Motol, reprodukční centrum. Jaký je přístup personálu?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak to funguje na Motole v Centu rerpoduční medicíny www.ivf-motol.cz přístup personálu, způsoby léčby atd.?
Máme to kousek od baráku, tak cestovnání tam by bylo absoludně bez problémů. Chci tam dneska volat a objednat přítele na spermiogram.
Díky za odpovědi 😉
ahoj holky...taky jsem viděla ten ceník...no síla...to bude darda i za tu minimalku...máme ICSI a taky PK jestli to pujde...to bude ranec...
Kive chřipku říkáš, tak to je síla...tak se opatruj a nezůstaneš doma, abys to vyležela?
Já dneska chrněla odpo po OPU asi 2,5 hodiny...jsem byla vyřízená...
no je samozrejme kazdeho volba jestli tam bude dal dochazet za takovych podminek 😒 , ale rikam si co je k tomu vedlo a jestli vi treba jake je prostredi v soukr. CAR atd.... moc by me zajimalo kolik pacientek jim utece neb co si budem nalhavat, to ze to bylo v Motole levne namotivovalo myslim valnou cast pacientek zvolit zrovna Motol 😉 . ja to mam zatim tak 50 na 50......... okoukla sem par ceniku a opravdu se ten rozdil nekde dost stira a nekde je dokonce v nejakych ukonech ten soukr. CAR i levnejsi. to je fakt smutny teda........
@kive76 no tak to je neprijemny...ale myslim,ze je lepsi si vzit nejaky prasky vcas,nez aby se ti to rozjelo a pak si mela treba horecky,to by bobiskum uskodilo asi vic si myslim...a co takhle zavolat Uhrovy...mobil bere porad...
Jinak me dneska volali,ze se nam oplodnilo pomoci ICSI vsech pet vajuch a budou mi volat zase ve ctvrtek,jak to bude s tou prodlouzenou kultivaci...jestli bude nebo ne nebo co😉 tak jsem jim jeste rekla,at mi bobanky ochranujou a ten doktor se smal...byl moc milej po telefonu😉
Ahoj, já jsem včera byla na UZ, přišla jsem tam cca v 7:15h a byla jsem pátá. Co jsem to tak počítala, tak nás bylo celkem asi 15 holek. Nikdy se mi ještě nestalo, aby dr. začala s UZ přesně v 8h. Dr. Stránská si přišla v klidu v 8:10h. V 8:30h už jsem byla pryč. V pondělí mě to čeká opět. Musím vstávat už v 5h. 😒 Jo a ceník mají téměř cenově podobný jako třeba v Pronatalu, co jsem koukala. Taky jsem si Motol vybrala z důvodu, že mají lepší ceny. A teď jsou to tedy rakety!
@ifet Mám za sebou neúspěšný ET s darovanými vajíčky a před sebou KET s DV. Dr. Uhrová mi tentokrát řekla, že to zkusíme v naturálním cyklu, bez hormonů, že je to tak i lepší. Tak jsem zvědavá. Včera jsem měla sliznici 7mm a žádnou cystu. To je docela u mě pokrok mít takovouhle sliznici bez léků. Říkala mi, že po hormonální stránce jsem jak 20letá, no to je mi platný 🙂
@ifet já jsem byla z toho neúspěchu celkem špatná,ale tak to je asi normální, oplakala jsem to! A teď to zkusíme dál. Po ET jsem byla 14dní doma, teď plánuju být doma tak 3dny a pak budu normálně chodit do práce. Nemám náročnou práci, jen nevím, zda zkusím i noční směny. Říkala jsem, že teď se tak šetřit nebudu.
Holky, nevíte, kdo dělá zítra UZ? Byla bych ráda, kdyby dr.Uhrová. Já jsem to v pátek četla, ale nějak mi to vypadlo z paměti? 🙂
jo myslím že v pondělí je tam jako jedinej den na UTZ Uhrová...

@barce na uz je lepší přijít na 7h...čekáš tam teda do těch 7.45 nebo 8h,ale jsi dřív na řadě..