Komu vyšel KET napoprvé?

mimco
8. pro 2007

Ahoj holky,
najde se některá, které vyšel napoprvé KET. Čeká mě to koncem ledna a mám šílené nervy. Po 1 IVF jsem v létě potratila.
Děkuji.

teri81
8. pro 2007

Ahoj mimco,

ja Ti sice neodpovím na Tvou otázku,ale mozna bys mi naopak mohla poradit Ty 😉 . Stalo se mi totiz to,co Tobe, v lete jsem mela prvni IVF,sice jsem otehotnela,ale bohuzel se plod spatne vyvijel,tak jsem musela v zari na potrat. V lednu me ceka take KET jako Tebe a vlastne nevim, jak to je, mam prvni den mesicku zavolat, oni mi naplanuji leky i s datem transferu,ale ja nevim,jak dlouho to bude od prvniho dne cyklu trvat, nevis? Jinak drzim palce, a budu cekat s Tebou, az se nekdo ozve na Tvou otazku.
JO vlastne pockej,ja dokonce vim o jedne pani,co chodi na Unicu jako ja a ta mela jen jedno zamrazene embryo a vyslo ji to, kdyz jsem cetla o ni naposled, byla tehotna. Najdi si Unica Brno v nasi diskuzi a tam najdes i ji . Pa pa

mamak
8. pro 2007

jj zrovna dneska tam psala "anannas" (Unica Brno)že čeká dvojčátka a má po KET i mě to zajímá sice ještě nevím konečný verdikt doktora protože jdu na ultrazvuk 14.12 ale neboť již týden krvácím tak mě to zřejmně asi taky nemine,ikdyž si stále říkám jak mě sdělili na unice že prostě můžu mít měsíčky

mimco
autor
10. pro 2007

Ahoj Teri81,
to je mi líto, že si ti to přihodilo taky. Já jsem potratila bez důvodně, tedy ono to nikdo nezjišťoval.
My jsme byli původně b gyncentru Ostrava, ale kvůli problémům jsme přestoupili do CAR Olomouc (doc. Oborná), zamražené embrijka jsme tam převezli.
Jinak k tvé otázce:
Já už mám léky doma (divina), byli jsme tam 4. 12. 2007. Cca 28. 12. bych měla dostat menstruaci a ten den bych měla začít brát ty léky (3x denně, od 1 dne men.). Zhruba tak desátý den stimulace zavolám do Olomouce a oni mě pozvou na ultrazvuj, aby zjistili jak je na tom sliznice dělohy, pak podle její velikosti mě pozvou na KET. Myslím si, že ten transfer probíhá tak kolem 18 - 20 dne cyklu. Přesně nevím.
Každopádně mám větší strach něž před IVF. Tehdy jsem nějak věděla, že to vyjde, ale teď s tím vůbec neočítám. Máme zamraženo 17 embrií, ale říkali, že nejsou moc kvalitní a neví se , jestli přežijou to rozmrazení.
Kam chodíte vy Teri?

teri81
10. pro 2007

Ahoj mimco,

diky za odpoved,my chodime na kliniku Unica v Brne a jsme spokojeni. Asi je to vsude jinak, ja mam zavolat prvni den mesicku, uz mam doma Marvelon a zbytek mi pry naplanuji pres telefon. Ale hlavne jsem chtela vedet, kdy asi probehne transfer, tak uz mam predstavu,diky.
No ja to beru tak, ze to proste zkusime a nejak se na to neupinam,i kdyz clovek nikdy nevi 😉 Navic jsme se jeste rozhodli propojit to s alternativni lecbou, akupunktura zvysuje vysledky IVF o 50 procent, pritel tam jde zitra poprve, jeho cil je zlepsit kvalitu spermií a oba tam zacnem chodit v lednu. Me p. doktorka zharmonizuje pred transferem telo a pripravi delohu a pak tam pujdu po transferu, aby se embryo uhnizdilo. No nevim,ale urcite tim nic nezkazime, navic ona se specializuje na neplodnost a uz pomohla hodne parum bud sama nebo v kombinaci s IVF.

JInak ze 17 Ti jich urcite prezije dost, neboj, pry jich nepreziva tak 25 procent. My mame jenom ctyri. A jak jsem psala, stane se i to,ze je jedno zmrazene embryjko a uchytne se, hlavu vzhuru.
Mne jde zrovna pritel pichat injekci Agolutinu,protoze jsem to opet nedostala,tak na vyvolani.

