Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jsem dnes 10 den po Ket, zavedeny 2 6ti buňky, ale dnes test negativní a chtěla bych jít už do cvičení večer 🙂 myslíte, že je to risk, že test může být ještě pozitivní později? Je to už dost pozdě si myslím. Děkuju A.
😵 Ahoj holcinky, byla jsem dnes na krvi a vse ok, tak jsem moc rada a doufam ze se to bude i nadale vyvijet pozitivne! TfuTfuTFuj!
@kenya83 Ahoj zlaticko, to je moc dobre je jsi v poradku a bobanek take, opatrujte se!! 😵
@mindinka Ahoj MIndinko, tak Ty jsi dnes byla na ultrazvuku? Na srdicku? 🙂 Verim ze je vse v poradku a srdicko uz krasne bije! 😵
@kalop Ahoj Kalopko, sance jeste je proc by ne, moc Ti preju aby se tam jeste objevily!!! 😵
@klara.k Ahoj KLarko a kdy jdes na Ket TY?? Hodne stesticka!!! 😵
@andrik79 Ahoj Andriku, ja si myslim ze testovat 10.den kdyz Ti zavadeli jen 6 ti bunecna, je jeste moc brzo. S osmibunecnyma jsem mela 2 carky az 12.den po Ket..tak jeste vyckej! A hodne stesti! 😵
@vered hmm,tak je to je asi vysoké 😵 ,že by byly dvojčátka?Vzpomeň,jak sis ty ze mně utahovala 😅 MS furt nikde,už mi to pěkně s...,dnes 33 dní.Pravda,ještě nemám po šestinedělí,ale prý se to má dostat po 4-6 týdnech,tak snad to nebude až těch 6 😠 nebo i déle 🙄 ,ať už se aspoň trochu přiblížím nový naději.
@vered je zlato... to jsou super zpravicky!!! dodava mi to strasne pozitivni naladu 😀 😉
@kenya83 jsem rada, ze je vse OK... tak to ma byt 🙂 a uz zadne komplikace!!! 😉
@sandol v nasem CARu se vzdycky pri priprave na KET i pri IVF nasazuje prednison... jedna tableta denne

@kalop - já bych se teda řídila, tím, že máš od CARu testovat až 18.3. - do té doby bych doufála a věřila.
jak vás tak čtu, tak na mě jde takový ta těšící se nervozita, když už to budu já, co se bude těšit a stresovat a bát ... a doufám, že i radovat 🙂