Měly jste po ET bolesti a špinily jste?
Ahojky,
chtěla jsem se Vás, která máte zkušenost s ET zeptat, zda jste měla bolesti (v bedrech a tlak v břichu) a špinění.
Jedná se o to, že jsem 3. den po ET a mám bolesti jako na mrchu a dnes ráno jsem dokonce špiníla.
Mám 2 blastičky po 5 denní kultivaci, utrogestan a estrofem (+zibor a prednison). Nebyla jsem na OPU, takže se nemůže jednat o hyperstimul. syndrom a neměla jsem tedy ani pregnyl. Je to takové divné, nevím co si myslet.
díky všem za pomoc
@princezna22 někdy mám, někdy ne. Já už ale vím, že je to špatně. Bohužel kvůli spineni a bolestem jsem byla u doktora, nízké hCG, pak hezky narostlo a ve středu kleslo. Takže čekám do pondělí jestli se potrat rozjede sám nebo revize.
@klokanka73 To je mi hrozně líto ☹ a máš nějaká embrya v mrazáku ?
No dvě. Ještě jednou to zkusime, ale pak už na to kasleme. Jako samoplatci by jsme už měli auto kolik nás to stálo.
@klokanka73 nápodobně ... nás to ted stálo 115 tisíc garance 2 embryí .. a 4IVF s vlastními vajíčky zhruba 120 tisíc ... takže tak asi ☹
@princezna22 no to jsou ceny, koukam, že na nás smolarkach tedy ty centra vydělávají
@klokanka73 ... a to dost ... bohužel
Holky ahojte, máte někdo zkušenost přímo? Dnes jsem 4 den po KET a ráno špinavý lehce papír, opravdu jen malilinko. Vím, že se říká, že by to mohlo být zahnízdění, ale nevím nevímm, jestli to neznačí spíš špatný signál...
@catchulinecka Ahoj .. takhle brzy po ET by to mělo být buď zahízdění nebo ještě následek ET .. přeci jen jsou přes čípek 🙂 aspoň tak mi to říkala doktorka. Pokud se to nebude zhoršovat můžeš být klidu.
Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi na téma: Rady a zkušenosti - co vše mohlo pomoci, před ET/KET a následně po ET/KET, k úpěchu
Prosím Vás, pokud máte nějakou radu, přispějte tam. Děkuji ❤
Děvčata já 8 den ano a dnes 9 den nic vložení e denních morulky 2 je ještě brzi

@klokanka73 a máš bolesti ? To špinění ještě nemusí nic znamenat 🙂