Motol, reprodukční centrum. Jaký je přístup personálu?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak to funguje na Motole v Centu rerpoduční medicíny www.ivf-motol.cz přístup personálu, způsoby léčby atd.?
Máme to kousek od baráku, tak cestovnání tam by bylo absoludně bez problémů. Chci tam dneska volat a objednat přítele na spermiogram.
Díky za odpovědi 😉
Ahoj holky,tak vám v tom udělám zase trochu nepořádek,hlásím se už teď 😉 Jo,jo spíše jsem noční pták,ale když píšu okolo 1h a později,tak to jsem na noční,ale když jsem doma,tak nechodím spát dřív,jak po 23h.Včera jsem si ještě ve 23:30h žehlila košily do práce 🙂 ,prostě to jsem celá já "POHODÁŘ",žádný spěch! 😝 A ráno jsem vstávala v 5h do práce,..jo jo,teď odpočívám v práci do 18h a zítra si to zopakuju 😉
@evik73 Já mám na Velikonoce volno,tak aspoň,že tak,..u nás taky koledníci moc nechodí,zatím jsme v paneláku a většinou se mi stávalo,že jsem byla na hodování po noční a to mě nikdo z postele nevytáhne nebo otevíral přítel.Joo,ale u maminky to budou hody,to si ty břicha zase pěkně vycpeme 😉 a my hned 26.4. jedem do Motola 😒
Tak jsem zpátky,nehtíky hotové,zase na pár dní klídek.
@luca77 to mi povídej,my jsme si taky vždycky užili velikonoce a já jsem měla pravidelně ráno koupel ve studené vodě.Můj strejček byl na to úchylný a kolem 7 ráno objížděl všechny příbuzné a ženský strkal do vany s ledovou vodou 😝 Pak v té tradici chvíli pokračoval i můj manžílek,ale už ho to naštěstí přešlo a asi by mně už neunes,nebo se se mnou nechce tahat 😀 😀 I ta chudák naše holka to slízla 😀 Ale pak mi bylo vždycky tak dobře....ono na těch studených sprchách asi něco bude.
Taky si budeme dopřávat a má být krásně,tak to vidím i na nějakou grilovačku....
Já počítám,že když zítra na UTZ bude vše OK a odběr by vyšel na sobotu,tak pak transfer asi na úterý,pže si myslím,že tam v pondělí velikonoční nebudou 🙂
Já byla na nehtíkách minulý týden,jsem také na ty decentní,žádné přeplácané,ale teď mám špičky barva Cardinal(vínové) a na třech prstech ozdobené kytičkama,...to je jen takové odbočení od tématu 😝
ted jste se tady holky nějak rozepsaly,nebyla jsem tady 1den a byla fúra čtení ..tak já se zase odpojím a jdu něco dělat...Páááá
Dobré ráno 😀 😀
Děvčata,copak copak,kde jste všechny? 😀 Připravujete se na velikonoce?
Hlásím,že dnešní UTZ nic konkrétního neukázal,dva folíci tam jsou,ale ještě malí,takže zítra si volám a o víkendu pojedu znova na UTZ,jak to vypadá 🙂
Potkaly jsme se s Ismet,tak nám to čekání pěkně uteklo 😉
Já tady taky moc nebudu,Bára bude potřebovat net na učení a hlavně budu vařit,péct a smažit,až se ze mně bude kouřit a jestli bude drahouš doma,tak si ho musím užít,normálně se moc nevidíme,pořád někde jezdí....
Už mám zaděláno na mazance,zítra ještě beránky a jiné a jiné 😅 Tak zatím 🙂
@luksi jaké recepty máš na mysli?Na mazanec klasika kynuté jako na vánočku,všechno normoš,nic extra.Spoustu receptů hledám na netu, na stránkách mimibazaru jsou zajímavé receptíky a hlavně jsou k nim i reference od ženských,které je vyzkoušely,což je dobré 🙂 Určitě dám vědět,jak jsem dopadla neboooooj 😀 😀
Ahoj devčata,tak vás jdu pozdravit,koukám,že ted řešíte přípravy dobrot na Velikonoce a UTZ,..tak k tomu zatím nemám nic moc co říct,..nepeču nic,..vždy vezmem něco u tchyně nebo u našich a je pečeno 😉
@luca77 No já měla předtím dvě IUI v Gestu ale ty jsem měla s clotybegit a potom se mi udělala cysta .... pak jsem přešla do Motola a tam mi dali injekce. Jojo sama jsem si je píchala 🙂 tak uvidíme jestli bude ještě třetí IUI v Motole a nebo jestli nám pani dr. doporučí rovnou IVF. Je mi 32
U nás je snažení povoleno jen v době ovulace, protože já mám problémy s imunitou ,na to také přišli až v Motole ,když mě poslali do Podolí

@evik73 já mám nehty také decentní , obzvlášt ted když se dělá něco na zahraděp ořád 🙂 Tobě také hezký den 😉 🙂