icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

ronecek
22. bře 2011

@pikusa Kolikátý DC ti zaváděli? 🙂

pikusa
22. bře 2011

@anit.xx řekla bych 5ti buněčné 1---nej kvalita a šestibuněčné.....
Já měla embrya zmražená 2 roky a něco.....a KET byl jen s jedním teda.....
neboj,oni se určo chytěj 😵
A test asi až tak 10.den.....vydrž....... 😉

pikusa
22. bře 2011

@ronecek 18.den cyklu....
ale já sama nemám ovulku,takže DC tak nehraje roli ne??????spíš sloznice aby byla

ronecek
22. bře 2011

@anit.xx Ahojky, vítej tady. My na KET jdeme teprve ve čtvrtek. Embryjka máme zamražené skoro tři roky 😉 S testováním moc neporadím, ale po IVF jsem si testík dělala 14 den po zavedení a čárečka byla jen jedna. Přitom jsem už podle ultrazvuku věděla, že těhotná jsem. Jinak některé holky testují i pátý, sedmý den po zavedení a mají čárečky dvě. Zkus a uvidíš. Hodně štěstíčka 🙂

ronecek
22. bře 2011

@pikusa Jj, já vlastně taky nevím, kdy ovulku mám. Taky si myslím, že u nás to nehraje roli 😉 Doktor říkal, že většinou zavádí 17,18,19,20 DC. Sliznici jsem 11DC na kontrole měla 12mm. Tak snad OK 🙂 No jsem teda zvědavá 😀 😀 😀

pampeliska36
22. bře 2011

ahojte holky... tak mi rano volali, ze obe nase embryjka se kraaaaasne rozmrazila 😀 😀 😀 zitra v 8:30 hod. si jdeme pro ne 🙂

pikusa
22. bře 2011

@pampeliska36 😀 😉 😉 😵 😵 super
@ronecek no super...sliznice jak má být 🙂

sponiarka
22. bře 2011

@pikusa taky jezdím do Prahy kvůli chvilince se mi tak daleko nechce tak zkusím tady

vered
22. bře 2011

@stazina Ahoj Staziku, doufam ze vsechno dobre dopadlo na UTZ uz jste videli i srdicko vid 😵 😵 😵

pikusa
22. bře 2011

@sponiarka no my měli navíc doma střevní chřipku 😒
No být tebou zavolám si k dr. a poptám se,jestli to chceš teda dr.říct.....
A nebo si zajet do špitálu do laborky jako samoplátce

vered
22. bře 2011

@anit.xx Ahoj, vitej 🙂 a hodne stesti pri testovani za par dni. Nemusis se bat, embryjka muzou byt zamrazena i 20 let, pokud se dobre rozmrazi, sance na uchyceni maji stejne jako cerstva embryjka.Takhle nam to rekli u nas v Caru. S tou kvalitou bych to videla jak pise pikus. 6-bunecne a 5-bunecne jednickove, nejlepsi kvality 🙂
A jeste neco, ja mam z Ketu chlapecka, 2 roky a 4 mesice a ted se nam podarilo z dalsiho Ketu zase otehotnet.
Mne osobne urcite vic vyhovuji Kety!! Drz se!!!!

vered
22. bře 2011

@pikusa 🙂
ahoj pikush, teda ty jsi mela cestu vcera vid? no hlavne ze to dobre dopadlo, a co krev uz volali vysledky? 😵 😵

vered
22. bře 2011

@pampeliska36 Pampelisko ahoooj, to je super ze embryjka jsou krasne rozmrazena, at Ti je zitra krasne zavedou a bobanci se hezky zavrtaji! 🙂 😵

pikusa
22. bře 2011

@vered no ono to je naštěstí nějakejch 16km,takže žádná dálka...
A výsledky zítra až

vered
22. bře 2011

@ronecek Ahooooj Ronecku 🙂 To je v poho ze jsi napsala az dnes 😉 , ja to stejne zapla az pred chvili.. 🙂
Teda ta tvoje motolice to neni nic prijemneho ☹ , je to proto ze ten utrogestan polykas, mnohem lepsi je ho zavadet. To by se Ti hlava nemotala, jen bys byla unavena. Proc ho vlastne nezavadis???
Jinak co se tyce toho ctvrtka a jit kousek pesky to neni urcite problem. Po transferu jsem vzdycky delala vsechno normalne, vzdyt vis. A z nemocnice k autu jsme to meli take peknou dalku. MUj profesor kdyz mi tenkrat zavadel Joshika tak mi po transferu rekl a vsechno je dovoleny a vsechno se smi!! Dokonce i sex se smi! 😀 NO fakt takhle to rekl. Urcite ma pravdu, ja se nikdy nesetrila a delala vsechno normalne, pro embryjko je nejprirozenejsi kdyz se hybes....jako po normalnim poceti...ale dyk ty vis...psala jsi taky ze delas vsechno 🙂
A zitra jdete k zapisu??? Jak to probiha?? 🙂 Tady dite zapises, ale nesmeli jsme ho mit s sebou....jen jsme si prohledli kam ho chceme dat a pak jsme vyplnili lejstra a zaplatili neco a tot vse....
MUz uz odjel a tak sme s J. sami.Az do ctvrtecniho vecera. Rano me J. hrozne zlobil, desne me ted vytaci, jak porad se vsim hazi a vsechno se hned rozbije... ☹ tolik znicenych veci....kdyz on si mysli ze kazda vec umi litat.. A nenecha si to vysvetlit.
Musim jit zehlit a skladat pradlo, zehlim jen neco, zbytek skladam, jinak tady zehli malokdo, fakt...lidi tu chodej zmuchlany, ne jako v CR. V CR bych si to asi nedovolila, ale tady je to kazdymu fuk 😀
Tak se zatim loucim a jdu pracovat. Opatruj se, papa Domickovi pusinku na bolistku! 😵 😵

