icon

Kolikátá IUI byla úspěšná?

cabalkova
29. črc 2009

Ahoj holky, kdo jste si nechali pomoct k miminku a podstoupily jste IUI, na pokolikate se to u vas povedlo? My zatim jedeme druhe kolo... 🙂

fialka77
2. čer 2017

@roxynka Gratuluji 😉

roxynka
2. čer 2017

@lory303 hned první nebo o mesic pozdeji prirozene,na druhe iui jsem nesla,chtela jsem pauzu🙂Jeste to nejde poznat z ktere to je akce🙂 moc dekuku za gratulaci🙂

gabra29
2. čer 2017

@fialka77 díky moc. Snad to klapne a bude už poslední 🙂 a jak jsi na tom ty? teď jsi v čekací fázi?

fialka77
2. čer 2017

@gabra29 Jj, čekám, jsem 10 dní po iui.

gabra29
2. čer 2017

jé, tak to moc držím palce, ať to dopadne. Už jenom chvilku vydržet a budeš vědět jak jsi na tom. Věřím, že dobře. Je jaro, krásně, tak to by bylo aby to nebylo 🙂

fialka77
2. čer 2017

@gabra29 Děkuji moc 😉 Středa rozhodne 😉 Přeji, aby tobě čekání rychle utíkalo 😉

roxynka
2. čer 2017

@fialka77 moc dekuju🙂

roxynka
2. čer 2017

@fialka77 a v kterem tydnu prislo ZT? Utrogestan brat nebudu, nechci a pry nemusim.Je mi po nem spatne a tak mam pocit,ze mi spis skodi.

mishacerna
2. čer 2017

@roxynka tak si to vysvetluj asi vadnym testem...hcg stoupa taky nekdy pomalu.
Ja mela spineni take jeden den
Asi 7.tyden. Ale to bylo nejake zahnizdovani nebo cestovani embrya🙂
Nebo jsi otehotnela mimo IUI prirozene...take mi doktor rekl, ze stari a velikost odpovida embryu o tyden starsimu, pak se to srovnalo. Byla jsem zmatena ze zacatku jak lesni vcela, kdy tedy vlastne doslo k otehotneni😍

mishacerna
2. čer 2017

@roxynka taky ten Utros mi delal zle. Optej se na gel-krem Crinone. Je zavadeci a ma ucinek stejny jako Utros.

mishacerna
2. čer 2017

@uzivatelkapetra to je nadejny myslim, kdyz jsi necita😅tak ty bradavky teda musi signalizovat neco vetsiho... Test je lepsi delat az kdyz nedorazi menses...klidne tri tydny od IUI
..tak preji at carky sili a sili...

roxynka
2. čer 2017

@mishacerna moc dekuju za radu, urcite se na ten gel zeptam.Podle krve mam uz vysokou hcg hladinu, pred chvili mi volali.Prave ze jsem uplne zmatena,protoze 12.4 bylo prvni iui. 12.5 melo byt dalsi,ale nedelali,protoze nebyl folik a to uz jsem zrejme byla tehotna.Horsi je,ze jsem ten kveten od 12kdy jsem myslela ,ze nic dost pila vino.meli jsme asi 3 rodinne oslavy.Kazdopadne na to uz nebudu myslet,nebo se zblaznim 🙂 ted budu doufat,ze vse dobre dopadne.Jsem strasne moc stastna,manzel snad jeste vic,tak verim,ze to bude ok.Vsechny Vas obdivuju,protoze bojujete at mate deti.Coz je moc krasna zalezitost😇

roxynka
2. čer 2017

@mishacerna jinak ms byla jen jeden den,ale strasne silna.Nebylo to spineni, uplne cista krev a fakt moooc.I priznaky predtim jako pred kazdou MS.Doufam,ze se nekdy dozvim presne v kterem jsem tydnu 😀

fialka77
2. čer 2017

@roxynka ZT, teď vůbec neřeš. Chce to být v kldu, užívej si těhotenství 😉 Tak máš alespoň o starost míň, když nemusíš brát utrogestan.

sies
2. čer 2017

@roxynka velká gratulace, držim palce 🙂

uzivatelkapetra
2. čer 2017

@mishacerna no jo ale už dobírám utroš a pokud by tam něco bylo, obávám se, že by to mohlo odejít

gabra29
3. čer 2017

@fialka77 A ve středu budeš testovat nebo jdeš na krev? držím moc palce, aby byly //. Já jsem to včera absolvovala a nějak jsem zatím v klidu. Snažím se na to nemyslet, i když to ne vždy jde, ale říkám si, že věřím, že to dopadne, tak snad.
Hrozně jsem se bála píchání injekce Ovitrelle, poprvé doma a manžel to zvládnul skvěle, lepší než sestřička v CARU 🙂 tak snad při nás bude štěstí stát.

