT a podle toho se rozhodni.. pokud by byl pozitivni bez si pro dalsi utros.

gransgirl
29. kvě 2017

Tak jsem 4DC a objednala jsem se na tu pruchodnost tou kontrastní latkou jdu ve ctvrtek a plati se za to 2000 je to normalni?? Ja myslela že se plati jen ta pena a tohle ne

pavlin888
29. kvě 2017

Tak prvni iui nevysla,tento mesic vynechavam.Snad priste.Krasny den vsem.

gransgirl
29. kvě 2017

@antoaneta jak jsi dopadla??

lory303
29. kvě 2017

@gransgirl jj.je to normalní, ja platim 1900kc, teda jeste neplatim, ale pokud nevyjde druhe iui, tak do toho jdu taky... pak mi napis pocity jake z toho mas a jak se citis atd 🙂 drzim palce at jsou pruchodne 🙂

lory303
29. kvě 2017

@pavlin888 jej, to me mrzi, a proc si davas pauzu? je lepsi mit iui hned za sebou, je vetsi sance.. ja jdu zitra na druhe iui. Nevís proc ti pichli pregnyl v den iui? vetsinou se picha 2 dny pred iui, tak to mam i ja.

gransgirl
29. kvě 2017

@lory303 drzim palecky at ti vyjde druhej pokus urcite si tady ještě napisem pak dam vedet jaky to bylo

uzivatelkapetra
30. kvě 2017

@lory303 mě ho taky píchli v ten den a za dva dny jsem šla na kontrolu jestli ovulace proběhla a zároveň mi tam dali čerstvé plavčíky.

Ještě mám dotaz. 4.den po iui a docela mě bolí bradavky. To se dá asi připisovat injekci ovitrelle, že?

lory303
30. kvě 2017

@gransgirl dobre, děkuji ❤

lory303
30. kvě 2017

@uzivatelkapetra takze tobe pichli injekci v den Iui jo? To je divny, od pichnuti nastava ovulace az za 36 hodin... a nevis jak velky jsi mela folikul pri pichnuti injekce?

Jinak ta bolest prsou, bych rekla, ze je spis priznak tehu nez injekce.. me nikdy prsa nebolely, takze az me budou bolet, budu happy 😀

lory303
30. kvě 2017

Holky😢 jsem v .... pritel ma 0%. Na zadny zakrok nejdu. Nevim co se stalo. Prej jestli nema zanet nebo neco. Vysledky nam reknou v patek. Jsem uplne na dne. Nikdy 0 nemel. Poprve15%, po druhe 21% a po treti 13% a ted 0? Ja to nechapu😢

fialka77
30. kvě 2017

@lory303 To je mi líto ☹ Třeba to opravdu bude jenom nějaký zánět, když předtím byly hodnoty o dost lepší. Drž se. Přeji, aby měli v pátek dobré zprávy, aby jste mohli jít, co nejdříve, co to půjde na další pokus.

uzivatelkapetra
30. kvě 2017

@lory303 folikul jsem měla krásný a zralý, víc mi doktor neřekl.
Jinak někde jsem četla, že se kompletně vymění spermie za 70 dní, tak nezoufejte, najeďte na zdravou stravu, správné prádlo a vitamíny (slyšela jsem chválu na folandrol) a za dva měsíce může být vše jinak.🙂

lory303
30. kvě 2017

@uzivatelkapetra vsechno dodrzujem. Ja to nechapu proc 😭

mishacerna
30. kvě 2017

@uzivatelkapetra
Ja si pichla Ovitrelle(jako Pregnyl) den pred IUI...take mi vzdy kontrolovali folikul...neda se rici, ze je to zrovna po tehle injekci, mozna jestli drive te bolely prsa(bradavky) treba pred menses nebo ovulaci, tak by to mohlo byt jako uz treba drive tim, ale pokud ne,tak by to mohlo byt i tehotenstvim?😉

gransgirl
30. kvě 2017

@uzivatelkapetra me teda bolely bradavky oba cykly kdy jsem si pichala ovittrille a tehu jsem nebyla ale kazdej to ma jinak 🙂

uzivatelkapetra
30. kvě 2017

@mishacerna
@gransgirl
No kéž by to bylo těhotenstvím i když jsem realista a vím

uzivatelkapetra
30. kvě 2017

@uzivatelkapetra... Že napoprvé to málo kdy vyjde. Nikdy jsem na prsa citlivá nebyla, ale zas příznaky těhotenství způsobuje hcg a to jsem dostala v injekční formě že 🙂

pavlin888
30. kvě 2017

@lory303 ahoj nedostanu v praci volno mam zkusebku, a ovulace mi vychazi ted i pristi mesic na vikend,ja jsem se taky divila ze mi davali pregnyl hned v den iui,no a uprimne je to takovy napor na nervy ze potrebuji pauzu. Preji moc stesti pri druhe inseminaci. 🙂

kaaacaaatkooo
30. kvě 2017

@gransgirl Já taky platila 2000Kč, ale stálo to za to 🙂 Bála jsem se už od puberty srůstů, protože jsem nebyla po slepáku v sanatoriu (bylo mi 10let). Nakonec jsem průchodná 😉

kaaacaaatkooo
30. kvě 2017

Jinak, 3. a 4. IUI jsem měla 27. a 29.5., tak za 3 týdny se dozvím... 🙂 🙂 🙂

roxynka
31. kvě 2017

@antoaneta ahoj, tak si predstav, ze po prvnim iui jsem si dala pauzu, protoze vsechny testy negativni a chtela jsem zkusit jedno iui bez hormonu.v centru mi testy jestli jsem tehotna nedelali. Jen mi rekli, ze nemam folikuly tak tento mesic nic.no kazopadne jsem to ted 3dny nedostala a delam si test a 2carky!!! Vubec jsem ted nedoufala!!!!! Bohuzel mam jen jeden test tak snad to neni falesna carka.Holky nerozumim tomu,bud uz jsem byla tehotna po prvnim iui a proto nevideli folikuly, nebo jsem ted otehotnela prirozene ikdyz rekli, ze neovuluju.kazdopadne jsem v soku 🙂

Strana