Mamak, Annanas ceka dvojcatka po KET? No to je super, raduju se s ni. Tak pa holky,zase napiste

mikulka
11. pro 2007

Ahoj holky, mně taky čeká v lednu KET, jsem po 1. neúspěšném IVF.
mimco, mám to jako ty. Při IVF jsem byla 100 % přesvědčená, že to vyjde. Ale měla jsem jen biochemické těho, pak těžká hyperstimulační syndrom, tak to nevyšlo. Ale teď moc nevěřím, ač bych chtěla věřit, že to vyjde.
Máte 17 embryí? To je obrovský počet!

teri, KET se dělá i bez léků (to mám já). Jdu 11 DC na UZ a pak mi jen píchnou Pregnyl. Embryjko se zavádí podle toho, jak je staré. Když je třeba 4 dny staré, zavedou jej 4. den od ovulace. Aby to bylo jako v přírodě. 😉

mamak
11. pro 2007

No aspoň to psala že se jí mají dvojčátka narodit v dubnu.Já sem si dneska nechala vzít krev na HCG mám jít na ultrazvuk v pátek ale už nechci žít v nejistotě zda se aspoň jedno mimiško udrželo když sem krvácela.Takže je možné že se k vám co nevidět přidám.Vy už budete těhulky a já zatím budu na antikoncepci.Si myslím že bych šla na KET nejdříve tak v březnu.
Jinak máme zamražených 8 nanučků tak doufám že to bude stačit.

mamak
11. pro 2007

Mikulko můžeš mi prosím vysvětlit pojem biochemické těhotenství.Neumím si to přectavit co to značí jestli je to tak že ti test ukázal že si těhu ale podle ultrazvuku se to neprokázalo.Díky za odpověď

teri81
11. pro 2007

MIkulko,když píšeš,že KETse dělá i bez léku,myslíš tím asi Divinu a tak,ale proc mi dali Marvelon? To jsem brala při začátku IVF,aby se to dalo naplánovat,tak nevím.

Mamak, napiš výsledky testů. V pátek máš první ultrazvuk? No já Ti hrozně přeju,at Ti to vyjde, já mám dneska smutné datum,tři měsíce od ultrazvuku,kdy mi řekli,že bohužel mimi se vyvíjí velmi špatně a to znamená konec. ☹
NO nic, nebudu nikoho rozesmutnovat, drž se, všechno bude dobrý,neboj!!!
Dobrou holky,zas napište 🙂

mimco
autor
12. pro 2007

Omlouvám se holky,
zamrazeno máme 15 embrií, už jsem z toho úplně zblblá. 17 jich bylo po ivf. Po stimulaco jsem měla 20 vajíček, 19 se podařilo oplodnit a 17 bylo životaschopných. 2 mi zavedli, takže nám zůstalo 15 miminek.
Držím Vám Všem palce a budu ráda, až to budem mít Všechny za sebou, když se tady občas sejdem na pokec, snad tak zabijem čas v tom nekonečném čekání.

mamak
12. pro 2007

Tak holky asi se k vám fakt přidám mé tělo si ze mě dělá asi srandu.Dneska sem si dělala těhu test a byli tak krásné // ve 14h mě volal můj doktor u kterého sem byla včera tak mě vzal krev na hcg a dneska konstatoval,že bohužel výsledky mluví že těhu nejsem.Takže se to fakt dozvím až v pátek to už bude definitivní.

teri81
12. pro 2007

Ahoj mamak, víš co? Ještě nehaž flintu do žita. I doktoři se občas zmýlí. Mně se to třeba stalo, když mi na prvním ultrazvuku řekl Dr. Otevřel,že bohužel žádná srdeční činnost,že tam je jen embryonální pol a že se embryo vůbec nezačalo vyvíjet a že to za pár dnů ze mě vyjde a já čekal a čekala a nic, test z krve ukázal vysoké hcg, on mi řekl,že je to urcitě mimoděložní těhotenství,at jedu do nemocnice,a nebylo to mimoděložní,ale porád to same, to embryjko,o kterém řekl,že nežije, tam bylo a tlouklo mu srdíčko (ach jo,zase brečím) ,bohužel se blbě vyvíjelo a muselo ven.
Tím chci jen říct,že i oni se můžou splést.
Ale stejně je to divné,že Ti to ukázalo dvě krásné čárky a z krve ,že nejsi.
No uvidíš, i kdyby to nevyšlo, pujdeš na KET. Myslím na Tebe moc.

