icon

Konzultace ivf. Kdy jste dostaly léky v injekcích a kdy byl odběr vajíček?

19. srp 2020

Ahojky, prosím vás.. Po jak dlouhé době, po konzultaci jste dostali léky v injekcich a po jaké době byl odběr vajíček? Děkuji

danulka04
•
19. srp 2020

Ahoj, to je hodně individuální, záleží na tom jaký máte problém, jaký je váš zdravotní stav, jaké testy a vyšetření vám budou dělat. My byli na první konzultaci v září a stimulovat jsem začala v únoru.

autor
•
19. srp 2020

@danulka04 Ježíši, to je hrozně dlouhá doba, myslela jsem si že je to dříve... Ja musela porodit před 4 týdny v 19tt, takže co se týče genetiky, mám všechna vyšetření hotová, pokud to nebudou při ivf dělat znovu.. Já mám konzultaci 10.zari a v ten den budou rovnou brát krev mě i pritelovi akorát neřekli kvůli čemu, tak vůbec nevím, jaká všechna vyšetření se dělají.. U mě akorát vědí, jaký mám problém a že musím podstoupit ivf a vyšetřením embryí

squezy
•
19. srp 2020

Jses v soukromem, nebo statnim caru? Neboj, pul roku to trvat nebude 🙂 Udělají vyšetření, pak konzultace, co a jak dal a pak se muzou poslat papiry na pojistovnu, aby vam bylo proplaceno ivf. Samozřejmě leky si v soukromém caru platíte sami. No a pak můžete stimulovat a v tom cyklu dojde i k odběru vajicek.

autor
•
19. srp 2020

@squezy chodím do gennetu Praha Letná, tam mi dělali všechna genetická vyšetření u odběr plodovky a také mi tam doporucily ivf s pgt, kvůli špatným chromozomum a že jsem musela dát miminko pryč v 19tt, tak právě nevím, jaká vyšetření mi budou dělat, když genetiku bych měla mít celkově hotovou.

handulkak
•
19. srp 2020

Já měla konzultaci na konci cyklu, udělalo se gyn vyšetření. Počkalo se na MS a začala stimulace, odběr 14DC 😊

autor
•
19. srp 2020

@handulkak tak to je super.. Já právě ani nevím, jak teď budu mít MS. Po vysazení prášku, jsem měla MS nepravidelnou, někdy nepřišla i dva měsíce a teď po tom porodu v 19tt nevím, jak MS bude a jestli vůbec přijde.

handulkak
•
19. srp 2020

Nevím, jestli nebudou chtít chvilku pockat.
Uvidíte.

pecenacek
•
23. srp 2020

My měli jen překážku,ze jsem prisla o oba vejcovody. Červen první konzultace,konec července odběr, 1.8. ET a v září jdeme na 1.utz

misicka1988
•
23. srp 2020

Já byla na první konzultaci v dubnu, a 1 ivf bylo koncem září. Nakonec jsem otěhotněla začátkem ledna, po 3.vkladu.

autor
•
23. srp 2020

@pecenacek to je super, hodně štěstí 🍀
@misicka1988 jej, ro trvalo nejak dlouho 🤔

handulkak
•
23. srp 2020

U mas to třeba začalo rychle, ale na výsledek se čekalo dlouho. Museli jsme jít na celých 7cyklu. Ale stalo to za to.