Mám naději na otěhotnění?
Ahoj děvčata.Jsem tu nová.Ráda jsem pročítala vaše diskuse a dnes se chci přidat... Jsem po ivf ,5 denní kultivace embryí,zavedeno 1 embryo.Dnes jsem 7 den po et,no vlastně ani nevím jestli se to počítá už den vložení...No nevydržela jsem že.🤔..Dnes testovala, negativní ,oba dva testy Lady Max...Ani ten pomyslný duch tam není 😔. Jsem s toho smutná.Některé děvčata už třeba 5 den po et a alespoň duch... Já ani ň... Mám naději?
@kkacca Už tomu moc nevěřím....Nic mi není, jen cítím břicho, když mám více pohybu a nebo mě "něco-někdo' nadzvedne 😀. Což je třeba dcera když je hubatá 😁...Furt si říkám že ostatní mají alespoň ty duchy ....A já vůbec nic...Čisto, prázdno....MS mi většinou chodí dříve klidně i o 5 -6 dnů.... Tak tentokrát mi to brzdí třeba utrogestan si myslím....Zas na druhou stranu jsem ho měla i u dcery a normálně jsem krvácela a to jsem si fakt byla jistá že je konec....Ani jsem nechtěla volat jak dopadne HCG...Ale zavolala... Pozitivní .... Nechápu.
@kkacca Volala jsem do Caru.Prý v žádném případě nevysazovat... Až po krvi.Že prý už to takhle bylo s jednou paní.Testy negativní a HCG krev pozitivní... Tak já nevím už.Je mi na nic.Furt je mi zima,bulim.. Mám před sebou dlouhé 4 dny.. Máme ještě 2 zmrzlinky... Mám obavu jít ještě do nich... Navíc je mi 40 pryč... Nevím jestli všechno nezrušim,vypláču si oči a navždy se rozloučim s vidinou miminka 😢
Ahoj, zkus lázně, píšu tu o nich články. My přišli o miminko ve 23.t., měla jsem dohromady dva předčasné porody (syn ve 33+1 a potrat v 11.t.) a přesně dnes má naše donošená slečna, která se narodila po tom všem, první rok. Klidně napiš, kdybys měla dotazy!
@worena Já bych fakt nezoufala, a pokud to tedy dnes nedopadne, šla bych na Ket. Tak jak jsem již psala, až Ket byl u nás úspěšný. A to jsme měli po 2 Ivf jen 1 mrazáčka. Hlavně až když jsem se na to přestala upínat, hodila se do klidu ( chce to fakt se něčím zaměstnat - i když vím jak je to těžké) tak to vyšlo 😉
Ahoj holky....Tak dnes jsem začala trochu krvácet,i cítím břicho...Z miminka nic nebude😢😢😢Je mi s toho hrozně smutno.Fakt jsem věřila že to dopadne dobře..Ale drobeček mě opustil dříve než jsem to stačila zjistit pořádně.Všechno bylo ukázkové, nádherná blastocysta atd... Ještě do včera jsem doufala i po těch 3 negativních testech že by třeba byla naděje....Už ji nemám.A dorazí mě fakt,že toto kóma mi CAR ještě protahuje.Volala jsem co se děje,v pondělí stejně na krev a ten utrogestan ne 2 globule 3x za den nýbrž navýšení na 3x3!!!No fakt je to nepříjemný.Je to taková zvláštní barva čehosi,ty zbytky toho utrogestanu v tom.Omlouvám se jestli pohoršuji za popis vzorků z mých útrob.. Pokud prý budu krvácet jakože hodně, mám to polikat...To mi hlava nebere.Myslela jsem že mi řeknou vysadit a dál se uvidí....A nakonec si trpké zklamání mám ještě potvrdit odběrem krve 😔😔😔To je fakt úlet.Jako by nestačilo co už je..

@worena Ahoj, jsi 10.den od ET, ještě tam šance je..jinak přes utrogestan ms dostat ani nemusis, až po vysazeni..ja to měla jak kdy..