Ket, proč vyšel napoprvé a teď už ne?

sadovka
4. čer 2021

Ahoj holky, možná některá budete vědět kde může být ta záludnost, třeba už to některá máte úspěšně za sebou 🙂 jen by mě zajímalo, jakto že máme hned z prvního KET syna(Díky bohu🙏🙏) a teď, když chceme druhé, tak ani 6KET nevyšel. Já se z toho nehroutím, jsem strašně ráda za syna, ale druhé by jsme si samozřejmě přáli. Imunologie je v pořádku. Nějak se mi nechce věřit, že máme jen smůlu a říkám si, že bude něco špatně ale co🤔 jinak psychicky jsem na tom dobře 🙂takže že by to bylo neřval si nemyslím 😔 děkuji za Vaše názory

haskre
4. čer 2021

@sadovka je to všechno o štěstí a o náhodě🍀drzim pesti...

jednaholkaa
4. čer 2021

@sadovka To mi prijde divne. Ja na tvem miste bych si treba nechala zkotrolovat kostrc, jestli ji nepotrebujes uvolnit (mobilizace kostrce) nekdy se muze pri porodu hnout si myslim.. A nebo v deloze jestli neni nejaky problem. Patrala bych po pricine, 6 pokusu mi prijde hodne..

sadovka
autor
4. čer 2021

@jednaholkaa mě právě taky, děkuji

veronikavik
19. čer 2021

@sadovka ahoj, tak to jsme na tom uuuupne stejne.. prvni ivf a 7 embryi a prvni ket a mame dceru..pak 6 ketu a jedno otehotneni a z nej pak potrat:( ted mam za sebou druhe ivf a 6embryi, nechali jsme si udelat genetiku embrYi a jedine bylo v poradku:( tim se vysvetluji ty predchozi neuspechy:( proste spatna embrya.. imuno a vse jsem mela v poradku, cvicila mojzisovku vcetne odblokaci apod a dva a pul roku v prcicich.. ted cekam jak dopadne ten jediny pokus..

sadovka
autor
20. čer 2021

@veronikavik tybrdo, tak to děkuji za vysvětlenou🙏 to je k zamyšlení