vered
22. bře 2011

@pikusa jo aha az zitra 🙂

pikusa
22. bře 2011

@vered odpovím za ronecka ...utroš se zavádí až po KETU.....aby tam na zákrok bylo dole "čisto"

vered
22. bře 2011

@mindinka ahoj MIndinko, taky mi zacalo byt trochu blbe, hlavne vecer od zaludku,mam ho jak na vode a musim porad neco jist...ale to se mi moc nelibi uz mam kilo nahore... ☹
Ty bonbony tu asi nemaji.....

vered
22. bře 2011

@pikusa fakt jo? tady se zavadi pri IVF po OPU hned a v den transferu se to rano nezavede, ale hned po transferu jo. Jinak celou tu dobu pred jo...

sponiarka
22. bře 2011

@pikusa volala jsem dr.není tam je nemocná sama si to zaplatím a nevíš náhodou v jakém patře to je

mindinka
22. bře 2011

@ronecek Ahojky Ronečku vyjde mně to i s poštovným na 800kč, jinak já mám koupený na nevolnosti zázvorový lízátka a bylo mi po tom ještě hůř, tak je tady jen obcházím 😀

mindinka
22. bře 2011

@vered Ahoj Veredko, taky už u tebe začínaj nevolnosti...já už se těším až to skončí a budu se moc pořádně najíst, vždycky dostanu na něco chut a pak když to udělám, tak to nejím. ☹

mindinka
22. bře 2011

@pikusa Ahojky no tak snad to bude slyšet o trochu dýl, necháme se překvapit, aspon se vždy ujistím, že je mimi v pořádku. 🙂

vered
22. bře 2011

@mindinka Neni to nic strasnyho 😉 jen se mi trosku zveda zaludek ale hned jak si damneco k jidlu tak je mi ok. 🙂

vered
22. bře 2011

@mindinka Neni to nic strasnyho 😉 jen se mi trosku zveda zaludek ale hned jak si dam neco k jidlu tak je mi ok. 🙂

mindinka
22. bře 2011

@vered Tak to je dobře, jen papej, potřebuješ to pro mimi. 🙂

stazina
22. bře 2011

@vered AHoj Veredko m ilá, děkuju za optání, na utz snda vše v pořádku, bylo to všechno ještě špatně vidět, říkal, že podle utz jsem asi o týden mín...tak sdna to bude v pořádku, říkal, že srdeční akce tam je, ale opravdu to je hodně špatně vidět..tak snda měl pravdu a je vše v pořádku!§objednal mě za tři týdny do poradyn, když bude vše ok, dá mi průkazku...
Verodko, tak ty jdeš zase příští týden? Tak pak psíni🙂

vered
22. bře 2011

@stazina Ahoj Staziku, diky za napsani, doufam ze bude vsechno v poradku...na dalsi UTZ treba pristi tyden te neobjednali??Az za tri tydny??To je docela dost vid. A kolikaty tyden by jsi ted mela byt?Pocital to tedy podle tve posledni MS ze?
Ja jdu v pondeli no...doufam ze bude srdicko 🙂
Opatruj se zlaticko 😵 😵

stazina
22. bře 2011

@vered no, on ten můj dr. utz nijak neřeší....takže až za tři týdn y na kontrolu a to si myslím, že ani utz nebude...jen až potom ten screning...měl abych být 7+0 , ale on říkal, něco kolem, 6+...ale jak je to počítané od poseldní ms, tak se to může lišit, to je jasný...
Tak držím an pondělí pěsti, kočko 😉 určitě mrknu, opatrujte se, všechny....
jo a koukala jsem na tvoje fotečkya Jshík je krááásnej klučina!!!!no, jestli na té jedné fotce byl manža, tak máš teda i krásného manžela🙂)tak dobrou🙂

pikusa
23. bře 2011

@sponiarka hele,já včera nesla krev do 4.patra.....hned po pravé straně když jdeš po schodech je okénko a nápis laboratoř.....tak tam by to mělo být......
Je tam okénko,tak se tam poptej
@mindinka jasan,my pak taky všichni poslouchali....ted jsem to půjčila kamarádce
Jinak holky trošku špiním.....snad to bude OK

Strana