teri81
12. pro 2007

Mimco,já jsem taky ráda,že si tu občas s Vámi pokecám, máš pravdu,to čekání je hrozný, ja už měla jít na KET tenhle měsíc, ovšem kdybych měla každý měsíc normálně měsíčky,ale vzhledem k tomu,jak hrozně se to zpožduje, pujdu místo za 3 za 4 měsíce.
Dřív jsem si hodně psala s holkama z Unicy,ale od té doby,co se mi to stalo,ten potrat myslím,jsem se nechtěla na koníka ani podívat, až ted jsem našla toto téma,tak jsem tu s Vámi a jsem moc ráda.

mamak
12. pro 2007

teri nebuď smutná a neplač tím si jenom ubližuješ,ikdyž i já sem probrečela dny i noce když sem přišla o mimiško.Musíš to brát z té lepší stránky než kdyby se ti měl narodit nějaký mrzáček je lepší když to skončilo tak jak to skončilo.Já vím bolí to ale tohle by tě pak bolelo celý život.
A neboj určitě se dočkáme těch našich mimišek jen to není hned.Sem se rozhodla že začnu brát toho jeřába s tím maliníkem docela si to holky chválí zajdu si k homeopatce ať mě nasměruje a trošku z harmonizuje tělo i duši a vrhnu se do toho hned jak to bude možné pokud to teď nevyjde.

mamak
14. pro 2007

Tak bohužel ultrazvuk ukázal že mimiško v bříšku není.Takže odedneška se k vám už 100% přidávám.KET nás čeká asi v březnu nebo dubnu jak se dostaví třetí MS,ale to vy už znáte.

teri81
15. pro 2007

Ahoj mamak,

moc mě mrzí,že to tak dopadlo, vím,jak Ti je,ale těš se na KET.
Jak se cítíš? Co jsi dneska dělala?
Já jsem to konečně dostala,tak jsem si říkala,to je skvělý,příští měsíc jdu na KET,jenže sestřička mi řekla,že až to dostanu,tak ještě 3 týdny budu brát marvelon,pak tam půjdu na kliniku,tam mi dají injekci a jiné prášky,a pak za tři týdny bude transfer,takže to vyjde až někdy ke konci února, no a na to,že čekám až od září,tak už je to dlouhý,ty měsíčky neposlušný mi to takhle zdržely ☹
Ale řekla jsem si,že ted si užiju Vánoce,besídku máme za sebou (pracuju v anglické školce),tak už i v práci je klidu a pak už to uteče.
No a Tobě to taky uteče a pujdeš na KET za chvíli po mne, neboj.
Kdyby mi to nevyšlo, pujdu hned další měsíc na další IVF, po KETu už se čekat nemusí.
Jinak já beru homeopatika taky,tím si neuškodíš.
Je ale zvláštní,že až ted, po víc než třech měsících od Agolutinu mě bolí zadek, doktor ale říkal,že to muže být.

Takže hlavu vzhůru, moc zdravím 😉 ahoj

mamak
15. pro 2007

Ahojíček teri.POvím ti že u doktora sem byla statečná ale sotva sem sedla do auta tak sem brečela,ale dneska už dobrý měsíčky už mám taky takže ještě 2x a jdu do toho.Mě to vychází v březnu pokud měsíčky dostanu do půli února.Mě řekl doktor jak dostanu 3 měsíšky zavoláte si na unicu sesřička vám řekne co a jak a začnete brát Marvelon.HMM takže prd jak to tak píšu takže bych šla na KET až v dubnu,ale to už je jedno důležité je aby se to povedlo.Tobě by to vyšlo že by mimiško teda bylo pod stromečkem to by byl ale krásný dáreček.

teri81
17. pro 2007

Ahoj mamak,
no já u doktora byla statečná taky,ale pak jsem šla hned na záchod a to už jsem nevydržela a rozbrečela se a potom u recepce pomalu sestřičky brečely se mnou,no ale už na to nemysleme.
To máš dobrý,že máš měs. pravidelné, no ale já už mám dvoje za sebou,tak už to snad uteče.
Ty chodíš taky na Unicu,ne? Tak hezký den,já se jdu připravit a jdu do práce za dětičkama do školky, tam si to zklamání trošičku vynahrazuju. 🙂

mamak
17. pro 2007

Ahojky teri.Jj chodím na unicu.Sem tam docela spokojená.Snad proto že sem nepřišla do kontaktu s profesorem,ikdyž když sem mu volala když sem začala špinit a pak i krvácet tak na mě byl milý a to sem mu volala o půl 9 večer a byl někde ve společnosti.Ale co tady píšou holky zážitky s ním tak nevím většinou sou to samá negativita.Já sem dneska doma a peču a uklízím takže mám taky úplně jiné myšlenky,ale taky dojde chvilka kdy si na to vzpomenu ale že to bylo v začátku tak to tolik nebolí jako když sem o to přišla v tom 11tt.A ty si byla na nějaké té genetice???
A odkud si????