mishacerna
4. čer 2017

@roxynka vubec se nestresuj. Ka prozivala Silvestra s oslavami a byla jsem nevedomky v nejakem ctvrtem tydnu podle menses a druhem podle IUI. A vyvoj dvery byl ok. Do ctvrteho tydne neni embryo vubec spojene s krevnim obehem matky. A navic kdyby doslo k poskozeni tak plod odumre. A ovulace mohla probehnout kdykoli kamaradka otejotnela pri menzes.

fialka77
4. čer 2017

@gabra29 Moc děkuji. Ve středu budu dělat test. Já jsem ovitrelle zvládla poprvé i podruhé sama. Také ti přeji, aby ti to vyšlo 😉

gransgirl
4. čer 2017

@fialka77 taky jsem je zvladla obě sama manzel se boji injekci ja taky ale touha po mimcu je silnejsi ne akorat teda pri druhym jsem si zapomnela podržet tu kožní rasu a proste si to bodla do bricha a to teda bolelo 🙂

kaaacaaatkooo
4. čer 2017

@gabra29 Ahoj, hlásím se jako čekačka, byla jsem na IUI 27. a 29.5., jsem 8. den po Pregnylu, takže testovat budu až někdy nejdřív v pátek... Máme za sebou 2x2 IUI a už bych chtěla, aby to bylo naposledy 🙂

uzivatelkapetra
4. čer 2017

@kaaacaaatkooo to já byla 24. a 26. a testovala jsem včera a budu zítra ať vím jestli sílí, protože mi dojde utroš a chci si zajet pro další, pokud bude čárka silnější, aby to náhodou neodešlo🙂

gabra29
4. čer 2017

@kaaacaaatkooo tak vítej v klubu čekaček 🙂 rozumný, pátek si myslím, že už je o.k. to už by měl být Pregnyl pryč a měla by vykouknout druhá čárka 🙂 držím palce, ať to utíká a hlavně a je pátek tvým šťastným dnem 🙂 to naprosto chápu, já byla teď na 4. pokusu a taky bych chtěla aby byl poslední.

mishacerna
5. čer 2017

@uzivatelkapetra to se neboj kvuli Utrousi to neodejde...pry je to snad dokonce placebo...pokud je tecka geneticky ok tak vydrzi at treba trakary padaji🙂. Hlavne zadne masaze briska a namahave fyzicke aktivity...a tesit se a pozitivne myslet

uzivatelkapetra
5. čer 2017

@mishacerna no test nesílí, ba naopak, takže nebudu doktory uhánět o další léky a uvidíme co se stane🙂

roxynka
5. čer 2017

@mishacerna dekuji, to jsem potrebovala slyset🙂

lory303
7. čer 2017

Dobré ráno holky, potrebuji poradit. Nevite jak dlouho se drzi pregnyl v tele? dnes jsme 11 den od pichnuti pregnylu a mam dušíka na TT. Na 99,9% je to omyl, protoze tento mesic mel pritel spermiogram 0% a jeste k tomu ovulka byla v utery a sex jsme meli pouze v sobotu 3 dny pred ovu a potom az ve ctvrtek, dva dny po ovu, takze pravdepodobnost je nulova, ale i tak bych chtela vedet co ten pregnyl. Diky za odpoved 🙂

roxynka
7. čer 2017

@lory303 slyšela jsem, že 10 dní, ale jestli to tak je ? spermie neřeš, může to být každý den jiné. Můj chlap měl strašně málo a po týdnu 10X víc, mohla si otěhotnět později po testování 🙂

lory303
7. čer 2017

@roxynka fakt? 🙂 Ale stejne moc neverim. Takle vypada testik, nevim zda neco uvidis, ale ve skutecnosti je vice viditelna. Uvidim zitra. Pokud zitra bude bilo byl to jeste pregnyl.

gabra29
7. čer 2017

@lory303 držím palce, ať to už není Pregnyl. Ale klidně to ještě být může. Taky hodně záleží na testu, já testovala s mama testem po 14 dnech od IUI a byl tam duch, dobře viditelný, za 2 dny znovu a stále duch, tak jsem šla na krev a na krvi HCG nula, takže ani na ty testy se nedá spolehnout. Ale mohla jsi otěhotnět klidně v jiný termín a duch tam prostě je. Někde jsem četla, že hodnoty Pregnylu se krátí za každý den o polovinu, tak nevím co je na tom pravdy. Držím palce, ať druhá čárka pěkně sílí.

Strana