Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
@kalop přesně tak, žádný stresování, vše bude dobré, nebuuuj 😉
holky fakt je to vše jen o čase ,nic se nevyřeší brečením a chozením někam na krev ..tohle čekání nenávidim ze všeho nejvíc 😠
@mindinka Tak to je super, že sis to v DM zařídila přímo. A kde teda je? Kolik to máš kilometrů? 😉 Buchta chutná moc. Už je míň než půlka plechu. Něco jsem dala mamině, neodolala a my pořád mlsáme 😉 Ty máš taky pořád takový nějaký pocit hladu? Já snědla dva rohlíky a připadala jsem si, jako kdybych nejedla. Tak jsem snědla ještě jeden 🙂 Jestli to takhle bude pokračovat dál, tak děkuju pěkně ☹
jako to že jsem si tam nechala dát aprílka asi znamená ,že bude boreček dělat asi pěkný wofuky .. 😝
tak jsem holky tim samým testovala po ránu a vyšel mi v limitu stejný jako den předtim ,čárka je ,ale nesílí ,takže mám asi málo hcg a zkusim teda ještě koupit ten mamatest ,kterým jsou dělaný ty 2 první
@lenkacar
@pikusa
Holky tak to máte pravdu. To by asi dostalo každého. Na něco jsi připravená a to se nakonec vůbec nekoná ☹ Je to opravdu horší než, kdyby se konalo, ale nepodařilo se. Kamarádka měla jít na ET a chytla hyperstimulák, tak musela počkat až se dá do pořádku. Embryjak teda zmrazili a jak jela celá natěšená na KET, tak jí při cestě z Opavy do Zlína volala embryoložka, že je jí líto, ale žádné embryjko nepřežilo, tak se KETík nebude konat. Byla z toho tak špatná, že ani nevěděla, jestli do toho znovu půjde. Nakonec to zkusili po půlroční pauze a mají chlapečka 🙂
@lenkacar Já jsem měla testík taky nevím jaký, takový červený a pak jsem si koupila ten mamatest a zdálo se mi, že na něm ty čárečky mnohem rychleji naskakujou. Hlavní ale Leni je, že tam čárečka je 😎 Jak jsme byli ve Zlíně, tak jedna paní se kterou si taky psáváme měla HCG 120 a já HCG 657,9. Tak držím moc moc palečky 🙂 Už budeš doma natrvalo nebo ještě půjdeš do práce?
@lenkacar Aha. To budeš na pracáku až do mateřské nebo přejdeš na nemocenskou? Vůbec nevím, jak by to vyšlo finančně. Já ani nevím, jak to vlastně vyjde mi s přechodem z rodičovské na mateřskou. Počkám jaký bude termín porodu a pak si to začnu zjišťovat. To zase bude lítačka, práce, sociálka ☹ Nemám to tak ráda.

@mindinka díky 😉