imca
17. pro 2007

ahojky holky, nakoukla jsem do vašeho tématu, neva?
Já měla jít na svůj první ET před cca 10 dny, ale kvůli HSS se transfer nekonal, takže mě čeká rovnou KET. Díky PCO jsem byla přestimulovaná, ale aspoň mi dozrálo 19 vajíček, 17 jich bylo oplodněníschopných a 15 se oplodnilo, tak mám dneska 15 nanučků "na horší časy" - prý byla embryjka kvalitní, tak jsem zvědavá! Mně chtěl doktro poslat na KET hned další cyklus, bohužel jsem mršku dostala už 20.DC, takže se vše o týden posunulo a já to díky tomu nezvládnu (vycházelo by mi to na vánoční svátky), takže další pokud až v druhé půlce ledna. Od dalšího cyklu mám baštit ESTROFEM (či jak se to přesně jmenuje) - prý obsahuje estradiol, brání to ovulaci a má to dobrý vliv na narůstání děložní sliznici (mně pořádně narostla akorát po stimulaci na IVF, jinak s tím mám problémy). Ale spolu s Utrošem mi chodí měsíčky pravidelně (jen ta ovulace u mě nějak nechtěla probíhat)...
Jinak jsem četla, že pokud po KETu nedojde přímo k potratu, ale embroušek se prostě jen v těch 14 dnech nechytne, tak se může jít na další KET hned další měsíc a prý se pak i zvyšuje % úspěšnosti (že se tělo nabudí či co .-)). PO potratu je to samozřejmě jiné (tam se musí 2 až 3 cykly čekat).
Tak toliko, co vím o KET já 🙂.
Jinak abych sem přinesla trošku optimismu, já už se potkala s pár maminkami, co otěhotněly právě po KETu. I můj doktro mi říkal, že se sice ze statistik udává,že tam je asi o 10 % nižší pravděpodobnost než u čerstvých embryjek (hned po sstimulaci), takže tak 30%, ale prý je to jen statitistika ... v reálu jsou ty výsledky jiné...
Tak nám nezbývá než doufat a věřit, že se nám sněhuláčci chytí! Že si řeknou, že v teplém "peřince" v bříšku je určitě líp, než někde v mrazáku 😀

PS: jinak ty vaše stavy s tím , že u doktora se držíte, a pak to na vás padne, mooooc dobře znám. Já u každé jobovky chytnu do krku knedlík, nějak se vypotácím, ještě zvládnu čekárnu a pak venku bulím jako želva a nejsem schopná ani mluvit do telefonu ... hrůza děs .. ale člověk se vybrečí a zase je líp! 😵

mamak
17. pro 2007

imčo tak v tomhle ti poradí asi holky já sem zatím ve fázi prvních měsíčků.V listopadu sem byla na IVF test byl pozitivní ale po 10dnech sem začala špinit a pak i krvácet no a na ultrazvuku nebylo nic zjištěno.V mrazáčku máme 8 embryátek.Mě KET vychází asi až na duben 3měsíčky začnu brát Marvelon a pak se budu stimulovat ale to asi jen děložní sliznici,ale to se dozvím až z návštěvy u doktora.V lednu jdeme ještě na genetiku necháme si dělat karyaotyp,buněčnou imunitu a antiinfekční imunitu.Řekla sem doktorovi že mám v sobě asi nějakého bacila či co protože minulý partneři děti mají normálně a mě až na jeden neprůchodný vejcovod zatím nebylo zjištěno nic a přesto se mimiško nedaří.
Takže informace pak budete podávat vy mě.

imca
17. pro 2007

mamak, tak hlavně že jsou nanučci a že je jich osm 🙂 To je dobré znamení, do osmičkového roku osm potenciálních mimoušků 🙂. Určitě to při KETu dopadne dobře!!
Když zjistím něco nového, určitě to sem napíšu 🙂 zatím papa

teri81
17. pro 2007

Ahoj Imca, díky, dodalas mi optimismus,je pravda ze i já jsem slysela o nekolika KETáckých miminkach 🙂
Nic si z toho nedelej,ze se ti to posunulo po Vanocich,mne se to kvulinepravidelne MS taky zdrzuje a dost,ale snad se dočkam.

