Kolikátý den po ET se vám objevily na testu //?
Ahoj,jsem 5. den po ETa přemýšlím kolikátý den má smysl začít testovat. Nějak v sobě mám pocit že to opravdu vyšlo,prostě se cítím jinak než normálně před ms. Kolikátý den se vám poprvé po ET objevily //?
@sarinkaropuska dusik. Jak to vypada?
@absintka19 vidíte slabou carku😉
Ahojte som týždeň po et myslite že to je ÁNO alebo mám ešte počkať?
Ahoj holky, jsem 12ty den po KET. Čtu Vaše názory a zkušenosti. Test jsem měla ráno negativní. Zavedly mi 5denni embryo kvality 4AA. Pan doktor říkal, že je hodně kvalitní. Je mi už třetí den na zvracení, bolí mě břicho už asi 8 dní. Prsa taky citlivá. Jen ten test je negativní. Na krev jdu až ve čtvrtek. Snažíme se o miminko 9 let. Už mame jednu holčičku, která byla pocata přirozeně. Tenkrát když jsem byla těhotná, tak jsem si dělala hodně testu a všechny byly negativní. Po 3 týdnech jsem zašla ke svému gynekologovi a ten podle ultrazvuku zjistil, že už je dcerka 3mm velká. A že je opravdu divný, že jsem to nedostala, i po této návštěvě jsem si udělala test, negativní. Myslíte, že ještě mám tentokrát ejakulace šanci. Beru estrogen, medrol, stacyl, amelgen, clexan. Sliznice byla v den transferu perfektní. 7 den jsem měla jednou narůžovělé, nic jiného....vim, že mj neporadíte, ale jsem nervózní. Moc si to s manželem přejeme...

5 den od trasferu test citlivost 25