Mamak,
no my jsme s profesorem byli vždy spokojení, měli jsme první pohovor ,kdy nám řekl náš "ortel" přímo o něj a byl milý a příjemný,vše nám vysvětlil a dal nám dost prostoru na naše otázky. Jednou jsem mu večer volala a také byl v pohodě a pak mi dělal ultrazvuk před OPU a byl příjemný a dodal mi hodně optimismu, ale je pravda,že spíš slyším negativní věci.
Můj partner je anglican a je s ním spokojený už proto,že jako jediný se s ním snaží mluvit anglicky.
JInak na genetice jsme nebyli, zatím nám bylo doporučeno,že kdyby se to same stalo i při dalšim pokusu ( že i přes to,že vybrali dobrou spermii byla uvnitř špatná), oplodní se má vajíčka pokusně dárcovskými spermiemi a pak se uvidí.
Já bydlím asi 40 km od Brna blízko Bučovic a Ty?

mamak
18. pro 2007

Ahojky.No nám genetiku už doporučili neb se nám to již podruhé nezdařilo.No uvidíme co nám řekne genetika.Možná já půjdu do darovaných vajíček.Mám furt takový pocit že je chyba ve mě.
Jinak sme skoro sousedky já sem ze Bzence.Do Bučovic to mám asi 40km.

teri81
19. pro 2007

Ahoj mamak,
no já bydlím ještě od Bučovic 13 km směrem k Vám,tak to jsme ještě blíž. A z Bzence mám kamaráda, 5 let jsem žila v Americe a on byl můj soused - Jirka Ševčík, třeba ho znáš, už je v USA asi 10 let. NO nic, to je trochu od tématu.
NO já bych šla klidně do darovaných vajíček taky,kdyby to bylo ve mně,ale u nás je to asi těmi spermiemi,tak uvidíme. Dneska byl partner na první akupunktuře, já začínám v lednu, bylinky už bereme, no zkrátka děláme vše, co jde, snad se to vyplatí 🙂 Tak se měj zatím hezky papa

mamak
19. pro 2007

Nač pak ty tajnosti s tím odkud si 🙂 .Přítel teď prodává baráček ve Ždánicích tak to je úplný kousek od vás.Jirku Ševčíka znám jeho ségra bydlí ve stejném paneláku jako já.JJ svět je malý.Já mám zase spolužáka v Americe už tomu je taky 10let.Dokonce se tam oženil za Polku nyní bydlí v Illinoi a domů se prý už ani vracet nechce je tam spokojený.
Mě zase dala jedna známá kontakt na jednoho maséra v Brně že ti odblokuje nějak páteř že prý to má na početí a donošení taky vliv tak uvidíme.Bylinky chci zkusit taky,pak alternativní medicínu,homeopatii, no prostě všechno co se dá a co je dostupný.Jen abych to ale zase nepřehnala všeho moc škodí.Zatím pa,pa

teri81
19. pro 2007

No já jsem bydlela taky v Illinois, třeba znám i toho spolužáka 😉 Svět je fakt malý, to jo.
Já tajnosti nedělám, bydlím ve Hvězdlicích, jenže to většinou nikdo nezná,tak říkám že u Bučovic.
Kdybys chtěla, tak pokud budu s tou paní doktorkou,co jsme u ní začali tu alternativní léčbu spokojená,dám Ti kontakt, i když pro Tebe už to asi bude dost daleko, my v Brně pracujem,tak to není problém.
Má dobré výsledky s léčbou plodnosti a mně se líbí,že to není taková ta bylinkářka,co Ti řekne, at se léčíš jen přírodně,ale spolupracuje IVF, mě bude připravovat tělo na KET a půjdu tam i po KETU, aby mi podpořila uhnízdění, no uvidíme.
Tak zase napiš, papa

rehonka
22. pro 2007

Ahojky holčiny,
jsem ráda, že jsem si vás tu tak pěkně našla, taky máme za sebou první IVF (UNICA) a 10.1. se chystáme na KET. Jak jsem do prvního pokusu šla na 100% přesvědčená o dobrém konci, teď se opravdu ostáchám se těšit. Snad nám to ale všem vyjde...
Ještě mě napadá jedna věc, co si myslíte o zavedení 3 mrazáčků? Četla jsem teď statistiku, že nich veliké procento zanikne a proto si říkám, že by se šance zvětšovala. Na druhou stranu, vybrat potom toho, který půjde z kola ven a nebo riskovat a donosit tři je taky asi dost riskantní... Jaké jsou vaše postoje?

mimco
autor
22. pro 2007

Ahoj Rehonko,
já jsem na tom stejně. Víc píšu výše. V lednu nás čeká KET. Máme 15 mražáčků. Mám strach se těšit, protože ze zkušenosti vím, že vidět // je jedna věc, ale překonat to nejrizikovější období prvních 3 měsíců je ta druhá. Mě napoprvé zaváděli 2 a uchytilo se jedno. Dnes jsem na tom tak, že to nechávám osudu, pokud k nám budouch chtít dvě, budou 2. U těch trojčátek je to složitější. Asi bych se rozhodla pro redukci, i když je to tvrdé. Jde hlavně o to ve zdraví donosit zdravé miminka. Myslím si, že o počtu zaváděných embrií rozhoduje jejich kvalita a jak velká je šance na úspěch. Těžko říct, ale určitě se něčím ti dokroři řídí. My jsme se bohužel radovali předčasně. Ale zase si říkám, když to vyšlo hned napoprvé, přoč by nemělo teď. Mám za sebou bohužel potrat a tohle mě děsí ze všeho nejvíc, že se to bude opakovat. Měli jsem šílenou radost a pak takový šok, pořád se z toho nedokážu pořádně vzpamatovat, i když je to už půl roku. Pořád mě to moc mrzí a pořád se snažím zjistit proč se to stalo, abych tomu jakkoliv předešla.
Přeji hodně štěstí a pevné nervy tobě i partnerovi.
PS: Ani jsem nevěděla jak moc mám úžasného muže. Hrozně mi pomáhal a snášel moje hrozné nálady i přes to, ža z toho byl taky moc smutný.

rehonka
23. pro 2007

ahojky mimco,
děkuji za odpověď. Podpora ze strany manžela a komunikace s ním, to je věc, kterou teď velmi řešíme my a je to asi ten největší problém. Teď to s námi vypadá tak, že se v bytě sotva míjíme a přestože se oba máme rádi a jistě se i milujeme, nejsme schopni spolu být.
Já unikám k přátelům, on je celé dny v práci ☹ A do toho všeho jsem dnes měla dostat měsíčky a začít tak brát DIVINU a připravovat se za embrijka a namísto toho mám jen břichobol. Volala jsem do Unicy a řekli mi tam, že když to do zítřka nedostanu, že budeme čekat na další měsíc.... Jsou to ale veselé vánoce 🙂

mimco
autor
24. pro 2007

Z toho si vůbec nic nedělej,
u nás to bylo stejné, manželův přístup byl ze začátku dost o ničem, prostě jakoby se ho to netýkalo, myslím teda během stimulace. Je fakt, že jsem to hodně řešila a pořád s ním chtěla něco konzultovat. Jemu se při představě jak si v koupelně píchám do břicha injekce dělalo blbě od žaludku a pár krát prohlásil, že jestli se na to nevykašlem. Byla to celkem síla. Ale jakmile jsem byla po punkci a to mi fakt nebylo dobře, protože jsem měla 20 vajíček, tak se fakt staral. Pak když jsme zjistili, že se to povedlo, balo vidět, že je šťastný. Pak, když jsem skončila v nemocnici na revizi, byl zlatý. On má hroznou paniku z doktorů a všeho v nemocnicích. Měla jsem nějaké problémy s tlakem a skončila na JIP. To jsem ho poprvé viděla brečet. Měl hrozný strach, že umřu, když tam viděl ty infuze atd. Byla to hrůza. Každopádně si myslím, že nás to všechno ohromně stmelilo a že pokud jsme přežili tohle, tak už přežijem všechno.
Nechej ho prostě v klidu, on se s tím taky potřebuje srovnat. A přiznejme si, že ty hormony dělají hodně.
Ničeho se neboj. Když do toho s tebou šel, znamená to, že tě má rád a děti chce jen s tebou.
Držím palce a přeju krásné Vánoce.